Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:23 31.07.25 
Култура и изкуство
   >> Култура
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Чувствате ли се сноби?  
Автор Анализатор ()
Публикувано08.07.99 15:21

И ако да, защо никога не бихте си го признали? Въобще къде свършва добрият вкус и започва снобизмът? Как се жонглира по тънкото въже, което разделя безвкусицата и пълната простотия от отчаяния сремеж да избягаш от тях,хвърляйки се в снобски преценки и мнения????

Тема Отг: Чувствате ли се сноби?нови [re: Анализатор]  
Автор Ivan ()
Публикувано08.07.99 17:48

Tova e interesna tema .

Тема Дупл: Отг: Чувствате ли се сноби?нови [re: Анализатор]  
Автор GoodMan ()
Публикувано08.07.99 18:28

О, Велики Анализаторе, Радвам се на вниманието, което обръщаш на подопечните "анализирани" за пореден път с новата задачка-закачка и след това ще им подхвърлиш величайшите си анализи. Надявам се, че за отговорилите ще има вафла МУРА или нещо подобно.

Автор ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ()
Публикувано09.07.99 02:42

До такава степен мразя снобите, че постоянно се притеснявам да не приличам по нещо на тях. Дори и по някакъв дребен и случаен детайл. И в този си стремеж имам чувството, че изпадам от "антиснобизъм" просто във някакъв вид снобизъм от друг тип: обличам се възможно най не по модата, до такава степен, че започвам да ходя спортно-развлечено; винаги трябва да имам под ръка подобаващо голям джоб, за да крия в него GSM-а си(за да не си помисли някой, че парадирам); когато съответният звънне на публично място се държа едва ли не виновно и гледам да приключа набързо разговора; мога да си позволя по-скъпи цигари, но продължавам да пуша български, за да не си помисли някой като ми види вносните цигари, че "важнича"... И т.н....... Не съм ли тежък случай на сноб от малко по-друг тип, а?

Тема Отг: Дупл: Отг: Чувствате ли се сноби?нови [re: Анализатор]  
Автор От кариерата ()
Публикувано09.07.99 02:45

Чувствам се, не ми, направо сам си. Много усилия ми коства да стана толкова заваршен сноб, колкото съм. Не е лесна тази работа. Ама по-добре сноб, отколкото пролетариат, по преспективно е някак си. Слушам Стравински, не защото ми харесва, а защото Орловски-Люлаков /не го познаваш него,той ни е нещо като гуру/ каза, че така трябвало, пуша лула, нищо, че ми е гадно, мразя шампанско, ама е много престижно, особенно около настоящият турнир от Големиат шлем. А как не ме интересува тениса, нямаш и идея, ама а светският разговор си иска знанията. Хич не е лесен живота на сноба. На мен ми се слуша Кондьо, пие ми се обикновенна гроздова и ми се гледа кеч,ама виж какви неща сам принуден да правя.Излях си душата, един вид виртуално поплакване на нечие рамо. Доволен ли си? Спечелих ли вафлата??

Тема за ~~~~~~~ и т.н.нови [re: Анализатор]  
Автор Shanti ()
Публикувано09.07.99 14:09

това е най-добрият пример за "уж прикрит снобизъм". - що за идеи са това??? факът, че в глупавата страна се счита за особено снобско да имаш GSM, да се обличаш добре или да се държиш така, че да показваш, че все пак не си част от тъпотията, която за съжаление е почти неизбежна, не бива да означава нищо. всеки, който може по какъвто и да е начин да чувства себе си застрашен от това, което глупостта на другите иска да види, е за съжаление. извинявам се, ако по някакъв начин те засягам, нямам такова намерение - просто искам да кажа, че не виждам нищо "снобско" в това някои хора да харесват/искат/могат да си позволят по-нормален живот. така че, пуши вносните си цигари, поне някои от тях имат по-малко катран;) поздрави

Тема Отг: за Shantiнови [re: Анализатор]  
Автор ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ()
Публикувано10.07.99 07:25

Не се засегнах - честна дума! Дори и аз често усещам комичността на ситуацията. :-))))))))

Тема за ~~~~~~~~~~~~~~~нови [re: Анализатор]  
Автор ex-Pesho ()
Публикувано12.07.99 15:50

А защо пушиш въобще цигари? Вредно е. Без тях и дробовете ще са ти по-добре, пък и ще отпадне поне един момент от анти-снобските ти терзания.

Автор front ()
Публикувано14.07.99 12:03

na mene pyk mnogo mi haresa vyprosa "И ако да, защо никога не бихте си го признали? " tova sys sigurnost e virtuozno ;))) i sega, kak da si go priznaesh? ;)) aide, ot mene da mine (shtoto sym si snob): snob sym

Тема Дупл: Отг: Чувствате ли се сноби?нови [re: Анализатор]  
Автор Василена ()
Публикувано14.07.99 14:31

Да сноб съм, ама наистина. А тебе защо те интересуват другите сноби, а не собственото ти любопитно съзнание. Или ти е писнало днес и вече ти е все едно къкво ще ги питаш културните............

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.