|
Тема
|
to be ot not to be....
|
|
Автор | Drone (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.02 10:29 |
|
Трябва ми една програмка, която явно има доста добра защите и никъде не съм открил крак за нея. Всеки въведен сериен номер се проверява на сървъра на производителя, и ако не е истински, или ако е използван доста пъти, програмата не се "отключва"
Струва около 100 долара и се чудя дали да не си я "купя". Сигурно много хора ще ми теглят сега по една, аз също ги мразя тия простотии, ама програмката ми е много необходима. Искам да питам как да го направя.Смятам да "купя" сериен номер през някое интернет кафе, обаче се чудя дали после, като регистрирам програмата на моя компютър и той се свърже със сървъра на производителя за ауторизация, няма да ми се логне айпи-то там. Знам че може да ме намерят независимо колко проксита съм сложил и дали ползвам аналогов телефон. Не искам неприятности, така че може ли някой да ми каже как да постъпя?
| |
Тема
|
Re: to be ot not to be....
[re: Drone]
|
|
Автор |
voyager (бастун) |
Публикувано | 12.09.02 11:50 |
|
Програмите, които се свързват със сървър за проверка на сериен номер, често са също толкова лесни за кракване, както и "обикновените". Просто се намира процедурата и се "прескача" или НОП-ва /*абе не е баш така, ама образно казано */. В подробности може да ти обясни обаче/*или да ти я кракне*/ някой по-светнат от мене
да цепиш дърва
да носиш вода
| |
Тема
|
Re: to be ot not to be....
[re: voyager]
|
|
Автор | Drone (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.02 15:28 |
|
ами не познавам никой с такива умения, ако някой може да помогне....програмата е
| |
|
|
|
|