|
Тема
|
IP log na mails
|
|
Автор | rex (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.02.08 10:50 |
|
Има един въпрос, който ме интересува, надявам се някой да има инфо.
В някой уебпощи можеш да проследиш ип логовете на влизанията, както и да висиш дали са били успешни или някой е пробвал да влиза. :) Мисля някой бг пощи показваха ип на последния лог като влезеш, но не съм сигурен.
Въпросът е - знаете ли дали подобна опция има гмайл.ком или яху.ком?
| |
Тема
|
Re: IP log na mails
[re: rex]
|
|
Автор |
AliBabach (heavy drinker) |
Публикувано | 01.02.08 11:12 |
|
нямат такива благини
| |
Тема
|
[re: AliBabach]
|
|
Публикувано | 01.02.08 11:18 |
|
подозирх че е така щото доста се порових по опциите, но е странно все пак. това е единствения начин да следиш дали някой не ти пипа по кутията. в такъв случай не е ли по-добре да си ползва човек поща на домейна, така поне може да разполага или да изиска някакъв лог от хостинг компанията при някакви подозрения.
| |
Тема
|
[re: AliBabach]
|
|
Публикувано | 01.02.08 11:20 |
|
а за яху.ком някой беше казвал че има подобна опция, но този някой в момента няма как да го питам...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ (професора :)) |
Публикувано | 01.02.08 11:45 |
|
преди време бях влязъл в яху през браузъра на мобилния(http а не wap), и видях такава опция обаче като кликнах на нея нищо не стана
възможно е да е активна само за поддръжката на яху
| |
Тема
|
[re: Пeтъp_]
|
|
Публикувано | 01.02.08 12:32 |
|
щом си я видял вероятно е за потребители, би било доста тъпо да има опция, която не е за юзери, но да се вижда от тях...
а имаш ли спомен къде точно из менютата ти е попадала тази опция?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ (професора :)) |
Публикувано | 01.02.08 12:49 |
|
това беше по времето когато яху имаше само класическия изглед, и тази опция беше някъде около "my account"
и се виждаше само през браузъра на телефонаРедактирано от Пeтъp_ на 01.02.08 12:52.
| |
Тема
|
[re: Пeтъp_]
|
|
Публикувано | 01.02.08 12:59 |
|
да, в яху.япония точно там се намира линк към тази опция и в момента дори и ти изплюва списък с ип и дати, както и успешни/неуспешни влизания...
в това отношение не е ли по-добре да имаш поща на собствен домайн, там поне може да имаш някакви логове...
| |
|
|
|
|