Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:14 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Тема Pomosht - kreditni karti..нови  
АвторMasterCard (Нерегистриран)
Публикувано16.09.04 22:55

zdraveite
imam dostup do mnogo kreditni karti(internationali)
koq informaciq ot tqh da snimam?
nomer, validnost, ime na pritejatelq... koda na gurba?
kude shte moga da izpolzvam subranata informaciq

thank you

Тема Re: Pomosht - kreditni karti..нови [re: MasterCard]  
Автор Dim_cR (непознат)
Публикувано17.09.04 10:05

Интересужа те:
1. Име
2. Адрес
3. Expiration date
4. CC Number
5. CVV2

Тема Re: Pomosht - kreditni karti..нови [re: MasterCard]  
Авторnobody (Нерегистриран)
Публикувано25.09.04 15:36

Само дето на картата няма адрес, така че си го имай достъпа :)
Виж ако имаш физически достъп е нещо друго...Има разни махинки дето им взимат све...

Тема XaXaXaнови [re: MasterCard]  
АвторCyBeR-ShArK (Нерегистриран)
Публикувано26.09.04 00:16

XAXAxa pi4 ne se izlagai ako stava6e tolkova lesno maliii,vs4iki balgar4eta 6tqhme da sme MILIONERI. 1-vo dori da si vzemi6 vsi4ki dani ne moje6 da napravi6 ni6to parite, 2-ro BG-iq e v 4erniqt spisak i ne moje6 da si kupi6 ni6tooom 3-to ako si tolkova kurnaz si gi prehvarli v tvoita smetka i 4akai nqkolko 4asa i vij kak 6ty dodat gopsti vez da se oseti6, 4-to moje i da si no ne mi se vqrva da si superrrr dobar H@CKER 4e da ne te hvanat vsi4ki dobri ХАКЕРИ БЯГАТ от БАЛГАРИЯ. пич не се пробвай ща хванат. вярвай ми. имам малак опит с тия работи

Тема Re: Pomosht - kreditni karti.. [re: MasterCard]  
Автор Dr.Flex (Gangsta)
Публикувано26.09.04 19:53

ПИЧ, ПИШИ МИ НА dr_fleks@yahoo.com или на ICQ 319248230 ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ МИЛИОНЕР!!!!!!!

[img]http://pcplanet.sevar.net/Banner.gif[/img]

Тема Re: Pomosht - kreditni karti..нови [re: Dr.Flex]  
АвторBOGGY_G (Нерегистриран)
Публикувано28.09.04 02:21

iskam da napluiq si4ki oneia det palnat na decata glavite s gluposti kvi sa teq raboti s kodove na kreditni karti kade li ne sam razglejdal takia gluposti koito samo mogat da te nakarat da si s4upi6 glavata ot hilej!!!!!!prosto nqqm dumi.ima6e nqkaf pi4 det 4ak be6e naprail programka na turbo pascal za namirane na kododve mnoo mi e interesno otde q izmisli taq glupost????ot liubopitstvo q otvorih(vse pak liubopitstvoto gradi sveta) i ima6e tolkova gre6ki,kolkoto pati sam sral prez jivota si:))))
prosto mom4eta prestanete s fantaziraniqta!!!!!!!

P.S:"tva ne se otnasq za rabote6tite v cru,fbi,darjavna sigurnost i podobnite tam!!"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.