|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Криза няма
|
|
| Автор |
Kuzmanin (минаващ) |
| Публикувано | 02.09.09 00:52 |
|
|
Криза няма, има мързел, извинения и нежелание да се работи.
Стягайте ръкавите и започвайте да си трупате блага и така никой няма да се опари от лошата криза
| |
|
|
|
Пълни глупости сте написал!
| |
|
|
|
преди 37 години бяха лошите империалист
преди 27 беше стрителството на развития социализъм
преди 23 години беше перестройката
преди 20 години беше постоталитаризма
преди 10 години беше младата демокрация
сега е кризата
Нашите управници така са свикнали да дерат този очукан народ криейки се зад какви ли не ето ги по горе фасади.
И си прав и не си леко леко старата песен се подхваща да се лее на нов глас Ние ги лъжем че работим те ни лъжат че ни плащат.Един дом с сегашна залата за колко годинки ще построиш То по е изгодно да се спънеш да паднеш при падането да счупиш фара на някой майбах и да те набутат в затвора като плинкаш там 3 за 2 дни след 40 години все ще си направил пачка.а сега с под 300 заплата и ток и парно ... И си прав и не си прав. В България има само две възможности Раждаш се богат или беден Това е . За Другите страни е може би както ти казваш Но стози управленски "материал" дето само си сменя боите последните години има да чакаш народа да се промени С този управленски "материал" народа ще е в клетка може и "златна " да я направят но ще е в клетка Такав е присъдата Още от Ялта ехе хеее кои там години ама за да се стигне до там помисли си пък какви особености на този народ са взети от ех хе хеее кои още по предишни години далеч о в времето както сега пишат умните хора "времето на нашето съвместно ... да не довършвам че ....може ...
| |
|
|
|
Този управленски състав сами ме си го избирали.
Виж ги, само като ги гледам и ми е смешно - Бойко Борисов, Цецка Цачева, г-жа Борисова , Съмеон Дянков, Цветан Цветанов ..... Акция Дупета хахахахах
| |
|
|
|
От 09/09/1944 година България е в постоянна криза. И понеже си свикнал и не ти прави впечатление, стигаш до този извод.
| |
|
|
|
Как да ги трупаш бе човече тия пари?
Чрез мутраджийство и мафиотство ли?
То нормалните хора,честните хора в България,едвам свързват двата края.
Нали всеки е човек на някой,нали винаги всичко с връзки става.
Още от филмите на комунизма го има тоя лаф,от български филм съм го чул.
И до ден днешен всичко е така.
И в спорт,и в политика,и изобщо в живота.
Живея от над 15 години в чужбина,и тук е горе долу същото в Норвегия.
Наши и ваши си се уреждат на свестните места.За чужденците е това което норвежеца не върши.Преебаните смени вечер и по нощите.
Какво остава за България.
Вчужбина обаче каквото и да вършиш,понеже за мен срамна работа няма..ти се плаща като на бял човек.
Пък ти като искаш бъди академик-лауреат в България.
Ще обираш картони по контейнерите и бутилки.
Професори и хора с две три висши карат таксита,нормално ли е?
Че аз като работник в ресторант взимам повече тук отколкото двама декани на софийския университет,че и отгоре.
Като ми каже някой..а бе то за 300лв,ама да е интелигентна длъжност,по специалността.
Ами стойте си в България,да се изживявате за големите капацитети..ненадминати.
Микробиоложка тук с две висши с погнуса работеше като лаборантна,понеже ако била в Бг..щяла клиника да завежда.
И мъжа и я приземи на секундата.
Върви..да ти го надънят за 500,600лв на месец..
И да си живееш със титлата.
Цялата ни държава е сбъркана.
Винаги е била сбъркана.
| |
|
|
|
...да пребориш системата е,като спреш да и сътрудничиш.
Това важи генерално за света,не само за България.
Никой не може да те задължи да поравиш неща които не искаш.
Допри и да трябва,ако ти виси авторитет на главата,то винаги може да ги удариш ударно и да им го върнеш където можеш.
Аз работя за боклуци шефове,макар и да взимам добри пари.
Оставиха ме сам,постоянно лъжат за дребни часове и суми,постоянно ни натискат все повече работа да вършим за същоите пари.
Аз вече по фирмени партита не ходя,не присъствам на никакви фирмнени срещи които не ми се плащат,не влагам НИТО ЕДНА КРОНА в насраната им фирма,и ги лекувам където както мога с болнични и връъки.
Аз съм сам срещу системата,но ще оцелея.
Понеже стана твърде лично.
Видял съм много собственници през годините,всичките са едни и същи лайна.
Same shit,diffrent asshole...
Така че не си правя илюзиите че следващия ще е по-добър където о и да е,ако се махна.
Ако се махна искам занапред за себе си да работя.
Дори и същата заплата да взимам,ама аз да определям правилата.
Не съм намерил подходящите съдружници засега.
Понеже е добре,доколкото е добре изобщо да правиш орташка работа..добре е все пак да имаш на кого да се опреш.
Аз имам няколко предупреждения за гонене,понеже истината трябва да се казва.
Изобщо нищо не промениха те с тези сплашвания.
Просто си показаха за сетен път жалката същност.
Аз такива хора,и да са в крайна нужда,ще ги прескоча,ще си обърна главата и ще ги подмина.
Никой не може да ме купи за каквато и да е сума.
Ако бяха тези или подобни лайнари в България,макс един месец..да си взема заплата и сбогом.
Напускал съм на много места в България,след един ден.
На следващия вече са ми били ясни.
| |
|
|
|
"Криза" е икономическо понятие и също така е "дефект" на популярната икономическа доктрина на съвремието. Светът има нужда от нова икономическа теория и съответно практика. Нова система. Това е изхода от цикличността на "икономическите кризи".
<a href=\"http://www.mindvolution.net/\">КУЛТУРНА (Р)ЕВОЛЮЦИЯ</a>
| |
|
|
|
ограмоти се бе чворъ!
Свирай у флауту!
връщам си стария new подпис - значи имам ню олд New подпис.
my new old Sign:
Turkey is The Key.Turkey
Каквото и да означава това - cold or hot.
| |
|
|
|
за него не знам как ги трупа, ома ти захлебваш от блабла. яко.
и за файла знам, как бачка, защото го чета и съм му фен - как ви лупа Шамарите и вие не вдявате.
прозди и тъпи лаладжии.
връщам си стария new подпис - значи имам ню олд New подпис.
my new old Sign:
Turkey is The Key.Turkey
Каквото и да означава това - cold or hot.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|