Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:52 20.07.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Тема SAOBSHTENIE ZA LEVSKARITEнови  
Автор FENA ()
Публикувано26.04.00 22:51

TUK E STRANICATA NA CSKA. ZA LEVSKI SI IMA SPECIALNA STRANICA. VSICHKI LEVSKARI DA SE MAHAT OT TUKA I TAM DA OTIDAT DA SI HVALIAT OTBORA.

Тема Az imam SAOBSHTENIE ZA majka ti:))нови [re: FENA]  
Автор Twister_nk ()
Публикувано27.04.00 02:50

Ti maj se opitvash da mi kazvash kakvo da pravq, a, bokluk mrasen:)))) Tezi lafove da ne sa gi nauchil ot komunistite, koito kazvaha koj kolko macha trqbva da pecheli i sega zatova imate tolkova kupi...abe, moje li da ste tolkova levi, che da imate samo tolkova kupi, specheleni po onova vreme, pri onezi usloviq, koito vi osigurqvaha...svinska vi rabota...ama kakvo ti obqsnqvam, zupla ebana...ti si prase i razbirash samo ot shutove, neshastnik smotan! SAMO LEVSKI!!!!!!

Тема Az imam SAOBSHTENIE ZA majka ti:))нови [re: FENA]  
Автор oPIUM ()
Публикувано27.04.00 18:23

abe ti shtoto ne si ot BKP si izbral levski - ami da ti eba maikata prosta - tuka goworim za futbol ne za partiini predpochitania - to za twa wsichki cigani i misulmani sa ot levski BE MANGALE ti eba maikata na tupata psihologia EDNA ISTINA EDNA LIUBOW EDIN OTBOR - SAMO CSKA

Тема SAOBSHTENIE ZA LEVSKARITEнови [re: FENA]  
Автор Faraon ()
Публикувано27.04.00 19:01

Prav si fene,tezi sini tupaci poradi nevuzmojnostta da vurshat neshto drugo se vrat tam kadeto ne im e rabota,no shte si go polu4at...CSKA - 29 shampion!ole! Taka 4e k'vo da govorim! Shto e sinjo da go duxa...

Тема SAOBSHTENIE ZA LEVSKARITEнови [re: Faraon]  
Автор e-de ()
Публикувано27.04.00 20:41

7 : 1

Автор THE FILES X ()
Публикувано02.05.00 15:25

SACHTO NE GO DUHACH POD VODA!!!!!

Тема EI ZADNIK [re: THE FILES X]  
Автор FENA ()
Публикувано04.05.00 22:04

EI ZADNIK TI CHU LI KVO TI KAZAH- DA SE RAZKARASH OT TUKA.

Автор Pavel ()
Публикувано06.05.00 20:22

GOVEDA!

Тема SAOBSHTENIE ZA LEVSKARITEнови [re: Pavel]  
Автор майка ти ()
Публикувано11.05.00 20:28

Abe pi6kopliak ako ima6 nechto protiv CSKA - obadi se!!!~~~#%$^%&^(

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.