Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:39 07.02.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема Re: Някой ми е влизал в Скайпа?!!!?нови [re: Mитko]  
Автор jorkofmi (maniac)
Публикувано23.12.07 16:15

Така най-леният начин е....1.Не да помни ква ти е паролата от преди 2 години ..... твоят "приятел" е използвал някакъв кей логър (нужно е само 2 мин да го инсталира няма и толкова и още една да го настрой) след това ти си се логнал в скайп от твоя комп...тази програмка записва всичко което пишеш натиснеш кликнеш на компа и след известно време му ги е пратило на пощата и програмата се е само унищожила

.Така е защото и аз съм го правил

Тема Re: Някой ми е влизал в Скайпа?!!!?нови [re: jorkofmi]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано23.12.07 19:30

Днес скенирах харддиска с една програма Spy bot search&destroy и откри програма free keyloger и я почистих. Но въпросът е че не знам как тая програма се е оказала на моя комп - той никога не се е доближавал до компа ми. А как е станало така тая програма да се инсталира не знам. Единственото което съм приемал от него е програма за диагностика на компа Everest ама чрез нея да се инсталира keylogger-а се съмнявам. Някакви други идеи? Щото ако не открия как го е направил може пак да го направи!

Автор jorkofmi (maniac)
Публикувано23.12.07 20:02

Много лесно ти казваш аз не ползвам remote admin нито remote desktop.... аз бих направил така ако си със статично IP в контролния панел има Administrative tools от там той може да разрешa използването на 2 иузъра и да скрие втория като ти няма да го виждаш и дори може да смени администраторската парло с една команда и ( двамата ще влизаме едновременно в компа ти няма да се усетиш) от там на татък е елементарно......ако бях на теб щях да си правя пас и да му направя същия номер

ако не си достатъчно удовлетворен от отговора ми обясни по точно какво имаш инсталнато на компа какъв софтуер използваш и т.н т.н

Редактирано от jorkofmi на 23.12.07 20:05.

Автормc (Нерегистриран)
Публикувано24.12.07 16:27

разкарай нортъна след като не си го ъпдейтвал от години и сложи да речем AVG, ако не друго поне е безплатна. След това я сетни да се ъпдейтва всеки ден.
Научи се да не отваряш файлове от непознати изпращачи.
Направи си усерски акаунт и работи с него. Когато искаш да инсталираш програма ползвай run as или switch users.

Тема Re: Някой ми е влизал в Скайпа?!!!?нови [re: мc]  
АвторBeщицaтa (Нерегистриран)
Публикувано12.01.08 01:19

Абе тука сте едни хакери да си ебе майката

а дали се смея като чета .......ми просто си има много начини да се влезе в скайп - лично аз съм го правил безброй пъти..... кви са теа тъпи въпроси дето питате пича "ква му е антивирусната, ама дали в еди колко си часа някой от техните не бил влязъл" смешни сте бе ........... ми да фане да прочете малко и ше види как става И пич, на теа каде те подразпитват така - недей отговаря ще патиш ..... сам намери решението на въпроса

Автор Caмия Инжинep (Още едно, моля!)
Публикувано20.01.08 18:20

Проблемът на научена парола при Скайпе много голям. Протоколът допуска логване от 2 места.

Тоест,той може да се логне инвизибъл от твое име и да мълчи само. Това, дето го правиш, се логва и при него. Тоест, считай, че от 2 години той е в течение какво и с кого си лафил.

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.