|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Елементарно, но забавно...
|
|
| Автор |
Gallandro (Ал Кохоне) |
| Публикувано | 09.07.03 16:25 |
|
|
Извинявам се ако това е поствано преди, но не ми се рови из архива:
Аз по принцип не влизам в този клуб, но реших, че може да ви е забавно да си поиграете с това, въпреки че е доста елементарно. Съдя по това, че го минах за няма и два часа(от работата, занимавайки се и с други неща в същото време), без да имам претенции, че разбирам каквото и да е от хакерство . Обаче съм забелязал, че има даста хора, които гордо се наричат ХАКЕРИ, а имат по-малко познания и от мен. Та който иска нека провери знанията си . Сещате се, че не е хубаво да поствате паролите за нивата и конкретните начини за решаването на задачите тук .
-Знам какво ми е - катери ми се!
| |
|
Тема
|
Re: Елементарно, но забавно...
[re: Gallandro]
|
|
| Автор | php (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.07.03 17:42 |
|
|
batka, hic ne e elementarno :) zabih na #3.. dai walk-thru pls
| |
|
Тема
|
abe
[re: php]
|
|
| Автор | Polymorph (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.07.03 19:14 |
|
|
nagore da widish kwo staa, mamata si ebalo... az dokato ne mina 12 niwo nqma da se zapiswam! priznawam si, mnogo sym zle s tiq gatanki... ne samo s php-to...
| |
|
Тема
|
Re: Елементарно, но забавно...
[re: php]
|
|
| Автор | Пoпa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.07.03 19:53 |
|
|
На level 3 просто отваряш TXT файла. той е в директорията за следващото ниво. а там с password-а още не съм разбрал кво става ...
| |
|
Тема
|
Хе,хе, спокойно.
|
|
| Автор | puber (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.07.03 09:21 |
|
|
в тоя клуб нема кой да го мине тоя тест, май. Освен ако не минава случайно насам ;) Аз им давам 3-то ниво макс ;)))) Не виждаш ли, че са хлапета, повечето тук? Требваше нещо по-лесно да им пуснеш - имаше една чикия "trytohack" май се казваше, дето беше за лапетии с комплекси ;)
| |
|
Тема
|
Re: Хе,хе, спокойно.
[re: puber]
|
|
| Автор |
Gallandro (Ал Кохоне) |
| Публикувано | 14.07.03 16:34 |
|
|
Май беше ... ама нарочно го дадох този, щото с оня ти трябват и малко и молко познания . Докато тук просто се иска нивото ти на интелигентност да е малко над средното . Аз лично на този само на 5то запецнах малко, щото бъкел не разбирам от джава скрипт... упс подсказах леко .
| |
|
Тема
|
try2hack.nl 4 31337 h4x0rz heh
|
|
| Автор |
dzver (чатер) |
| Публикувано | 14.07.03 16:56 |
|
|
mojete da se gyrchite na volia, sita e nalichen samo do 8-o nivo. s kolegata tuk go chakame da se otpushi, za da produljim natatyk:)
| |
|
Тема
|
Re: try2hack.nl 4 31337 h4x0rz heh
[re: dzver]
|
|
| Автор |
Gallandro (Ал Кохоне) |
| Публикувано | 14.07.03 17:08 |
|
|
  Аз кат го пробвах имаше и 9то   . Ама не ми се занимаваше с хакване IRC канали и ботове и не го и почнах .
П.П.: За елитни хакери било казваш :))) Ако не си бях загубил два дена да ви подсказвам по ICQто с колегата щяхте да сте още на бинарното криптиране :РРРРР ;)
-Знам какво ми е - катери ми се!Редактирано от Gallandro на 14.07.03 17:36.
| |
|
|
|
То PHP не ти трябва да знаеш . Само гатанките да ги чатнеш .
| |
|
Тема
|
Ще подскажа леко...
[re: Пoпa]
|
|
| Автор |
Gallandro (Ал Кохоне) |
| Публикувано | 14.07.03 17:43 |
|
|
Сега докато четеш това погледни адрес бара на браузера си... и тук ползват PHP скриптове с разни параметри... Просто помисли как по подобен начин да използваш тамушния .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|