|
Тема
|
Novell - IRC
|
|
Автор |
tOuCh (maloumnik) |
Публикувано | 10.02.04 17:41 |
|
Takamm.. znam che nishty ne znam.. purwo.. ;) posli wuprosa mi e takuw.. ima li nachin .. da otworish IRC portowete ako si na user mashina kum serwer s Novell NetWare Services, pri uslowie che nqmash dostup do server-a i iskash da go naprawish kolkoto se moje po-skrito... i ako towa ne stawa.. ima li zaobikolen nachin.. primerno da se connect-nesh prez nqkoi dryg port.. i da .. prehwurlish wruzkata. primerno nqkoi izwesten net server...
kajete wsqkakwi wuzmojni nachini za koito se seshtate
To be, or not to be....
| |
Тема
|
Re: Novell - IRC
[re: tOuCh]
|
|
Автор |
tany@ (dead) |
Публикувано | 10.02.04 21:33 |
|
на този въпрос отговорът ми е:
ask system administrator...
btw как ви е пуснат Нета? защото според моите скромни знания, IRC от клиентска/юзерска машина можеш да пуснеш ако на проксито за нета ти е разрешен socks 5 (когато става въпрос за стандартен клиент mIRC)
другият вариант ти е - web, ма той по принцип трябва да ти е отворен...
освен ако на проксито не е сложен филтър за думички от рода на chat, IRC, ICQ и пр... и тогава отговорът ми е :- виж какво съм написала по нагоре с червено...
I woke up just to die....
| |
Тема
|
[re: tany@]
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 11.02.04 10:23 |
|
Избираш си някое хубаво Прокси и през sock4 , портовете са 80, 1080, 8080....Абе предимно тези се използват. Другото нещо незнам дали тъ върши работа, но PsyBNC ако искаш. Имам шел, където може да си сложиш едно. БТВ скоро направих една голяма мизерия - нафлуудих за 6 минутин сървъра на телекомс от една зала и в следствие на това за 2 часа никой вързьан към телекос нямаше нет ;-)
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
Тема
|
[re: BurnOu7]
|
|
Автор | tany@ (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.04 12:57 |
|
btw аз не би се гордяла с подобно нещо
whatever
tOuCh питаше не аз
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tOuCh (maloumnik) |
Публикувано | 11.02.04 19:59 |
|
Системният администратор може да ми отговори.. номера е че съм само юзер.. принципно network-a е училищен (Ohio)... целта ми е да го направя колкото се може по-скрито... за прокси.. ей ся ще птърся...
Администратора на мрежата не е желателно да знае какво правя .. за това и отнесох въпроса си към този клуб, a не към администратори .. ако има още възможности, за които се сещате... You are welcome :)) ! ... mersi i za infoto do momenta..
To be, or not to be...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 12.02.04 09:05 |
|
./q Viperion
/q A =при него само със регисистрирани
Единия е глобал, другия е админ, но и те ораят мизерий така че не се безпокой.
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tany@ (dead) |
Публикувано | 14.02.04 19:56 |
|
явно постинга ми не се е записал...
както и да е
това , което ти написах в началото, ще го повторя с няколко думи
АКО на проксито ти за НЕТА има сложен филтър, който филтрира по определени думи дадени сайтове ,няма да можеш да се вържеш към сайтове , в които въпросните думи фигурират , даже и през друго прокси ...
при мен съм си правила експерименти - прокси ми е WinGate който има като плъг ин един много гъвкав филтър - може да забрани достъп до сайтове, в които фигурират определени думи
реже ги даже ако зададеш директно ИП то на въпросния сайт...
затова е добре да разбереш какво е проксито и дали има подобен филтър на него
не мисля обаче че ще седнат в училище да си играят да слагат такъв филтър...
така че в крайна сметка може и да минеш през него...
аз бих опитала- за спорта дето се вика :)
I woke up just to die....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tOuCh (maloumnik) |
Публикувано | 15.02.04 07:43 |
|
Хех.. явно са седнали и са си поиграли (димек.. имат доста сносен филтър) ... тук сичко го приемат на живот и смърт баси.. :) хех.. хора всякакви.. ши си играя аз .. още повече, че не ми трябва да отворя някой страница.. ами да се коннект-на към bg IRC server.. за спорта както викаш .. ама..да видим.. само със спортуването ще си остана май. хех.. ши направя мускули!
;)
мерси все пак.. 
To be, or not to be...
| |
|
|
|
|