Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:55 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Тема Mislq 4e tova e mnogo otvratitelen virusнови  
АвторMaSTeRMinD (Нерегистриран)
Публикувано02.04.03 16:08

Zna4i sluchi mi se slednoto.Hodih da si prehvyrlqm malko neshta sys harda diska ot edin friend i sled kato si vyrnah harda na moq komp wina ne iskashe da trygne izobshto.Syshto taka se bqha poqvili na dqlovete na koito prehvyrlqh neshta razli4ni papki i files bez ime a s nqkakvi nechetlivi simvoli.tezi files i papki sa sys razli4ni dati na syzdavane i vsi4ki sa okolo 2060 i tam nqkyde.greshkata koqto davashe windowsa e unmountable-boot_sector . Syshto taka beshe mi napravilo C: na FAt12 i sytvetno trqbvashe da iztriq particiqta da q format i da install wina na novo.Do tuka dobre obache na drugiq dql vsi4ki teq gadni files si ostanaha a na nego mi e vsi4ko.Vyprosa mi e dali ima nachin da se opravi tova i virus li e tova ili kakvo skanirah s f-prot i ne otkriva nishto. Tezi files i papki ne mogat da se triqt nito pod dos nito pod win.Kato pusna check disk kazva 4e harda ne e na win Xp .Vse oshte moga da si cheta files deto sa nego makar 4e nqkoi sa corrupted a nqkoi gi e preimenuvalo na dosovski format ~1 ....
Ai tova nadqvam se nqkoi moje da helpne malko...ili reshenieto tova e koeto si mislq da spasq kvoto moje na drug hard i format....

Тема eto kartinka da onagledi polojenietoнови [re: MaSTeRMinD]  
Публикувано02.04.03 18:08

predi men oshte dvama si nosili HDD pri toq i pri tqh stanalo syshtoto :))

Тема Re: eto kartinka da onagledi polojenietoнови [re: MaSTeRMinD]  
АвторMyнчo (Нерегистриран)
Публикувано02.04.03 18:48

Я разкажи малко повече какво правихте за да преточите файловете - разкажи постановката която сте направили - може и стъпка по стъпка. Някак си не мога да си представя партишън сам да се трансформира във ФАТ12 без външна помощ. Също така не е ясно с каква ОС си - май е ХР. Преди да си занесеш диска какъв беше дял С - фат32 ли? Приятеля ти с каква ОС е - вин95 или 98 първия едишън? Като си ръгна диска там както primary или secondary, master или slave го сложи?
п.п. картинката въобще не я виждам и затова може да задавам тъпи въпроси

Тема Re: Mislq 4e tova e mnogo otvratitelen virus [re: MaSTeRMinD]  
Автор walkman™ (ами...)
Публикувано03.04.03 03:38

Хм.. това защо ли ми изглежда като резултат от съвместна дейност на FlexType2к и винбозния ScanDisk? Я си помисли, да не сте пускали ScanDisk при твоя приятел? Или той да има разрешено автоматичното му пускане при Boot??? Ако това е така... май нищо не може да се направи.. освен, ако не ти се прекарват няколко дни насаме с DiskEdit или нещо подобно

Тема Re: eto kartinka da onagledi polojenietoнови [re: Myнчo]  
Публикувано04.04.03 16:00

Ami moq hard go zakachih kato primary slave .Moite dqlove vsi4kite sa FAT32 negovite C: toe na NTFS (no ne sym siguren)No ne sym prehvyrlql ot toq dql NTFS(ne 4e ima problem da prehvyrlqm ot nego pravil sym go predi).I dvamata se WIN XP.Za pretochvaneto na files ne sme pravili nishto osobeno copy paste... tova nadavam se da ti pomogne :) ako ima neshto drugo deto iskash da znaesh pitai
bye

Тема Re: Mislq 4e tova e mnogo otvratitelen virusнови [re: walkman™]  
Публикувано04.04.03 16:03

Da ima flextype2k vyv start up no ne sme puskali nikakvi scan diskove pri nego.Scan disk puskah pri men s nadejda na vidi 4e ima papki i files s nevalidni imena i da gi iztrie obache mi kaza 4e particiqta ne e na win xp i otkaza da checkne.

Тема Re: eto kartinka da onagledi polojenietoнови [re: MaSTeRMinD]  
АвторToнчo (Нерегистриран)
Публикувано05.04.03 03:45

направо не знам. как е приятеля ти с вирусите и антивирусните програми? бих ти препоръчал да си сложиш мрежова карта и да си направиш мрежа с него с един крос кабел - не ти трябва хъб, а и антивирусната ти ще работи.

Тема Re: Mislq 4e tova e mnogo otvratitelen virusнови [re: MaSTeRMinD]  
Автор Щиpлиц (разузнавач)
Публикувано09.04.03 14:06

Погледнах картинката, и както изглежда - това не е партитишъна. Просто някъде е станало преалокиране, и за Руут - сега сочи някъде, където има кой знае каква информация. Та значи - и да прекараш 2 дни с диск едит, едва ли ще има смисъл. Щом първия ти дял "сам" се е конвертирал (по точно "конвертирал") на FAT12 - просто означава че сте сринали партитишън таблицата. А пък щом вече сте пипали по нея, и си правил нов дял - забрави го. По-добре опитай да си измъкнеш каквито файлове успееш от Д-то, и после му изпраскай "Zero fill utility" за да инсталираш на сигурен диск.

----------------------------------
помислих, хареса ми, помислих пак...

Тема Re: Mislq 4e tova e mnogo otvratitelen virusнови [re: Щиpлиц]  
Публикувано12.04.03 00:24

zdraveite 10x na teq deto se optaha da pomognat. Opravih si kashata blagodarenie na edna programa koqto vyzstanovqva corrupted i lost files i vsi4ko ot sorta,i to go pravi mnogo dobre. Vzeh edin drug hard i si restorenah vsi4ki files deto bqha lost ili prosto ne mi davahse da gi kopiram (obshto vzeto po4ti vsi4ki files) i posle si formatnah i toq dql.Ta sega vsi4ko e oki :) .
ako na nqkoi po nqkakva prichina mu trqbva taq programa tq se kazva easyrecovery proffesional edition tova i site (ne sym e teglil ot tam i ne znam dali moje )

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.