|
Тема
|
kofti vapros, no ...
|
|
Автор | anonimno (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.00 21:50 |
|
Niakoi da znae kak da mahna opovete na vsichki v edin kanal v mirca (omega.bg) bez da znaiat che sam az (tova ne e tolkova zaduljitelno) i da ne mogata da vlizat pone 24 chasa v toia kanal (koito e poseshtavan ot 7-8 choveka ne poveche)
10x na vseki koito znae neshto po vuprosa i pishe po temata! ako ti triabvat podrobnosti po temata samo pitai!
| |
Тема
|
Отг: kofti vapros, no ...
[re: anonimno]
|
|
Автор | terrorcommet (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.00 19:24 |
|
ami az znam kak - ne moje, trebva da si operator na servera, za da mojesh da si pravish kakvoto iskash. a i za kakvo ti e tva? mnogo e lamersko, ostavi horata da si jiveiat, kolkoto i da te draznat;)
| |
Тема
|
[re: terrorcommet]
|
|
Автор | aninimno (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.10.00 01:32 |
|
be az znam, che shte mi mina sled den, dva... goliam kasmet, che ne znam kak da go napravia ;) operi poznavam, a i op moga da polucha, loshoto e che oshte ne sam se razobedila
| |
Тема
|
|
|
Автор | bld (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.10.00 19:07 |
|
Ami kwo da ti kaja!!! trqbwa samo da poly4ish op t.e pred imeto si da imash nesto takowa @ i tova e sled towa samo gi bannwash ako ne znaesh kak stawa towa zadai si waprosite na bld@dir.bg ili oste po lesno w mIRC tarsi How w #bld
| |
|
mmmm.... i az li triabva da sam sred izgonenite ? ;)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
^] (непознат
) |
Публикувано | 15.12.00 16:00 |
|
Edno vreme na efnet takeover my vikahme...
/* [#!$%^@&*] me gently with a chainsaw */
| |
Тема
|
|
|
Автор |
town (непознат
) |
Публикувано | 18.12.00 17:44 |
|
mi spired mene trjbva da nabara6 njkoi mIRC operator i toi da gi bin-i vsi4kite /ili da mu nau4i6 parolata za nika i da vleze6 sas negovia nik . a pqk moje /tva e po-lesnoto / da si nameri6 hakerska mirca i na im naprai6 mrasnoto deto si go namislil. :))))) dano sam pomognal !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ABO (непознат
) |
Публикувано | 29.12.00 19:17 |
|
haide sega si predstavi kak sum operator(ka) na irc.omega.bg i te pitam za nicka ti, kakto i koi bi ti dal IRCop status na suotvetniq server ? :-)... Welllllll ?
| |
|
|
|
|