|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
kibernetika
|
|
Автор |
kibertron (непознат
) |
Публикувано | 31.08.02 22:16 |
|
Zdraveite...
Ve4e dori ne si spomniam da li az syzdadoh tozi klub,ili si misleh da syzdam nechto podobno.Za razlika ot vas :)),az se zanimavam s kibernetika ot okolo 7 godini.Celta mi e da syzdam humanoiden android,za koito malko hora da se osmeliat da kajat-egati i tenekiata...Vsi4ki moduli gi izrabotvam sam,kato celta mi e da syzdam nechto prekrasno,otli4avachto se sys svoita efektivnost i mnogokratno po niska cena v sravnenie s vsi4ki visokotehnologi4ni bokluci,koito v momenta se srechtat na pazara.V momenta u4a Elektronika b TU-Sofia i ne sys spec vyv vsi4ko.Za tova ot niakolko meseca sybiram ekip ot sposobni mom4eta v razli4ni oblasti ot naukata.Az ve4e imam dve svoi razrabotki,koito za sygalenie sa nesyvyrchenni.Ako niakoi misli 4e si ima haber ot taia rabota i jelae da se vkliu4i v ekipa mi nbekadrasne niakolko reda.
Megdu odrugoto-Za osnovatel na naukata Kibernetika se s4ita Norbert Viner,kato kakto sam toi kazva:tova e nauka koito tyrsi analogiata megdu 4oveka i machinite,ili kazano na razbiraem ezik-vsi4ko svyrzano s iskustvenia intedlekt.
Pyrvoto kiberneti4no ustroistvo na N.V. e edna koli4ka sformata na kostenurka s montirani vyrhu neia dva fotodioda ,releta i elektromotori,4rez koito kostenerkata sledva svetlinata po pytia si i siakach izbiagva mraka...Prosto nali...Ama vachiat diado dori ne e 4uval za tova:)))).
| |
Тема
|
Re: kibernetika
[re: kibertron]
|
|
Автор | A* (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.02 23:52 |
|
Moga da ti pomogna pri planirane na pytishta pri dwivenie na robota.
Imam si haber malko ot iskustwen intelekt.
| |
Тема
|
|
|
Автор | OO17 (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.02 09:33 |
|
"humanoiden android" - човекоподобен човекоид? Те таков дзвер нема!
Поздрави!
| |
|
Ako niakoi se interesuva ot proekta!!!,
neka piche na kibertron@netbg.com
Viarvai v sebe si,za da jiveech jivota si...
| |
Тема
|
[re: A*]
|
|
Автор |
kibertron (haker) |
Публикувано | 02.09.02 21:04 |
|
Moia pichete mi e-mail adresite si za da moga da vi otgovariam...
Osobeno tozi,koito razbira ot dvigateli...
| |
Тема
|
tyrsia hora....
[re: A*]
|
|
Автор |
kibertron (haker) |
Публикувано | 02.09.02 21:05 |
|
Tyrsia hora,koto jelaiat da se vkliu4at v ekipa...
| |
Тема
|
|
|
Автор | RTY (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.02 22:31 |
|
Какви са ти идеите и докъде си стигнал?Пиши ми на мейла(аз ти го пратих на твоя мейл).Аз съм готов да ти съдействам.
| |
|
ia kaji kakvo po konkretno imas vpredvid?
tova nekva igracka li e?
| |
|
a koj ti finansira proekta? nali ne prawish KIBORGA ot chasti sybrani ot kofite skrepeni ot srychna bylgarska desnica?
| и майка ти не е права...
|
| |
Тема
|
Re: amiii...
[re: CALL-151]
|
|
Автор | kibertron (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.02 21:46 |
|
Ne...
Tova niama da e igra4ka,a seriozen proekt...,za koito sa mi neobhodimi ekip ot sposobni hora s 4uvstvo za humor i netradicionno mislene...
Hora,koito viarvat 4e chte se spravim.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|