Тема
|
И ся кво??
|
|
Автор | AлБънди (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.05 11:03 |
|
Имам номера и ПИН кода на една кредитна карта която с сигърност е валидна !Е и?Кво да я правя???
|
|
|
заври си я у гъзо!
|
|
Тема
|
Re: И ся кво??
[re: AлБънди]
|
|
Автор | Пerи Бънди (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.05 19:17 |
|
Ама си е мушни нашироко, да е по-голям кефа
|
|
|
Ако имаш самата карта - бегай в първия срещнат банкомат и точи колко дават, ако немаш -
|
|
Тема
|
[re: NO CARRlER]
|
|
Автор | Al Bundi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.05 09:50 |
|
Много сте прости чесно!Вие правите ли разлика между кредитна карта и дебитна!???Тъпаци!!Мамооо ми, че аз по добре да ви дам вие да си я бутнете отзад!!Ламуси.........
|
|
|
ПОС терминалите пред банките четат съвсем нормално международни кредитни карти. No Carrier е прав за туй - ако я имаш физически - сложи едни тъмни очила и иди да изтеглиш колкото пусне, а ако си правиш майтап с хората от форума (както си мисля) следвай инструкциите за аналния отвор.
|
|
Тема
|
[re: martyr]
|
|
Автор | Al.. (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.05 17:23 |
|
Добре де нека да го кажа така!Мислих си дали не може от интернет да се направи някаква поръчка от тази карта като и зная всички данни включително и данните на човека на който е!Но естествено не искам да разбират че съм аз!гехехехе уффф явно толкова хората разбират!Или клуба е такъв...Бъгав!!
|
|
Тема
|
[re: Al..]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 17.01.05 17:58 |
|
Проблема е с формулирането на въпроса:
И ся кво?
Сега си намери място в което да се регистрираш (като иБей например) и си "купи" нещо :).
Имай предвид, че лесно ще те намерят по IP адреса, и ако си поръчваш нещата от къщи си щракаш сам белезниците ... трябва да намериш начин да заобиколиш тези 2 дребни неща ... ама това е кракерство, а аз не претендирам, че мога да те науча на такива работи :)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | al bundi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.05 19:18 |
|
Eeee ми то за това и аз се сетих!Въпроса е там , че на кой да го поръчам ако е познат ще ме хванат покрай него ако е непознат -имало пари нямало пари!!хмм явно не става
|
|
|
Ами измисли нещо :) Кевин Митник го хванаха, чак когато прекали ...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Nasko (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 02:37 |
|
slu6ai pi4 ako misli6 4e sobstvenika ima dosta kinti v kartata i 4e e malko po typ i malko po typ da ne razbere 4e nqkoi si e kupil ne6to ot negovata karta ne se pritesnqvai i si kopuvai oba4e ako toi razbere i pojelae da se zanimava stava kofti
variant 2 e da otide6 do nqkoi bankomat i da si prehvyrli6 malko pari na nqkoq anonimna smetka naprimer v 6veicarska banka taka 4e precenqvai sam
|
|
Тема
|
1l1m103ar08 va3780
|
|
Автор | 5i4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 03:20 |
|
3i 3riabva 9a 7i i ku58va4 i 5r89ava4
|
|
Тема
|
Re: 1l1m103ar08 va3780
[re: 5i4]
|
|
Автор |
martyr (fallen) |
Публикувано | 20.01.05 11:47 |
|
Това беше един много странен лийт ... :) я сподели идеята с продавача и купувача.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | 5и4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 19:37 |
|
V ob6ti linii pravis6 2 registracii, kato kupuva4a si registrira absolutno izmislen adres a prodava4a si pak ti no si redoven
obiaviava6 ne6to za prodan (primerno na ebai) i kupova4a naddava do cena taka 4e nikoi da ne go bie, pe4eli targa i pla6ta s kreditnata karta
prodava4a estestveno ne mu izpra6ta stokata, 6toto tova si e pak toi, no polu`ava parite i toi e `ist pred zakona, a neka `engetata da hodiat da proveriavat izmislenia adres na kupuva4a
|
|
Тема
|
[re: 5и4]
|
|
Автор | Nasko (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 17:44 |
|
samo 4e trea go napravi6 ot nqkoi klub da ni ti prosledqt IPito do vas
|
|
Тема
|
Razbira se 4e stava!
[re: Nasko]
|
|
Автор | CyBeR-ShArK (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.05 16:24 |
|
Dai edin e-mail da ti drasna edno pisance, az moga da ti pomogna! samo Dai e-mail i 6te se razbereme ne6to
|
|
Тема
|
|
|
Автор | A...... (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.05 07:51 |
|
Как пък си даде труд да четеш тази маймунска шльокавица?!
|
|
Тема
|
[re: Al..]
|
|
Автор |
avenger (пристрастен) |
Публикувано | 26.01.05 00:20 |
|
Интересно ... как ще си получиш стоката без да те видят или да ти разберат адреса за да я доставят, да не говорим че за суми над ххх правят и проверки по телефона вече ....
Вместо да обиждаш тези дето ти дават акъла дето го немаш хвани един път ги послушаи !!!!
По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.
|
|