Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:18 05.07.25 
Технически науки
   >> Кибернетика
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Безсмъртие  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано12.06.10 11:24

Хора, мисля,че е възможно.

Трябва да се направи изкуствен мозък, останалото е лесно.
Възприема се,че той е много сложен, но според мен е сравнително не толкова сложно устройство, все пак сърцето е една помпичка.

Какво прави мозъка, това,което се сещам е :

1)Чрез сетивата се възприема околната среда и реагира съответно според знанията си.

2)Регулира функците на вътрешните органи

3)Обработва наличната информация

4)Събира информация,основно чрез сетивата си

5)Запаметява

Налините технологии, мисля, че вече позволяват това да се постигне това

Не съм програмист,ел. инженер или медицинско лици,или някаква дрруга професия, прото както и други хора събирам и съчетавам нещата.

Няма да стане робот, просто здрав и безсмъртен

Давайте мнения и критики дори да ви се струват глупави,сам няма да мога да се справя.

Надявам се че не съм говорил много фантастични неща

Споделяйте

Трябва да имаме вяра,вервайте ми

Тема Re: Безсмъртиенови [re: няkoй]  
Автор ramzes1977 (минаващ)
Публикувано12.06.10 23:01

за целта имам едо дъно със процесорче на 200 мхз давам го

Тема Re: Безсмъртиенови [re: ramzes1977]  
Публикувано02.07.10 09:55

Сериозно да направим нещо по въпроса това си е голяма работа

Публикувано21.07.10 14:41

http://www.vbox7.com/play:934ebe45&start=2 -Български http://www.youtube.com/watch?v=X85Lpuczy3E -English

Автор naki (Company PC Guy)
Публикувано31.07.10 21:42

Хмм, а душата как ще вкараш от човека в хард диск?

Тема Ето така се вкарва...нови [re: naki]  
Автор Пoп Cтaвpи (Одитеминакурами)
Публикувано03.08.10 10:01

баси кибернетиката

Пием с мярка.............до насиране

Автордeчko (Нерегистриран)
Публикувано06.10.10 17:15

Нали се сещаш, че тези органи се износват, до определена степен. Т.е. те имат и определен капацитет на работа. Ако ще и да си забиеш 500ГХ процесор в главата, който да го играе мозък, като остаряваш кожата пак ще се сбръчква заради едно вещество, което намалява с годините и ти опъва кожата. Теоретично е възможно да си силен колкото Херкулес, но долколкото знам има нерви в самите мускули, които чрез болка ти показват, горе-долу каква тежест можеш да вдигнеш без опасност, да скъсаш нещо, естествено, ако се напрягаш много или вдигаш тежест въпреки болката може би краят няма да е много хубав. Сърцето е като помпичка, дето казваш, ама според мен и то се прецаква, от съкращенията, вибрации( все пак би тр. да има няква чистота). За мен отг. е в лекарствата, а не в мозъка, ако се прави 1 лекарство, което да се грижи вс. процеси, вещества и пр. в организма да се изработват изхвърлят и т.н. безсмъртието може и да е реалност е и да може да лекува болестите, които са толкова многооо.
И аз не съм лекар, ама много гледам дискавъри, нешънъл джиографик, експлорър. От там знам някои работи.

Автор tirtirlin (дразнител)
Публикувано03.12.10 19:27

Едно същество требва да има мотиви за живот,и тук е проблемът.Тия ще си измислят Бог,и шни изколят

Автор ecotronic (табладжия)
Публикувано03.01.11 01:06

Това да се създаде безсмъртен човек е може би най-хуманнята идея, която се е раждала някога. Това да се увеличи средната продължителност на човешкия живот също би било прекрасно.
Замисляли ли сте се обаче какви биха били следствията от това?
Замисляли ли сте се че и при сегашното ниво на населението на земята 2/3 от това население гладува?
Замисляли ли сте се че всичко във вселената съществува защото "спазва" принципът на цикличността?
Така, че преди да мислим за безсмъртието би трябвало да решим проблемите с физическото оцеляване на хората. Да намерим места с подходящи условия за живот на други планети и разбира се да се научим да се транспортираме до тези места.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.