|
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
Reni () |
Публикувано | 19.08.00 23:45 |
|
Znam che s netstat se vizhdat vsichki otvoreni vryzki na moia kompiutyr, a kak da gi zatvora, niakoi znae li?
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
[re: Reni]
|
|
Автор |
bk () |
Публикувано | 22.08.00 17:46 |
|
Alt+F4
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
Reni () |
Публикувано | 22.08.00 22:04 |
|
Shte zatvoria tekushtia prozorec taka, (ako se poddyrzha Alt + F4). Kato ne znaesh, pone ne se obazhdai
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
bk () |
Публикувано | 23.08.00 00:59 |
|
ami ako poluchish po adekvaten otgovor na pitaneto si mozhe i da te pocherpq neshto. zasega ne vizhdam indikatzii za takova neshto.
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
R1dler () |
Публикувано | 23.08.00 13:50 |
|
a mojesh li da ni otkrehnesh kakvi be ajeba vryzki iskash da zatwariash?
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
Flancer () |
Публикувано | 27.08.00 14:34 |
|
Ami kato se zatwori programata zaiawila otwariane na porta, i toi se zatwaria, sirech ctrl+alt+del na wsichki programi, no puk triabwa da imash wpredwid che moje da se naprawi taka che raboteshtata programa da ne se wijda daje i w prozoreca na ctrl+alt+del , sirech triabwa da si namerish programa koiato da wijda WSICHKI programi raboteshti w momenta , Ima takiwa ama ne pomnia imena w momenta, ako te interesuwa shte nameria niakoia, samo kaji
| |
Тема
|
sigurna vryzka s win?
|
|
Автор |
Трупчо () |
Публикувано | 10.09.00 04:11 |
|
Имъ единъ наичнъ намери си Firewall!
амъ не мъ слушай аз съм единЪ лАмерЪ!
| |
Тема
|
Отг: sigurna vryzka s win?
[re: Трупчо]
|
|
Автор | bassi (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.00 18:11 |
|
ami slogi si NT
| |
Тема
|
[re: bassi]
|
|
Автор | !f00bar (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.00 03:22 |
|
Mi to det shte e NT po-dobre fdisk, da zatrie wischkite mu tam partitoini s fat i nt(hp)fs ,da installne edno linuxche i wsicko shte e OK. Az taka naprawih i e got:)
| |
Тема
|
|
|
Автор | hack4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.00 01:24 |
|
TAKOVA NE6TO NIAMA to s Lin ve4 ne e sigurno a ti(imam v predvid WINDOW$) nameri si ZONE ALARM -6te ti kazva kogato ima otvorena vrazka i 6te te pita dali da ia zatvori-a tezi deto triabva da sa otvoreni 6te gi skrie ot men,sire4 nevidimi ha ha ha taka pone kazvat specovete de.no za lami det se praviat na hackers e dobro !!!to kvo li 6te tarsiat pri teb ama adi.;))) hack da planet
| |
|
|
|
|