Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:47 14.11.24 
Култура и изкуство
   >> Култура
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано12.08.99 13:53

Zdraveite. Chakam vashite vyprosi i sym gotova da otgovarqm na tqh, za da se ubedite, che jivota ne e tolkova cheren, kakto se opitvat da ni go prisadqt drugite. Vajno e da imash volq, a Bylgarinyt e borbena lichnost Imaite sila hora i vqrvaite v sebe si Az syshto povqrvah ne se poddavaite na glupavite i chernogledi hora, vseki si i e individualna lichnost na tazi zemq. chakam vi *Пчеличка*

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: *Пчеличка*]  
Автор Blood Red ()
Публикувано12.08.99 21:57

За мене живота е горе-долу добре.... Та кажи в какво си повярвала ти, и кажи на колко години си (и т.н.) и още нещо ако искош ...

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: Blood Red]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано13.08.99 14:05

Zdrasti sladurche Blood Red. Mnogo e vajno chovek da znae koi e :o) no ti me shashna s liubopitstvoto ti :o) Az sym na 20 godini , Slaba, charovna..... Iskashe da ti razkaja neshtichko za sebe si, i shte ti kaja shto za chove sym... :o) I veche s razlichen harakter. Kazah veche, zashtoto do predi 2 godini, az imah ujasno grozno povedenie, bqh zaqdliva i vsichko i vseki kritikuvah, zlepostavqh horata, az ne haresvah i sebe si, i se qdosvah, zashto sym tolkova grozna i nikoi ne mi obryshta vnimanie i mislih, che vsichkoto losho postoqnno mi se sluchva. Praveh greshki i mnogo stradah, zashtoto si misleh, che nikoga nqma da uspeq v suroviq jivot i v nishto nqma da mi potrygne. Dori i kartinite mi bqha sivi i mrachni i v tqh se izrazqvashe sivotata na jivota mi, makar che gi rajdah s chuvstvata mi. Tova beshe edno mnogo izkriveno mislene. Zashtoto "jivota e takyv kakyvto si go napravish" ne mislish li ? Vodih si dnevnik i postoqnno preprochitah i se otvryshtavah ot jestokiqt si harakter i jestokostta koqto podnasqm i na okolnite. Kogato pootrasnah si dadoh smetka, che naistina shte mi se sluchva tova koeto pravq i nachina po koito podhojdam. Togava otkrih, che horata i obshtestvoto v koeto sym, ne sa mi vinovni. Zashtoto te si izgrajdat model za povedenie s koeto da podhojdat kym men. Vinovna sym si az. Istinata q otkrih v sebe si. Na 18 godini reshih da se promenq. Reshih tozi moi dnevnik, da ne go pravq cheren, a da vloja raznoobrazie, zapochnah da promenqm nai drebnit detaili , koito jiveeha v moqta "kolibka" (v jivota mi) Vsqka sutrin kogato resheh dylgata si kosa az i se radvah i misleno i kazvah kolko krasota ima v neq, naslajdavah se na blqsyka i na plytnostta na kosyma :o) zapochnah da vijdam kolko krasivi cvetove mogat da se plyznat po moeto syshtestvo, zabelqzah i dylgite si izviti migli,, zdraviq i dylyg manikiur, za plytnosta, tvyrdinata i blqsyka na noktite mi za koito mnogo syuchenichki mi zavijdaha i se drazneha, che ne mogat da pritejavat tova koeto az imam. bez da iskah ocenih kakvo pritejavam. Obryshtah vnimanie na tova koeto ne sym "zabelqzvala" che pritejavam. Togava sqkash vijdah promqna v sebe si, okolo men zapochnaha da se zavyrtat momcheta koito kazvaha, che sym mnogo krasiva, zashtoto povqrvah v sebe si. Promenih vednaga sled tova dyrjanieto si i povedenieto si sprqmo okolnite, vinagi im se radvam i gi pozdravqm s usmivka, koeto zabelqzah, che i te mi otvryshtat s usmivka, a ot tova nqma nishto po hubavo da vidish horata okolo teb shtastlivi i dovolni, che si dal neshto ot sebe si, a tova da se usmihnesh v pyrviqt moment :o) I naistina horata zapochnaha nqkak da se promenqt i da se otnasqt s men taka, kakto az sym pojelala, i vsichki zabelqzaha v men promqnata, i mi kazvaha "aaaa, ti si se vliubila" :o) A tova ne beshe prichinata, vypreki, che mnogo hora podsyznatelno i pochti neusyznato se promenqt pod vliqnieto na tova prekrasno chuvstvo liubov. Mnogo poznati zapochnaha da mi iskat mnenieto mi po razlichni vyprosi, .... iskat syveti .... i zabelqzvat vqrnosta na tova koeto sym kazala.... prosto useshtam che jiveq i se radvam na Az-a si ili na tova koeto e vytre v men, i sega moga da kaja, che az sym shtastliva lichnost, zashtoto za vsqko neshto az vqrvam v sebe si i vqrvam, che shte go postigna i to naistina stava. Gledai na jivota s pozitivizym! Ne kritikuvai i ne rugai! Tova e istinata. "Kakvoto davash, tova shte poluchish v zamqna" Davai dobro i to shte ti se vyrne dvoino poveche. I shtastieeto e vinagi okolo nas, trqbva samo da si "otvorim ochite" da go posreshtnesh i da go hvanesh :o) Malko hora vqrvat v shtastieto, i sa istinski shtastlivi, a vseki edin chovek zaslujava da byde shtastliv. :o))) I znaesh li (az sega se seshtam)che, po edno vreme ne mojeh da povqrvam na ochite si kolko myje imashe okolo men i vsichki mi se svalqt i me otrupvat s podaryci, mili dumi, sladki prikazki, samo i samo da izlqza s tqh na kafe ili samo da si poprikazvat s men i do sega ne moga da se "otkacha" i ot kolegi, priqteli, poznati :o) A telefona v nas ne prestava da zvyni ot tqh, hora koito iskat samo da chuqt glasa mi , smeha mi.... Dori si spomnqm, che se karah edin den na maika mi, zashto me e rodila s takava vynshnost :o) I taka milichko, sega se radvam, zashtoto naistina davam tova koeto iskam da polucha i tova za men e chast ot shtastieto. Bydi zdrav i shtastliv i mi pishi :o) shte se radvam :o) celuvki *Пчеличка*

