|
Тема
|
LC
|
|
Автор | Tursa4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.03 20:25 |
|
Polsuvah LC2.5 i LC3 pri NT4 i nemah nikuv problem. No v W2K ne se poaviavat pitunkite, otgovarasti na broa simvoli na passa. Isteglih i poslednata versia - LC4, tam v uputvaneto pi6e 4e se poavavat pitanki i daje snimka ima na ekrana, no ne staa - sled importa na sam-faila se pokasvat userite, no vuprositelnite snaci gi nema. testut se isvurviava vsi4kia, nakraa savursva s complete, no nito edin pass ne se pokasva. A versiata na programata e i sa W2K. Sto ne ste be hora, niakoi probval li ya e?
| |
|
Там си пише, в хелпа. Също и в прозореца, в коъто се настройва как да се разбива. При 2000 и ХР се прилага по-мощно кодиране - т.нар SYSKEY. За момента е неразбиваем. Затова излиза и изрично предупреждение, че ако SAM не е от NT напразно си губиш времето.
"Хакерството" е страничен продукт от познаване на системата като петте си пръста. Става с много, много четене.
Ти си много далеч, дори не изчиташ съобщенията.
| |
Тема
|
Re: RTFM - Пенчо бре, чети!
[re: Caмия Инжинep]
|
|
Публикувано | 12.04.03 20:43 |
|
Prav si no kvo da praa kat ne mojah da nau4a angliiskia :(
Misleh si, 4e stom versiata e i sa 2000, sna4i moje da rasbiva i 2000.
| |
|
SAMInside 2.0 [ 12-04-2003]
Новостью поделился PolASoft .
Взломан SYSKEY! Программа SAMInside 2.0 - ПЕРВАЯ (и единственная) в мире, которая
позволяет подбирать пароли к SAM-файлам Win2000/XP, зашифрованных утилитой SYSKEY!
На AthlonXP 1700+ скорость перебора почти 5 МИЛЛИОНОВ паролей/сек!
За дополнительной информацией обращайтесь на http://www.InsidePro.com/indexr.shtml
ПЫСЫ: Сам не проверял, кто проверит, сообщите в комментах:)
|
[re: walkman™]
|
|
Публикувано | 13.04.03 21:12 |
|
10x, ще я потърся и веднага ще я пробвам 
| |
|
И аз благодаря. Моите знания се оказаха с вчерашна дата.
| |
Тема
|
Re: Всяко нещо- предпоследно!
[re: Caмия Инжинep]
|
|
Публикувано | 14.04.03 00:11 |
|
Drugary Inginer, kato te gledam EGN-to ti zapo4va s zifrata 5...Nali taka? zashto se navirash m/u shamarite,a? dai nekvi koordinati,ako se naloji da srutim neshto...Tova e.
| |
Тема
|
LC4?
|
|
Автор | vod_ka (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.03 00:37 |
|
тва май е по-добро от LC4, така ли идва
| |
Тема
|
|
|
Автор |
eбacи () |
Публикувано | 14.04.03 17:43 |
|
Mersi mnogo
трябва да те почерпя за тоя пост:)
Отвори ми админската осем символна парола за 12 мин на Атлон на 1150мгх
Чувствам се като Осама :)
Дръж се Буш идвам :))
Drive defensively. Buy a tank.
| |
|
Другарю Tursa4,
Нема да се притeсняваш за това, че си толкова млад. Сина ми е 88 година, но владее перфектно English. Ползва Руски и Немски.
Така, че учи. То науката не е е приключила по мое време, и сега има начин да не си прост. И с възпитанието не е голям проблема, научава се и по късно, е какви дръвници станаха дипломати.
Успех!
| |
|
|
|
|