Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:53 15.11.25 
Футбол
   >> ЦСКА
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Селекцията на ЦСКА досега.нови  
Автор ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК )
Публикувано27.06.07 16:33

За Алабао.

Според моето лично мнение новите попълнения със сигурност вдигат класата на отбора.

1. Кевин Амунике (Онекачи Амунике) - нападател
рождена дата: 10.05.1986
височина: 179 см, тегло: 66 кг
националност: Нигерия, Езе Ободо
семеен статус: неженен
Идва от Виториял Сетубал (Португалия)
Играл е още за: Бенфика, Порто, Ландскрона (Швеция), Витория Сетубал (Португалия).
Младежки национал на Нигерия, брат на бившия футболист на Барселона и №1 на Африка Емануел Амунике

Този е на 21 години - нападател. Играл в Португалия и Швеция. Първенства които са на светлинни години пред нашето. Хубаво е , че ще имаме някакъв нападател този сезон - на всичкото отгоре и здрав. Млад е. Мисля , че е ОК !

Георги Чиликов - нападател
рождена дата: 23.08.1978
височина: 190 см, тегло: 87 кг
националност: България, Бургас
семеен статус: женен
Идва от Насионал (Мадейра) - Португалия.
Играл е в Черноморец (Бургас), Нафтекс и Левски.
Договор - преотстъпен 1+1 години.

Всички знаем кой е Чиликов и какво представлява. Със сигурност няма да си хвърлям шапката от кеф за тоя трансфер, но все пак таран с опит. На говедата им е гадно - което си е плюс.

Жозе Руи Тавареш да Вейга (Зе Руи) - халф
рождена дата: 16.09.1982
височина: 180 см, тегло: 86 кг
националност: Португалия
семеен статус: неженен
Идва от Насионал (Мадейра) - Португалия.
Играл е още за: Алверка, Бенфика, Витория Сетубал, Пеняфиел

Пак португалски трансфер. Млад. Научен да играе в Португалия. 3 годишен договор.Врътна курвенски номер при планираното му представяне като в последния момент поиска повече пари. Дадоха му ги - което си е доста изненадващо.

Маркос Антонио Малачиас Жуниор - Маркиньос - халф
рождена дата: 24.04.1982

височина: 184 см, тегло: 74 кг
националност: Бразилия , Сан Паоло
семеен статус: женен
Последен отбор: Беласица (Петрич), Играл още в: Гуасуано и Америка Минейро - и двата Бразилия

Млад Бразилец - халф. Лично на мен ми е правил доста добро впечатление докато игра в Беласица.

Куидо Ландзаат - защитник
рождена дата: 30.09.1979

националност: Холандия
Играл още за: Аякс, Борусия (М), Алемания Ааахен (ІІ Бундеслига), Мюнхен 1860 (ІІ Бундеслига)

За мен тоя си е попадение. Говори се , че шмърка, но пък се говори и че е добър. За мен няма проблем да шмърка стига да се хвърля като Армейски лъв срещу говедата и да ги дарува с шпагати "Гай".

Тодор Янчев - 31 години.

Връща се от Рандерс. Подписа за 2 години. Явно тук ще е края на кариерата му. Нашия Боримиров. Всички го познаваме и всички знаем че е 5 пъти по - добър и надъхан от тоя нещастник Гошо Илиев.

С отбора на Боровец в момента тренират и Джулиано Наварини - бразилец , ляв бек , 25 годишен. Ще кара 10 дневни проби с отбора.

Също така на Боровец е и Мартин Ковачев , който е централен защитник.24-годишният Ковачев е юноша на Велбъжд, като е играл за Спартак Вн, Дунав и Литекс. Той играе като централен защитник, висок е 192 см, тежи 83 кг.

Там е и Цветан Филипов. Цветан Филипов е халф на Нафтекс, част от националния отбор за юноши до 19 години.

Последните двама явно ще бъдат пуснати в ЦСКА - дублиращ отбор в Б група. Така се говори.

Очакваме и панамския национал Хосе Гарсес - централен нападател. Супер добър е тоя. Сигурн затова и си го чакаме от една седмица. Централен нападател на Насионал (Уругвай) и националния отбор на Панама.

Напуснали - Заади, Трика, Фуртадо, Евгени Йорданов.

Очаква се да напуснат - Моралес , Тодоров , Вальо Илиев , Сакалиев.

Надявам се да бъде изгонен - Георги Илиев.

