Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:27 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За "модераторчето", мишките и хакеритенови  
Автор The_BoogiemanМодератор (Feldmarschall)
Публикувано03.06.03 20:08

Е, явно недоволството на някои от вас расте, но не разбирам едно, вие искахте да се трият еднаквите теми, които са задавани милиони пъти в клуба.На него може и да пише "Хакери, Кракери...", но защо трябва да се оставят теми за търсене на кракове?Или кракване на зип файл, яху парола и не знам си какви други глупости.Други казват, че теми за кракване не се обсъждат...ами как да се обсъждат, като тук идват хора, които приемат краковете като даденост и ги мързи дори да търсят.Това ли да обсъждаме, къде го има този крак и къде не.Та това си е за клуб "Уорез".Тъй като няма точно определение за "хакерски" въпроси, много хора ги възприемат като всяка глупост, за която могат да се сетят.Ще взема пример от скорошните постинги:как да намеря парола на зип?Ето го и отговорът:търсиш в google "zip cracking" и още първият документ е точно описание с линкове към инструменти.Защо трябва да се занимават хората с глупости.Или въпросът "Къде да намеря работещи проксита?".Отговорът е същият.Дайте да направим един клуб, който да се казва "Гугъли, Алтависти...".А или още по-свежи въпроси:"Къде да намеря готварска книга?".Ако искате такъв клуб кажете, няма да пипам нищо.

Тема Re: За "модераторчето", мишките и хакеритенови [re: The_Boogieman]  
Авторdavai taka (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 21:37

Ako pitash men si vurshish rabotata na moderator kakto si trqbva turkai si glupostite i ne slushai kakvo ti kazvat nqkoi "shmatki" (v kavi4ki da se ne obidi nqkoi) purvo 4e si im slojil otgore 100 linka za kakvi li ne crack's i ne samo.

Тема Re: За "модераторчето", мишките и хакеритенови [re: davai taka]  
Автор Da_PrOdigY (StreetManiak)
Публикувано03.06.03 21:48

taka mi nqma samo nagotovo da vla4at trii glypostite

Не приемай живота прекалено насериозно или никога няма да се измъкнеш жив от него

АвторMB (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 14:11

Triy smelo

АвторNekoi (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 17:47

Dobre, suglasen sum da se triat takiva bezpolezni postingi. No aide da ti dam kato primer moia sluchai: Predi vreme pitah dali niakoi znae svesten keylogger. Ne sum pital kade da si nameria keyloggers!!! Prosto iskah da popitam horata, koito sa po-navatre v tazi oblast za suvet, da spodeliat opit. Beh si napisal i iziskvania. Iskah malak keylogger, koito prosto da store-va vsichko det ulovi niakade na hard-a. Prosto iskah savet, da mi preporachat niakoi.

Da, ama ne!!! Ti reshi che niama nujda da zanimavash horata s tozi vapros, i tochno 3 (da - 3) minuti sled kato go post-nah, veche go niamashe!

Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано04.06.03 19:51

Да изкажа и аз мнение - неутрално.

Досега не ми е трита тема, но и съм пускал много малко теми, и още по-малко в този клуб. Но това не значи че не знам дали е неприятно да ти казват че си тъп, щото виж ти отговора го имало в гугъл... Аз мразя да ми се връщат по 10000000000...000000000 найсе резултата, и още по-малко, че с английския не съм много на "ти". Да пращаш някого в гугъл - означава да му се подиграеш, и да ти е под достойството да се занимаваш с него. А линковете, които са постнати в първата тема можеше поне да са в тагове... както и да е.

Друг ще е проблема, ако през 10-тина теми се поства едно и също... Все пак модератора трябва преди да трие - да знае и преди колко време е пускана подобна тема, дали я има в архивите, колко страници назад, и дали новодошлия, който не я е чел, още повече че не знае за нея, дали ще може да си я намери... Иначе търсенето на "стари теми" ще е по-трудно отколкото и в гугъл.

----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...

Автор onzi (онзи)
Публикувано05.06.03 14:02

не разбирам къв ти е проблема. досега добре се справяш - продължавай пак така. колкото до ревльовците - и исус не е успял да угоди на всички, че ти ли

ако искаш да ти е мирна главата - тури най-отгоре един постинг 'ако темата ви е изтрита и се чудите що' и там цопвай първите няколко фрази от изтритата тема и съвет - виж туториала или виж в гугъл

TANSTAAFL! There AiNt Such Thing As A Free Lunch

Тема Offfffнови [re: onzi]  
Публикувано05.06.03 14:59

Aide pak starata pesen... Abe edno ne mi e jasno! Zasto triabva da se triat temi, koito gi e imalo i predi?

Az vlizam tuk ot vreme na vreme i to zastoto ne mi e ostanal drug izbor. Taka che ne sledia non-stop koi kvo pishe! Dori i da sastestvuva niakva podobna tema na moita, az ne znam!!! Po-dobre v otgovor na pitaneto da mi kajat che vaprosa veche e bil zadaden i se namira 2 stranici nazad. Da, ama ne!!! Vmesto tova temata biva iztrita i se poiaviava nov post sas zaglavie "Sto mi e iztrita temata?". E tui ne moga da go razbera!

Mod-a se opitva da mahne bezsmislenite temi s cel da ne stane boza, tva hubavo, ama maha i smisleni temi i se opravdava che sastite gi ima 10 reda po-nadolu. Mi napishi mu na choveka che gi ima, a ne mu trii temata!!!

Drug e vaprosa s moia sluchai, deto pitam za suvet otnosno keyloggers! Oste ne moga da razbera sto mi iztri post-a!!!

Тема Re: Offfffнови [re: Nekoi]  
Автор Waz Gaa (_)
Публикувано05.06.03 15:01

za da ne stavat takiva neshta , predlagam nova ideq. Vij v "Ideq"

by Waz Gaa

Тема hehнови [re: Waz Gaa]  
Публикувано05.06.03 15:14

Prochetoh ti ideata, no ne sum az choveka za tova. Po prostata prichina che ne sum mnogo navatre v tezi raboti. Moita oblast e druga! Prosto ne moga da otgovariam na takiva vaprosi. Az edva prohojdam v bransha (pravia si parvia troianski kon :)).

No ako ne sum az, to neka da otgovaria niakoi drug, koito iska. Vse pak nikoi nikogo ne zadaljava da otgovaria na postingi. Po-dobre otkolkoto da se triat i sled tva da se poiaviavat novi takiva s naricatelni po adres na maikata na moderatora! Ne mislish li?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.