Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:02 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Тема Не знам към кого да се обърна, но искам отговор!!!нови  
Автор SunFlower (непознат )
Публикувано11.01.01 09:21

Направо съм изумена и понеже не разбирам много от програмиране и софтуер търся малко информация!
Съвсем наскоро се регистрирах в "КЛУБОВЕ" за да си пиша спокойно поезия. В4ера виждам мнение, което не е мое и е от стара дата! Как се е полу4ило някое друго лице което е било със същия ник- SunFlower сега, регистрирайки се да ми се лепнат неговите постинги, които нямат общо с мен и на вси4кото отгоре това може да ми създаде много ли4ни недоразумения!
Ако някой знае моля да ми помогне!
Искам спокойствие, 4е някоя 4ужда простотия няма да се лепне на мен...дайте ми съвет...
да си сменя ника...да се регистрирам наново или какво?
За пример- в "ИЗКУСТВО" въпросното лице е обявило, 4е иска да позира гола- лошо няма, но това не съм аз, а когато кликна на ника излиза моя профил!Как се е полу4ило щом съм се регистрирала съвсем скоро, а това е от август месец, когато дори не знаех за клубовете!Дайте ми съвет!!!Не искам такива недоразумения!!!!И не разбирам как е допуснал софтуера такова нещо!!!

Тема Отг: Не знам към кого да се обърна, но искам отговор!!!нови [re: SunFlower]  
Авторaz_anon (Нерегистриран)
Публикувано11.01.01 17:46

ami nai-weroiatno niakoi da e sednal na komputyra
ti sled kato si pisala i si ostanala lognata
w foruma... ili pyk parolata ti e typa i
niakoi ti ia e naluchkal...
ne wiarwam da si obekt na niakakwa po-seriozna
crackerska ataka :)

Тема Отг: Не знам към кого да се обърна, но искам отговор!!!нови [re: SunFlower]  
Автористорика_anon (Нерегистриран)
Публикувано11.01.01 20:04

сигурно си била дрогирана или пияна, когато си искала да се снимаш гола и сега не помниш.За тва е тъй :))

сега сериозно : нещо са огелпили системчиците от Дира.някой е използвал преди същия ник,то тогава нямаше и регистрация ,въведоха я от декември.
пиши на support@dirbg.com и им кажи да махнат старите данни дето са асоциирани с ника ти.

Тема Отг: Не знам към кого да се обърна, но искам отговор!!!нови [re: az_anon]  
Публикувано12.01.01 09:25

Със сигурност не съм обект на кракерска атака, не е възможно да седнат след мен, защото компютърът е в кабинета и само аз го ползвам!
Разбираш ли 4е тия писания, които не са мои са от месец август и март, а аз се регистрирах преди седмица и ми се лепват хем 4ужди ...хем стари неща...няма логика !Помисли само ако някой е имал същия ник и е бил регистриран, защо сега, когато аз се регистрирам/ уж парола и такива/...ми се лепва нещо старо и 4уждо. Това е грешка /софтуер...бъгове някакви ве4е не знам/ и питам такива като теб, които разбират!

Тема Мерси за съвета!нови [re: историка_anon]  
Публикувано12.01.01 09:30

не пуша, не пия, а за дрога да не говорим...
винаги знам какво искам и какво правя, нали затова се регистрирах, за да няма злоупотреби и все пак да има относителна сигурност,защото съм дале4 от мисълта 4е само аз нося ника SunFlower, но само проблеми си навлякох с тая регистрация!
Благодаря за съвета, ще пиша на този адрес и ще ги помоля да направят каквото могат!

Автор И.Ивaнoв (непознат )
Публикувано12.01.01 09:53

Моля те да ми напишеш къде точно са тези теми включително датата на която са пуснати и часа.
Това се е получило, защото преди да въведем регистрацията някой е използвал този ник.

Тема Написах ги!нови [re: И.Ивaнoв]  
Публикувано12.01.01 10:33

Всъщност тези 4ужди постинги ги видях от Профил за SunFlower- вси4ки постинги....не знам дали няма да се лепне и нещо друго, но тези, които не са мои са:
1. Бих желала да позирам в Изобразително изкуство- 28.08.00-12:30
2. IMA I DRUGI DURGAVI в Емиграция- 22.03.00 - 18:18
Това е ...мерси за помощтта!

Тема моля, пак заповядайнови [re: SunFlower]  
Автор Иcтopиka (член)
Публикувано12.01.01 14:35

бъзикам се де
пък и за жените не е характерно да знаят кво искат :))
може и да си изключение,де да знам.
кво ти отговориха от дира ,кажи ако не те мързи

Тема Отг: моля, пак заповядай [re: Иcтopиka]  
Публикувано12.01.01 15:19

слабо познаваш жените!
ми... виж по-горе отговора от Иванов....това ми отговориха....
мерси!
дано не се полу4ават пове4е грешки!

Тема Благодаря г-н Иванов,нови [re: И.Ивaнoв]  
Публикувано18.01.01 09:16

4е обърнахте внимание на моя проблем и ве4е няма такъв!!! Успехи на дир.бг и на Вашия екип!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.