Тема
|
хах :) как да
|
|
Автор |
S7arScr3am (непознат
) |
Публикувано | 21.11.07 18:10 |
|
здравеите на всички простете моето неграмотство и простотия но има ли начини как да се разбере pass на регистрация в flirt4e.com примерно и какви са те. Интереса по темата е чисто лубознателно и не е сварзано с никои благодаря предварително.
|
|
Тема
|
Re: хах :) как да
[re: S7arScr3am]
|
|
Автор | лиcyrepppp (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.07 19:39 |
|
абе от къде изгряваше слънцето? от запад ли? тогава трябва да залязва на изток .
|
|
|
Това беше глупав коментар О_o и все пак ако има някои които знае нека каже да не се срамува
|
|
|
има начин. при това лесен.
даже начините са два.
1 начин - питаш потребителя за паролата (обясняваш му, че ти трябва само от любознателност)
2 начин - питаш администратора на сайта (обясняваш му, че ти трябва само от любознателност)
|
|
|
Става дума за начин да я намериш сам без помоща на потребителя или администратора винаги има някоя задна вратичка и не е лошо да я знаеш стига да не правиш простотии
|
|
|
Бих добавил още няколко начин:
3.Скрита камера - зад гърба на портебителя, поставена така че да се вижда клавиатурата.
4.Полицай! - бой докато си признае.... (потребител или админ - нема значение)
5.Преравяне на личните вещи на потребителя (може пук да си я записал нейде, пустата парола)
6.Продължително гледане на некой американски филм с хакери и после нацелване на паролата от /най-много/ третия път.
7.Много вътрешен човен в НСБОП - отива при компютърджията и му взема логовете (както беше с АРЕНА.БГ). След някой и друг ден (или месец) всичко ще утихне... Най-много да се смени сайта...
|
|
|
Не знам ти от къде реши, че "винаги има някоя задна вратичка"
Задна вратичка - в тъпите Американските филми (а то нетъпи рядко има, особено на компютърна тематика)
В живата реалност няма врати, няма прозорци.
|
|
|
Съгласен сам за "Тъпите Американски Филми-бози" те ме отказаха от телевизията но не сам съгласен за това че няма алтернативи в реалноста е пално с алтернативни варианти винаги има решение за всичко стига да успееш да го намериш ако не го намериш не си търсил достатачно това че като питам администратора тои ще ми се посмее и ще ме захлеби очтиво няма да ми помогне....
Има и още мн други начини да се намери паролата. Хакер е човек които мисли изван кутията поне според мен можеби защото сам гледам мн филми ли де да знам но все пак ако някои има други предложения бих ги чул не отказвам помощ от никои. Благодаря предварителноРедактирано от S7arScr3am на 22.11.07 04:09.
|
|
|
1. Когато е правена уеб страницата(щом има "лог ин" и др.) значи е правена през PHP
2. Във уеб страниците правени през PHP в който може да се регваш има файл в компютъра на притежателя на уеб страницата, в който се записват всички потребителски имена и пароли;
3. Трябва да намериш(да откриеш името на този файл), и да го хакнеш(в смисъл да му прегледаш sourse кода)
4. Готов си в него са записани всички пароли и потребителски имена на регистрираните потребители!(Включително на администратора и собственика)!
HaCkErS FoReVeR
|
|
|
>"1. Когато е правена уеб страницата(щом има "лог ин" и др.) значи е правена през PHP"
Брях, не думай!
>"2. Във уеб страниците правени през PHP в който може да се регваш има файл в компютъра на притежателя на уеб страницата, в който се записват всички потребителски имена и пароли; "
Спирам да коментирам....
|
|