Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:19 15.05.26 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Елементарно, но забавно...нови  
Автор Gallandro (Ал Кохоне)
Публикувано09.07.03 16:25

Извинявам се ако това е поствано преди, но не ми се рови из архива:

Аз по принцип не влизам в този клуб, но реших, че може да ви е забавно да си поиграете с това, въпреки че е доста елементарно. Съдя по това, че го минах за няма и два часа(от работата, занимавайки се и с други неща в същото време), без да имам претенции, че разбирам каквото и да е от хакерство . Обаче съм забелязал, че има даста хора, които гордо се наричат ХАКЕРИ, а имат по-малко познания и от мен. Та който иска нека провери знанията си . Сещате се, че не е хубаво да поствате паролите за нивата и конкретните начини за решаването на задачите тук .

-Знам какво ми е - катери ми се!

Тема Re: Елементарно, но забавно...нови [re: Gallandro]  
Авторphp (Нерегистриран)
Публикувано11.07.03 17:42

batka, hic ne e elementarno :) zabih na #3.. dai walk-thru pls

Тема abeнови [re: php]  
АвторPolymorph (Нерегистриран)
Публикувано11.07.03 19:14

nagore da widish kwo staa, mamata si ebalo... az dokato ne mina 12 niwo nqma da se zapiswam! priznawam si, mnogo sym zle s tiq gatanki...ne samo s php-to...

Тема Re: Елементарно, но забавно...нови [re: php]  
АвторПoпa (Нерегистриран)
Публикувано12.07.03 19:53

На level 3 просто отваряш TXT файла. той е в директорията за следващото ниво. а там с password-а още не съм разбрал кво става ...

Тема Хе,хе, спокойно.нови [re: Gallandro]  
Авторpuber (Нерегистриран)
Публикувано14.07.03 09:21

в тоя клуб нема кой да го мине тоя тест, май. Освен ако не минава случайно насам ;) Аз им давам 3-то ниво макс ;)))) Не виждаш ли, че са хлапета, повечето тук? Требваше нещо по-лесно да им пуснеш - имаше една чикия "trytohack" май се казваше, дето беше за лапетии с комплекси ;)

Тема Re: Хе,хе, спокойно.нови [re: puber]  
Публикувано14.07.03 16:34

Май беше

... ама нарочно го дадох този, щото с оня ти трябват и малко и молко познания . Докато тук просто се иска нивото ти на интелигентност да е малко над средното . Аз лично на този само на 5то запецнах малко, щото бъкел не разбирам от джава скрипт... упс подсказах леко .

Тема try2hack.nl 4 31337 h4x0rz hehнови [re: Gallandro]  
Автор dzver (чатер)
Публикувано14.07.03 16:56

mojete da se gyrchite na volia, sita e nalichen samo do 8-o nivo. s kolegata tuk go chakame da se otpushi, za da produljim natatyk:)

Тема Re: try2hack.nl 4 31337 h4x0rz hehнови [re: dzver]  
Публикувано14.07.03 17:08

Аз кат го пробвах имаше и 9то . Ама не ми се занимаваше с хакване IRC канали и ботове и не го и почнах .

П.П.: За елитни хакери било казваш :))) Ако не си бях загубил два дена да ви подсказвам по ICQто с колегата щяхте да сте още на бинарното криптиране :РРРРР ;)

Редактирано от Gallandro на 14.07.03 17:36.

Тема Re: abeнови [re: Polymorph]  
Публикувано14.07.03 17:40

То PHP не ти трябва да знаеш . Само гатанките да ги чатнеш .

Тема Ще подскажа леко...нови [re: Пoпa]  
Публикувано14.07.03 17:43

Сега докато четеш това погледни адрес бара на браузера си... и тук ползват PHP скриптове с разни параметри... Просто помисли как по подобен начин да използваш тамушния .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.