Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:16 14.11.24 
Компютри и Интернет
   >> Хакери, Кракери ....
*Кратък преглед

Тема Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови  
АвторV (Нерегистриран)
Публикувано09.12.02 11:06

Po skoro tozi vupros e kum moderatorite. Za kuv X shte si krushtavash taka kluba kato ne mojesh da popitash "Ot kuda moga da si nameria krak za...?" Za pruv put vlizam tuk nadiavaiki se che niakoi shte mi pomogne i kvo.... blesba mi temata "Procheti predi da postvash". Znam che shte istriete temata no az biah dlujen da popitam. Mislia che tosi klub ne se zanimava samo s raboti ot vida "Obmiana na opit pri krakvane". Togava kakva e polzata ot vas kato si spestiavate krakovete. Sigurno vednaga shte kajete" Ami ima tursachki..., tursete!". Moje da ima no ne vsichko.
chao

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови [re: V]  
Автор Tokay_lhto (vojd na plemeto)
Публикувано09.12.02 11:20

Abe ti vse pak si pitai kakvo ti triabva :)))
A pa az ako moga shte se pomucha da ti pomogna dokolkoto mi e vazmojno :))

Vojd na Sinovete na velikata mechka!

Автор The_BoogiemanМодератор (Feldmarschall)
Публикувано09.12.02 13:46

Значи смяташ, че ние си нямаме друга работа, а цял ден седим и търсим кракове или че някой се занимава да краква тонове програми?

Автор Mixy (почетен член)
Публикувано09.12.02 13:57

Търси кракове в съответните сайтове, напр. Astalavista или питай в клуб Warez ...

Mixy

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri" [re: The_Boogieman]  
Автор ADMlN$ (...реже наред.)
Публикувано10.12.02 11:45

Е не чак с тонове но... Ето вчера пак атакувах едно софт-че с "образователна цел" разбира се . И определено ако някой не може да открие крак за нещо, би трябвало да може да зададе подобен въпрос точно в този форум. Защото ако се опитам да обсъждам тука някакъв проблем по кракване на програмка... ами пълно мълчание.

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови [re: Mixy]  
Публикувано10.12.02 11:48

Алтавата виста от известно време свирка отвсякъде. А колкото до warez - моля, да не бъркаме краден със кракнат софтуеър

Редактирано от ADMlN$ на 10.12.02 11:49.

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови [re: ADMlN$]  
Публикувано10.12.02 14:09

За "тънката" разлика между краден и кракнат софтуер ли ще спориме сега ?!? Щото аз нещо трудно я забелязвам ... Просто защитения софтуер, преди да се открадне трябва да се кракне. И само не ми казвай, че кракерите си кракват за удоволствие - аз и целия пл. "Славейков" ще се смеем дружно ...

Mixy

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови [re: Mixy]  
Публикувано10.12.02 17:55

Ами когато вие от Славейков започнете да ми плащате процент от продажбите може да спрете да се смеете. Защото на мене никак не ми беше смешно след като там се продаваше нещо което ми коства двуседмично висене пред Айс-а. Ето това беше крадено. Както и всяка недемо версия която се шматка по мрежата. А докато видя парично изражение, ще си краквам за удоволствие.

Тема Re: Za kakvo togava imeto na kluba vi e"H..., Krakeri"нови [re: ADMlN$]  
Публикувано11.12.02 00:06

> А докато видя парично изражение, ще си краквам за удоволствие.

Успех!

P.S. Ако след много висене пред Айса получиш тикове или късогледство и междувременно продължаваш да изпитваш удоволствие от кракването (поради липса на друго, напр. % от "Славейков"), обади се, ще ти намерим някой добър доктор ...

P.P.S Съжалявам за недоразумението, но нямам нищо общо с момчетата от "Славейков", просто ги дадох за пример. Какви грубияни, да ограбват честно трудещия се кракер, не ги е срам мръсниците недни

Mixy

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.