Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:38 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Hakvane na Windows-ot Dos puskam kriptiran Windowsнови  
АвторVlad (Нерегистриран)
Публикувано15.05.03 16:37

Pi4ove - niakoi dobar ako moje da pomogne

ideiata e slednata - zarejdame MS Dos - startirame kriptirashta programa /kato primerno ScramDisk - samo deto toi e za Windows/

posle otvariame kriptiran dial v koito sme instalirali Windows-a i ottam si go puskame

v tozi Windows moje da sme si instalirali Ofice , Corel Drow i kakvoto ni triabva

pri eventualna proverka samo izkliuchvame kompitera i posle da proveriavat kolkoto si iskat - shte otkriat samo MS Dos , edna kriptirashta programa i edin goliam fail / v koito vsashtnost shte e slojen Windows-a i vsichko drugo /

i tova e kriptirania fail - ako mogat da go razbiat - bravo na tiah

mislia che tova bi triabvalo da moje da se napravi

drugia variant pak moje da e niakoi minimalen Linux - v koito kriptirame Windows-a i vsichko drugo

daite da mu go nachukame na Bil Gates

Тема друг по-практичен вариантнови [re: Vlad]  
АвторDVD (Нерегистриран)
Публикувано15.05.03 16:58

Ако съвсем никакви пари не искаш да дадеш за софтуер тоя вариант става, но ще те вземат на мушка след една проверка и ще ти намерят цаката...

По-добър вариант е да си купиш по един Windows за всеки компютър и да сложиш на всеки PGPDisk (безплатна програмка). От там нататък е ясно - всичко което искаш да скриеш го товариш на PGP диска и си чист...

Тема Re: Hakvane na Windows-ot Dos puskam kriptiran Windowsнови [re: Vlad]  
АвторH2O (Нерегистриран)
Публикувано15.05.03 19:09

1. Ако ДОС-а не ти е лицензиран, ще ти приберат компа

2. Много лесно ще декриптират криптирания дял. Ти лично ще им помогнеш. Откажеш ли да им съдействаш - виж т.1

Изобщо - не си струва неприятностите заради един пиклив Windows.

Тема Re: Hakvane na Windows-ot Dos puskam kriptiran Windowsнови [re: H2O]  
Авторtux (Нерегистриран)
Публикувано16.05.03 08:27

mda...

w linux e istinata :)

Тема Няма шеганови [re: Vlad]  
Автор Polymorph (Monster_Hunter)
Публикувано16.05.03 20:21

Въпросът е по-сериозен, отколкото си мислите. Тук не става дума за някаква боза, мани я. Работата не е в криптирането - то винаги си е ок, работата е, как да скриеш криптирани части от диска, да не ги намерят.
...Тършуват като мишки и като те хванат, че си ковнал нещо и: "Разкриптирай веднага или край с тебе!" И ти трябва да го направиш или зад решетка. Имам няколко връзки в Икономическа полиция, в смисъл познати. Лошо е, хората не се бъзикат, а и лошо е, че не са да кажеш некви талпи, чаткали са ги тия неща още, докато сме сукали, сега все още ги мачкат здраво.
Лошо е, че хората седят и мислят, че понеже нали, видиш ли, не сме Америка и тук такива работи нямало. И се готвят разни рокади и ше стане след време един як отдел точно за тия работи - дето такива ламери като нас вършат.Сериозно нема шега, знаете, че не се шегувам при напечено положение....

_-=In UN*X we trust!=-_

Тема Re: Няма шеганови [re: Polymorph]  
АвторVlad (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 08:23

Abe tova naistina li e viarno che kato nameriat niakakav kriptiran fail i te karat da go otvorish - ami ako si zabravil parolata - che az na moia kompiutar si imam kriptiran file v koito ima super lichni raboti koito sa si samo za mene - ne gi znaiat i nai blizkite mi hora /priateli , gadjeta , roditeli - nikoi/ - i izvednaj idvat niakakvi tapaci i aide pokazvai - che az nali zatova sam gi skril i na nikoi ne sam gi pokazval - che tochno na tiah li - che nali dori kogato si sledstven mojesh da ne otgovariash na vaprosite koito ti zadavat - te da nameriat dokazatelstva -

- ako tova koeto kazvash / che shte me prinudiat da im otvoria faila / e viarno - to kriptiraneto na Windowsa e poslednata mi bolka - mnogo po vajno za men e tova koeto sam skril

- neshto ne mi se viarva che shte me prinudiat da im otvoria faila - i kakvo shte me vkarat v zatvora li - ili shte me globiat -

i to "samo zashtoto ne go znam kakav e toia fail" - primerno
ili " zabravil sam parolata "

kak bez da imat dokazatelstva kakvo ima vatre shte me osadiat

ti me uplashi be chovek - siguren li si che taka stoiat neshtata

-

Тема Re: Няма шеганови [re: Vlad]  
АвторH2O (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 09:26

Пич, те не идват при тебе случайно, защото просто са си минавали наоколо и са се отбили да те видят как си. Идват, защото някой те е натопил, и този някой обикновено е някой приятел.

Съжалявам, че точно аз трябваше да ти го кажа.

Тема Re: Няма шеганови [re: Vlad]  
Авторtux (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 14:54

abe kakwo se chudish... wse edno da doidat da rowiat za narkotici i ti
da im kajesh ne mi otwariaite towa seifche che w nego imam edno mnogo
lichni neshta koito kria i ot nai-blizkite si :)
kakto ti imash prawa da kriesh taka i te imat zadylkejenia i pylnomoshtia da
razkriwat

Тема Re: Няма шеганови [re: tux]  
АвторDVD (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 20:02

Ченгетата в България може и да нямат право да правят каквото си искат, но НА ПРАКТИКА ГО ПРАВЯТ!!! Така че ако ти намерят нещо криптирано на компютъра - казваш че си правил някакви проби/тестове и си забравил паролата/изтрил файла с ключа или нещо подобно и те освен да те блъфират с бой или с някакви други наказания нищо друго не могат да направят. В такъв случай трябва да знаете едно нещо - ТЕ БЛЪФИРАТ - ако не се напишкате/насерете от страх и не си признаете - нищо не могат да направят!!!

Тема Re: Няма шеганови [re: DVD]  
Автор walkman™ (ами...)
Публикувано17.05.03 23:10

Мдааа... крадец си не когато откраднеш, а когато те хванат.. и ГО ДОКАЖАТ... до тогава - да го духат....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.