|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Продавам Правец 8с
|
|
Автор | Allezeyonme (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.05.09 13:56 |
|
Здравейте на всички. Имам в мазето един компютър Правец 8с. И сега разчиствам и щях да го хвърлям но реших първо да пусна една тема някой ако има интерес към тая машина да пише. Компа се намира в гр. Ямбол.
| |
Тема
|
Re: Продавам Правец 8с
[re: Allezeyonme]
|
|
Автор | ZiGi88 (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.09 09:22 |
|
Това 8C от първите ли е? (Познава се по това, че на кутията пише 8C в дясно над клавиатурата)
Драсни един мейл на nuke2000[@]mail.bg (без квадратните скоби) ако още не е изхвърлен.
| |
|
"Правец"-ът, който се е продавал тук, още ли се продава?
| |
Тема
|
[re: lapland.fairy]
|
|
Автор | Az (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.09 16:11 |
|
Дай ми 1000 лв. и ти давам:
- здрав Правец 8Ц с монитор и две флопета
- изгорял Правец 8М (изгорял трафа на монитора и изтрита памет на компа)
- здрав Правец 8Д
- плотер за формат А3 на ИЗОТ с една писалка; RS232
- Pentium MX 200MHz, HDD 2Gb, няма RAM; с монитор ProView 15'' (слаба яркост)
P.S. Ако искаш да се пазарим за цената, така като написах нещата ми се приисква да кача цената, но полагам усилия да се въздържам.
P.S.S. Вместо 1000лв. бих се зарадвал повече на една фея с къща в Лапландия.
| |
Тема
|
[re: Az]
|
|
Автор |
lapland.fairy (very elfish) |
Публикувано | 14.10.09 02:51 |
|
Еееее, цяла фея, при това лапландска, е, стурва ми се, твърде много за няколко "Правец"-а. Но ако имаш сериозно предложение - готова съм да го чуя. Трябва ми един-единствен "Правец", работещ, а като периферни устройства - само едно флопи е достатъчно (ако не броим монитора ).
| |
Тема
|
[re: lapland.fairy]
|
|
Публикувано | 14.10.09 09:59 |
|
Еее, така ми се искаше да ме отървеш от всичко това, половината ми стая е запълнило.
Ти колко предлагаш за компа. Семейна ценност е, напомня ми за милата ми баба :). При това имам пълната колекция документация.
Пък и как ще си го вземеш, предполагам толкова голяма пратка по куриер би струвала 50 лв.?
P.S. Моля те, ако не е прекалено секретно, сподели за какво ти е Правец-а? Ако е за някаква работа, едночипов компютър за 5 лв. би ти свършил повече работа.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.10.09 10:00 |
|
P.S.S. Ееех, а моята единствена мечта винаги е била точно тази - елфка от Лапландия :)
| |
Тема
|
[re: Aз]
|
|
Автор |
lapland.fairy (very elfish) |
Публикувано | 26.10.09 03:43 |
|
Е, елфка може и да нямаш още, но пък имаш невероятна баба!Моята беше скарана с компютрите .
Ами изпрати ми на ЛС някакъв e-mail, за да обсъдим твоята оферта .
| |
Тема
|
|
|
Автор | Krivec (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.09 00:20 |
|
Къде се намират компютрите? Ако си навит да ги продаваш сериозно и аз мога да помогна за разчистването.
поща: krivec-at-abv.bg
| |
Тема
|
[re: Krivec]
|
|
Публикувано | 30.10.09 08:55 |
|
Моля дайте своите предложения за закупуване на някоя от предлаганите машини. Аз цени не искам да определям, предложете вие. Освен това, намирам се в Габрово, а това са доста обемисти и сравнително тежки устройства :)
Пощата ми е:
u4enik_1920
-at-
abv.bg
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|