Това е инфото засега.

Тема Re: Селекцията на ЦСКА досега.нови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор langolier (темплиер)
Публикувано27.06.07 16:50

Доколкото знам Зе Руи не е искал допълнително пари в последния момент, а банкови гаранции че имаме пари и ще си взима заплатата, поне на първо време

Но ми се струва че с тоя юнак ще имаме проблеми, тъй като вероятно няма да играе много, по тоя случай нашите ще се ослушват за заплатите му, премии и т.н. и ще се вдигне вой до небето. Няма да ни е за пръв път.
Останалите всички до един ми се струват качествени, аз залагам най-много на Гуидо, Маркиньос и Гарсес. От другата година и на Ковачев.

Тема Интересно енови [re: langolier]  
Автор ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК )
Публикувано27.06.07 16:55

Каква всъщност е истината за ставащото в ЦСКА?
До преди седмица нямахме рейс за юношите и нямахме пари за кенефи.
Сега пък взимаме горе долу средна ръка чужденци които обаче ще взимат доста кинти в ЦСКА за нашите стандарти. Трансфер след трансфер --ако подпишем и с панамеца...положението става .... доста странно.

От една страна медиите се скъсват да ни плюват и да ни обявяват за прошляци от друга правим ебати трансферния сезон. Да изчакаме да видим кой е прав.

Дано няма рев за заплати и искове като тия на Лима и Соуса.

Тема Re: Селекцията на ЦСКА досега.нови [re: langolier]  
Автор OлимпияМодератор (любляна)
Публикувано27.06.07 19:12

бе ако данните на тоя зе руи по-горе са верни - ми тоя е по тежък от мен бе, как ше тича по тва крило??

иначе и аз очаквам той да е слаб трансфер..пък да видим.

едно е истина обаче - требваше да се разкарат некои лигни и да дойде свежа кръв, но ако не им се плаща ДЮ ше го духаме и то яко!

--------------------------
Delivered by my BlackBerry Wireless Handheld

Тема Re: Интересно енови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор Edward (The king)
Публикувано27.06.07 19:43

Взимате играчи с пари от теглен кредит, който ако продадете някой в чужбина, ще се връща с парите от този трансфер.

Автор Edward (The king)
Публикувано27.06.07 19:44

Куидо Ландзаат - защитник
рождена дата: 30.09.1979

националност: Холандия
Играл още за: Аякс, Борусия (М), Алемания Ааахен (ІІ Бундеслига), Мюнхен 1860 (ІІ Бундеслига)

За мен тоя си е попадение. Говори се , че шмърка, но пък се говори и че е добър. За мен няма проблем да шмърка стига да се хвърля като Армейски лъв срещу говедата и да ги дарува с шпагати "Гай".

Май пропускаш факта, че в Германия е набеден, че продавал мачове.

Тема Re: Селекцията на ЦСКА досега.нови [re: Edward]  
Автор langolier (темплиер)
Публикувано27.06.07 19:58

набеден е от някакъв вестник и всичко е останало без последствия. то ако това се брои за достоверно инфо това значи зялата наша А и Б групи да ги осъдят - достатъчно е да се ползва като доказателствен материал предаването на Сашо Диков.

Тема Re: Селекцията на ЦСКА досега.нови [re: langolier]  
Автор Edward (The king)
Публикувано27.06.07 20:32

Бате и вие вярвате в някаква продадена титла, без дори и писания да е имало във вестниците.

Автор bobojusty (мудрий)
Публикувано27.06.07 20:52

ако не продадем Вальо Илиев и Тодоров може да се спретне доста добро отборче.Конкуренция му е майката ,яка конкуренция

Тема Re: Селекцията на ЦСКА досега. [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор kenny mccormick (GOSU)
Публикувано28.06.07 21:57

Ще е много тежко тая година.
Абсолютно ново нападание, поне 2 нови в средата и един нов защитник.

За мен в центъра е кашата. Петре последните мачове Стойчо го оставяше на пейката, а според мен е по-добър от Тодоров. Митко също се брои за титуляр, Кабус е човек на който Стойчо разчита. И всичките тия нови играчи - Маркиньос, Тошко Янчев, Зе Руи и евентуални бъдещи попълнения.
Поне ще има и Б отбор и всички ще играят и ще е ясно кой в каква форма е.
Просто не виждам как Чипев, Александров и Юруков ще си намерят място в състава, а Юруков бележи огромен напредък.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.