Автор съмишленик ()
Публикувано13.08.99 15:37

Приветствам те за откритието което си направила.Разбрала си нещо което много от хората не проумяват до дълбока старост.Пожелавам ти все така да я караш.

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: съмишленик]  
Автор дълбоко стар един ()
Публикувано13.08.99 16:14

Трудно ми е да разбера този фантастичен позитивизъм, много ми е трудно.... И аз се усмихвам , и аз си променям мисленето, себевъзприятието, но... не мога да се похваля, че съм постигнал такива забележителни успехи. Оставам си все така нито-щастлив-нито-нещастен или по-скоро рядко-доволен-рядко-нещастен. Как ги правите Вие тия магически превръщания изобщо не ми е ясно ??? Най-вероятно това вашето дори и да е вид лек, то определено не е за всеки... примерно за мене май не е! Не съм кой знае колко горд с това си прозрение, даже може би се натъжавам леко... :о(( Ама това е положението.... А въпроса за щастието е мнооого, ама много сложен. Толкова поколения са се мъчили над него и ... няма универсални рецепти, няма панацея. А виж с "Ne kritikuvai i ne rugai!" съвсем не съм съгласен! Критиката, стига да е добре дозирана и в точното време е много полезна. Особено между приятели, които си вярват го правят от добри намерения. Понякога трябва да те заболи за да усетиш, че си сгрешил - приятелят ти трябва да има смелостта да приеме първоначалната ти ярост и неразбиране и бързо да забрави и да не експлоатира последвалата ти признателност.... иначе не е приятел. Понякога трябва да си рязък, понякога благ. Трудното е винаги да си адекватен, това уморява много. Но може би си струва.... Аз имам не един приятел, и към не един от тях понякога съм бил краен в реакциите си - наранявал съм ги (надявам се обаче не съм ги обиждал). Но нито един от тях не ми се е разсърдвал истински заради това....

Тема дълбоко стар 1нови [re: дълбоко стар един]  
Автор златаРибка ()
Публикувано13.08.99 16:48

мисля върху това, което прочетох. право казваш.

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: дълбоко стар един]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано13.08.99 17:36

Blagodarq vi priqteli, che se prisyedenqvate kym temata, koqto otkrih, naistina mnogo vi blagodarq, che obryshtate vnimanie na tova za otnoshenieto mejdu horata i nai veche za shtastieto kato cqlo v samite nas. Pishete mi oshte, interesno e i bydete shtastllivi :о) Vasha *Пчеличка*

Автор Borislav ()
Публикувано13.08.99 21:29

Shte te pitam sled kato se ozenish.

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: Borislav]  
Автор насакото яката ()
Публикувано13.08.99 22:39

какво точно ще я питаш? ти женен ли си? щастлив ли си? защо?

Тема Iskash li da si shtastliv ? Mnogo e lesnoнови [re: насакото яката]  
Автор Borislav ()
Публикувано13.08.99 23:58

Biah zenen. Ne biah shtastliv. Nes sam poveche zenen. Shastliv sam. Vizdash li kolko e lesno :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.