Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:49 13.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Prima Cheatsнови  
Автор levon33 (C55 Fan)
Публикувано29.04.03 01:14

Abe ot dulgo vreme me muchi vuprosa ima li niakakuv nachin da se generira 14 cifrovia kod na vaucherite za dopulvane na smetkata. Che tezi ceni iako skupotia.
Ta ako niakoi znae da spodeli malko opit please.imam vapros.kak moje i moje li vaob6te da se izlaje komputara pri zarejdane na nov vau4er.stava vapros za 14 zifroviq kod.6amar da e avanta da e.

"Животът е хубав и красив"

Тема Re: Prima Cheats - po4ti nevuzmogno...нови [re: levon33]  
АвторVEN (Нерегистриран)
Публикувано29.04.03 20:12

Az si mislq 4e e po4ti nevuzmogno.
Purvo trqbva da se suberat pone stotina vau4era za analiz.
Kato analiza e opredelqneto na suvpada6ti zifri,
opredelqne na sbor ot opredeleni zifri dali ne dava edno i su6to 4islo
opredelqne za proizvedenie ot zifri dali ne dava edno i su6to 4islo i mnogo takiva variazii ama 6te trqbva mnogo komputarna mo6t za da se nalu4ka algoritma....
tui 4e .... mai po dobre da si gi kupuva 4ovek.....
btw ako Mtel svalqt s 10% cenite na Primata 6te e super.... taka i Globul 6te se zadeistvat i da stava konkurenzia :)))

Тема Re: Prima Cheatsнови [re: levon33]  
Автор Пeтъp_ (linux fen)
Публикувано29.04.03 20:42

трябва не да се генерира, а да се налучка валиден код на ваучер който още не е активиран(демек е още в магазина), а това при толкова дълъг код е като да се улучи шестица от тотото

който търси,намира...
松下電

Тема Reshenieto [re: Пeтъp_]  
АвторXeXeXe (Нерегистриран)
Публикувано29.04.03 21:09

Abe fatkata e da si imash nqkoi best friend v Mtel koito da ti dava nomerata na neaktiviranite vau4eri :)) ina4e i az mislq 4e e mnogo slojno i TRUDNO da se napravi analiz i sled tova programa

Тема Re: Reshenietoнови [re: XeXeXe]  
Авторwlado (Нерегистриран)
Публикувано09.05.03 12:15

sigurni li ste , 4e e nevuzmojno ?:)
a kakvo stava sled kato na edna i su6ta prima se zaredqt nqkolko vau4era koito posle se okazva ,4e sa nevalidni za istinskiqt im kupuva4.proverqva se kade sa zaredeni vau4erite i se zasi4a kade e fizi4eski dadeniq gsm s to4nost do 1 metur.koito e hodil is evropa znae za pozicioniraneto na gsm-a.toest pokazva ti na gsm-a na koq ulica to4no se namira6.4e kkakvo se slu4va posle s sobstvennika na taq prima si otgovorete sami.ina4e ne e tolkova trudno da se generira povqrvaite mi:))

vuzrajeniq se priemat na desito_1@yahoo.com

Тема bash reshenietoнови [re: wlado]  
Авторtux (Нерегистриран)
Публикувано09.05.03 16:09

az kato gledah za gsm i zabeliazah che na niakoi mesta
probutwat i kradeni... taka che moje da si wzemesh edin
takyw i da gledash da ne go wkluchwash w kyshti :)
ee inache po princip sym protiw krajbite. nezawisimo na
kakwo dali na 1000000 ili na 100lv
prosto zashtoto me kefi da sym principen :)

Тема Re: Prima Cheatsнови [re: levon33]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано10.05.03 10:04

Аз съм сменил 5 GSM апарата, и всичките "на старо". Никой не ми е записвал името като собственик, и се съмнявам, че могат да ме открият по номера (също съм с "Прима" - за която също никой не ме е питал как се казвам). Но това, че както си вървя по улицата, и могат да ми скочат 10-тина здравеняци не е на майтап. При GSM телефоните откриването на местоположението на даден апарат става доста точно.

Второ: като потребител на "Прима", никак няма да ми е приятно да се окаже, че закупения току-що ваучер вече е "празен", и парите ми са изфирясали, защото някой самозван "хакер" (кракер) си няма работа, и е решил с по 15 лева да ядосва другите. Ако ще се играят такива игри - нека да е по-наедро, а? Ебаси, никак не поощрявам кражбата на по 10-15 лева от обикновените граждани, които нямат възможността да се защитят. Ако Кевин прочете с какви глупости се занимавате - сигурно лично ще ви хакне досиетата.

П.П. Кевин не ми е идол, но и аз се уча сам. Разбрал съм повечето от принципите, които вие - кретени такива въобще нямате достатъчно ресурси, за да ги поберете дори.

----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...

Тема Re: Prima Cheatsнови [re: Щиpлиц]  
Авторmutant (Нерегистриран)
Публикувано10.05.03 11:20

kuv kevin kvi dosieta kfi pet leva
mnogo filmi gledash pich

Тема Re: Prima Cheatsнови [re: mutant]  
Автор Пeтъp_ (linux fen)
Публикувано10.05.03 17:36

Кевин е действителнен човек с действителни подвизи, за които лежа в затвор и май наскоро го пуснаха
а е вярно че не си струва да си играеш с бъдещето си за смешни суми, виж за 15 милиона си струва

Тема Re: Prima Cheatsнови [re: mutant]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано10.05.03 19:23

Да си беше направил труда да гледаш и друго освен филми - щеше да знаеш за какво говоря ;о) Ама що ли си правя труд да отговарям на такъв постинг...

Колегата е прав. За 15 милиона си струва. Тогава поне ще има достатъчно парички за адвокати, за милиционери, за съдии, за борчета, за самолетен билет, и на хавайските острови - една малка спретната къщурка с Direct PC отпред.

----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.