|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Назляли са нещата тук яко
|
|
Автор |
Colombino (програмист) |
Публикувано | 08.06.14 23:35 |
|
Не съм писал тук няколко години, а не съм чел от още повече. Хубав сайт беше навремето, но тотално не е останал гръмнат програмист да има с друг пак такъв какво да си каже.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
Би ли ме светнал, като какво има твоя нескопосан пост в тематиката на раздела?
Ако няма къде да си чешеш пръстите, клубове по интереси колкото иска - Адам и Адам, Говорим си за секс, Религия и мистика и още колкото щеш.
| |
|
А ти кога ще напишеш пост по тематиката на клуба? Ти и още двама-трима сте основната причина в клуба да не се пише.
| |
|
Ау, то щото форумите на ДИР-а са заляти от постове, особено пък в раздел " Компютри и Интернет"
Ми ти що не пишеш бе, драги? Ама нещо различно от "Как да вляза в пощата на гаджето/жената/любовника ?" или "Как да хакна на баба Пена сайта"
| |
|
В клуба Програмисти се пише много. Даже нямам време да чета всичко там.
Аз пуснах една или две теми тук, колкото да ми се каже, да не се пречкам и аз спрях да се пречкам.
| |
|
И какво се пише в клуба ПРОГРАМИСТИ?
Цъквам и първата тема най отгоре:
БАНСКИ МЪЖКА МОДА
Не си направих труда да чета...Това не е за моя мозък. Никак не мога да направя връзката "ПРОГРАМИСТ" и "МОДА"..Явно не е за мен...
Пък че клубът е умрял - тва е ясно...И не само този. От "КОМПЮТРИ И ИНТЕРНЕТ" само в "ПРОГРАМИСТИ" се пише и то клюкарски неща..Нещо дето по-подхожда на клуб "ЧЕША СИ ЕЗИКА"
| |
|
Тук дори за бански не се пише. Честито!
| |
|
Абе що не си ходиш в Адам и Адам?
| |
|
Как няма да назлеят,модератора е комсомолски секретар
| |
|
Tи па си много убаффф
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|