|
Тема
|
horata na Dira , az shte prowokira :-)
|
|
Автор |
Igrach () |
Публикувано | 26.05.00 11:59 |
|
A bihte li mi kazali wie otde znaete che Dirskite hora sa slabi .....
mmm... kazete , kak go razbrahte ... , samo ne mi se argumentirajde s fakta - hakwaneto.
Mirishe mi na .... tech na informaciq .
Istinskite hakeri ne si sluzat sys spionstwo i razuznawane ot naj dolnata mu starana - sami si izwuiuwat wsichko i ne se nadqwat na predateli . !!!
| |
Тема
|
[re: Igrach]
|
|
Автор |
null () |
Публикувано | 26.05.00 12:50 |
|
a stiga be, da ne bi na sina ti pishkata da stana i podylga ot tvoqta.
sega pyk te4 na informacia, ti seriozno trqbva da se konsultirash s psihiatyr
| |
Тема
|
[re: null]
|
|
Автор |
Veno () |
Публикувано | 26.05.00 14:10 |
|
hahahaha
Eh, werno nqkoi hora hich gi nqma ;D
Da si priznaq chestno poslednite 2 dni si umiram ot kef, kato cheta postwaniqta na nqkoi hora ;D
Nadqwam se da ima oshte takiwa ;D Inache otide mi zabawlenieto ;D
| |
Тема
|
[re: Veno]
|
|
Автор |
Igrach () |
Публикувано | 26.05.00 15:10 |
|
Istinata Boli , a dupeto kyrwy :-))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
r1dler () |
Публикувано | 26.05.00 16:04 |
|
Igrach, ama ti si mnogo interesen ot nauchna (medicinska) gledna tochka ekzempliar:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
четвъртит () |
Публикувано | 26.05.00 19:29 |
|
А бре, хюмнета, що се не застреляте? В една друга тема писах как точно...
| |
|
Ne znam za kakyv tech na info moje da stava duma? Niakoi da si e izdal kyde si krie parolite v plain txt? Ako imahse tech LmT shtiaha da poluchat sigunro napravo rooska parola. Kakto i da e, ne sym bil tam ne moga da znam sys sigurnost.
Obache che dir-a ne beshe opraven s dni, pri polojenie che nezavisimo kvo e bilo trito i kvo ne e bilo ot tam, razpolagate s backup, ne znam kak moje da se obiasni osven s nevejestvo ili nehaistvo.
| |
|
AKO TI SI INTERNET PROVIDER I AZ TI SE OBADIA KUSNO VECHER I TI KAZA:
-ZDRAVEITE ,IZVINIAVAITE ZA BEZPOKOISTVOTO,NO IMAM EDIN PROBLEM.......TAKA I TAKA NE MOGA DA SE LOGNA,NE MI PRIEMA PAROLATA......!!!!
I TI MI KAZVASH KOI E USERNAMEa TI?
-KAZVAM TI ...USERNAME - IVAN(SIGURNO IMA ;)
TI KAZVASH DA NE E IVANsf -HAHAHHAHAHA!!!!!
-DA,AMA NESTO NE MOGA DA SE LOGNA!!!!
TI -AMA VIE VECHE STE SE LOGNAL-!!!!!
-BIHTE LI MI SMENILI PAROLATA NA "tupokopelesi",ZASTOTO NIAKOI MI POLZVA ACOUNTA :)))
-RAZBIRA SE KAZVASH MI TI I IMAM PAROLA I USER ZA IZVESNO VREME!!!
DRUGIA VARIANT E NAPRAVO AKO NE E LOGNAT DA KAZA ,CHE SUM SI ZABRAVIL PAROLATA I TI PAK AKO SI BALUTCHESTE MI JA KAZESH!!!!
TAKA CHE TOVA ZA SPIONSTVOTO I DRUGI TAKIVA SI E CHISTO ZARIBIAVANE,KOETO POVJARVAI MI SE POLZVA DOSTA CHESTO :))))
AKO NIAKOI NE E DOSTATUCHNO UMEN DA SE SPRAVIA S ONLINE DEINOST -BEGOM KUM NAI BLIZKIA STROEZ ! ! !
AIDE SUS ZDRAVE!
| |
|
ama znachi Khala pochwam da ti se chudia weche....ot dni se opitwash da im obiasnish... e, to wsichko e mnogo hubawo ama kato nishto ne im wliza w glawite...
az lichno weche shte zapochna da organiziram wecherni chetenia na kluba... to si e kato mr. bean...daje na kyde kyde po golemi prostotii stawame swideteli.
| |
|
|
|
|