|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Назляли са нещата тук яко   |  |  | Автор | Colombino (програмист) |  | Публикувано | 08.06.14 23:35 |  |  | 

Не съм писал тук няколко години, а не съм чел от още повече. Хубав сайт беше навремето, но тотално не е останал гръмнат програмист да има с друг пак такъв какво да си каже.

System Doctor Error:
 Your girlfriend is pregnant.
 (A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

|  |  |  
             |  |  | 

Би ли ме светнал, като какво има твоя нескопосан пост в тематиката на раздела?
 Ако няма къде да си чешеш пръстите, клубове по интереси колкото  иска - Адам и Адам, Говорим си за секс, Религия и мистика и още колкото щеш.

|  |  |  
             |  |  | 

А ти кога ще напишеш пост по тематиката на клуба? Ти и още двама-трима сте основната причина в клуба да не се пише.

|  |  |  
             |  |  | 

Ау, то щото форумите на ДИР-а са заляти от постове, особено пък в раздел " Компютри и Интернет"
 Ми ти що не пишеш бе, драги? Ама нещо различно от "Как да вляза в пощата на гаджето/жената/любовника ?" или "Как  да хакна на баба Пена сайта"

|  |  |  
             |  |  | 

В клуба Програмисти се пише много. Даже нямам време да чета всичко там.
 Аз пуснах една или две теми тук, колкото да ми се каже, да не се пречкам и аз спрях да се пречкам.

|  |  |  
             |  |  | 

И какво се пише в клуба ПРОГРАМИСТИ?
 Цъквам и първата тема най отгоре:
 БАНСКИ МЪЖКА МОДА
 Не си направих труда да чета...Това не е за моя мозък. Никак не мога да направя връзката "ПРОГРАМИСТ" и "МОДА"..Явно не е за мен...
 Пък че клубът е умрял - тва е ясно...И не само този. От "КОМПЮТРИ И ИНТЕРНЕТ" само в "ПРОГРАМИСТИ" се пише и то клюкарски неща..Нещо дето по-подхожда на клуб "ЧЕША СИ ЕЗИКА"

|  |  |  
             |  |  | 

Тук дори за бански не се пише. Честито!

|  |  |  
             |  |  | 

Абе що не си ходиш в Адам и Адам?

|  |  |  
             |  |  | 

Как няма да назлеят,модератора е комсомолски секретар

|  |  |  
             |  |  | 

Tи па си много убаффф