Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 21.07.25 
Култура и изкуство
   >> Култура
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема EGOIST e adski...  
Автор soft` ()
Публикувано16.07.99 16:02

jestoko spisanie.ne si spomniam ot drugo takova da sum chel 90% ot neshtata.stila e predizvikatelen no ne lekomislen... imate li lubimi statii v nego? az specialno imam niakolko smurtonosno kefeshti me neshta... zashtoto sum moje bi egoist?!:)))

Тема Отг: EGOIST e adski...нови [re: soft`]  
Автор Nikanor ()
Публикувано17.07.99 10:12

Egoist za mene e mnogo tupo soisanie.Da stila e strahoten,chist ulichen ezik.Az syshto se kefih,no kogato sviknah vidqh,che osven stila drugo nqmq.Izturkani istorii za narkomani,alkoholici i bezpolezni opiti da se nameri ili suzdade hqkuv tehno-reiv stil.Nai-strashnoto beshe,kogato nqkoi ot teq zabludeni hora se beshe opital da napishe nauchna statiq(mislq Karbovski beshe) za kriogennoto zamrazqvane i uduljavane na zivota.Pulno neshtastie.Nishto novo ne kaza(za men),a proslovutiq maniashki ulichen stil neshto ne pasvashe za medicina. Chel sum 3 broq i poveche ne mi i trqbva.Imam poznati, koito razpravqt mnogo po smeshni i vulgarni istorii, bezplatno,a za seriozni temi teq ot spisanieto ne gi biva.

Тема Дупл: Отг: EGOIST e adski...нови [re: soft`]  
Автор soft` ()
Публикувано17.07.99 16:12

triabva da ti kaja che da formirash i izgradish stil e strashno trudno strashno..... inache istoriite se povtariat...kakto kaza fransis fukoiama istoriata svurshi....taka che da iskash neshto novo prosto e bezmisleno.... tova ne e nauchno populiarno spisanie.... dali shte ti e interesno da ti razpraviam obshtata teoria na superstrunite taka kakto az ia razbiram... edno mnogo iako mnenie na milan kundera e za kraia na suvremennia roman koito zapochva sus servantes....

Тема controversialнови [re: soft`]  
Автор feline ()
Публикувано18.07.99 12:56

Ne go spodeliam tozi tvoi vuztorg, soft! Otnoshenieto kum chitatelite, kato kum maloumnitsi, na koito da se kazva kakvo da chetat i gledat, ne mi dopada osobeno. Siakash tova spisanie si go pishat za tiah samite, i kritikite, nezavisimo kakvi sa, bezkraino gi iznenadvat...i otgovora "Ami ne ni chetete!" mi se vijda mnogo glupav. Mislia si, che za da si provokativen, ne e nujno da otrichash vsichko i da se pravish na stroitel na urban tsivilizatsiata. Kakto i da e, zapochnah da pisha, zashtoto pitashe dali imame liubimi statii.... Ami Da-statiata na Martin Karbovski "Germania-edna mrusna prikazka", v koiato opisva prikliucheniata si kato gasterbaiter. Triabva dosta da me e vpechatlila, zashtoto beshe publikuvana v zimnite broeve, a ia pomnia oshte..... Kato tsialostni iziavi poveche mi dopada Sasho Jekov.

Тема Отг:за Егоистнови [re: soft`]  
Автор Fiona ()
Публикувано18.07.99 13:52

Като се замисля...има още какво да се желае от списанието, но в крайна сметка засега то е единствено и неповторимо, така че си го чета с голям кеф. Мисля че е най-лесно да се критикува нещо и някой, но когато става въпрос да похвалиш или одобриш накак си на човек трудно му се отдава. Така че не бъдете толкова критични, защота "Егоист" наистина е единственото за сега списание "на новото поколение", а ако някой има по-добри идеи и възможности нека ги прояви. Или пък най-лесно е просто да не си купуваш списанието, ако не ти харесва. Колкото до въпроса на soft, аз харесвам почти всички статии на Ивайло Нойзи Цветков и особено тези, които пише под псевдонима Анна Островска, защото някак си много точно пресъздава мисленето на жената.

Тема za felineнови [re: soft`]  
Автор soft` ()
Публикувано18.07.99 16:34

ne ne go pishat za tiah...moje bi iskat da iztegliat ili prosto da osvetiat s fenerche mnogo ot neizkazanite v publichnoto prostranstvo neshta... da se vkara v upotreba etiketa(stilistikata) s koito az pone priznavam si sluja dosta chesto kato si govoria s priateli... smiatam che chuvstvata sa vzaimni poniakoga s chitatelite zashtoto ima takiva pisma koito obrushtat neshtata na 180 gradusa... az primerno NE haresvam statiite na karbovski v trud...zashtoto si luchi kak ezika se slaifa specialno za sluchaia... no puk imashe edna statia za bulgarskia estraden pevec v egoist....napravo 1 kum 1 s moeto mnenie... imam chuvstvoto che directnia i profanistichen stil prosto sa te jegnali malko...no kakto pak tam beshe kazano neshto ot roda: abe na men izobshto ne mi puka za uan bremner ama znam che puka na nego 5 puti po-malko mu puka che niakoi v niakakvo si spisanie pishe za nego...

Тема Отг: EGOIST e adski...нови [re: soft`]  
Автор babajaga ()
Публикувано19.07.99 14:50

Egoist i na men mi haresva po-skoro, no ima nesto vjarno v tvardenieto, che si sasdavat oreol na naj, naj, naj i naj... No pak gledah vednaj po 1002 nosti intervju s Ivajlo Noisi Zvetkov, kojto prosto me srasi s nadmennoto si, presritelno i prenebrejitelno otnoshenie kam sveta i ostanalite bedni dushizi, ta veche i spisanieto mi se otstja.

Тема za babajagaнови [re: soft`]  
Автор soft` ()
Публикувано20.07.99 18:24

ami az sum gledal intervu s karbovski....ami kak da ti kaja haresa mi...imashe niakoi neshta koito biaha naduvane no obshto vzeto...choveka si e sus bagaja zad cherepa... tova otnoshenie na noisi moje bi e provokacia....v egoist povecheto neshta sa takiva...no....tova e edno ot neshtata koito mi haresvat...predizvikatelnata poza kato na krasiva jena na putia s s jako tialo i face da te stopira sus izrajenieto....i dvamata znaem che shte me vzemesh i dvamata znaem che niama da ti pusna... ne znam dali e udachen primera...no sled kato se zboguvah s niakoi stereotipi se poluchi...

Тема za babjagaнови [re: soft`]  
Автор soft` ()
Публикувано21.07.99 20:59

ami da i az sum chuval takiva neshta za klasicheskata no tova izobshto ne me valnuva.....ni nai malko.... (nekoi ot klasicheskata da ne se obidi:)))) mislia che niama problem s stila na izrazivane...vajnoto e da ucelish strunata...inache stavash smeshen...prosto niama koi da ti prosti....a i taka e redno spored men....kato chovek se izpusne po niakoi put si zaslujava prismeha....no pri dostatuchno kolichestvo samoironia nema problem...

Тема никаноре,нови [re: soft`]  
Автор беладона ()
Публикувано22.07.99 01:51

ами какво четеш, за да се забавляваш? изведнъж ми стана интересно...:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.