|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Препоръчайте ми програма която...
|
|
Автор | Pocицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.05.02 21:29 |
|
Моля ви препоръчайте ми програма която криптира абсолютно цалата информация върху harddisk-а ми, така че, дори да не се стигне до зареждане на операционната система Windows 98 или DOS. Важно е също , информацията от hard-a да не може да се разгледа на ниско ниво с някакъв редактор.
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте ми програма която...
[re: Pocицa]
|
|
Автор |
new_one (непознат
) |
Публикувано | 14.05.02 00:13 |
|
извади си харда и си го носи в чантата
| |
Тема
|
[re: new_one]
|
|
Автор | Pocи (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.05.02 00:45 |
|
Ти ми даде добра идея, да си сложа чекмедже на харда, но все пак се надявах на някакво софтоерно решение :))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (наблюдател) |
Публикувано | 14.05.02 10:23 |
|
Zawisi kakwo 6te 4ete6 :)
Ako e text moje da se 4ete pod DOS s komandata EDIT filename.???
No ne zabrawqi 4e pod dos ne moje6 da otwori6 CorelDraw grafika i da widi6 ne6to smisleno :)))
Izob6to Prilojeniata za WinBoze si imat swoi failowo filtri bez koito informaciata ne moje da bade wizualizirana prawilno.
Ne sam polzwal takaw software no znam 4e ima dobri takiwa bazirani na PGP algoritama :)
Welcome to the real worldРедактирано от Mopфиyc на 14.05.02 10:25.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pocu (Zoot) |
Публикувано | 14.05.02 18:13 |
|
Пробвай с криптирани файлови системи. Не съм сигурна, обаче, дали DOS/Windows (който и да е от тях) поддържа подобни неща. Иначе това си е един от най-сигурните начини.
Роси
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lupi (0xFACC00FF) |
Публикувано | 14.05.02 18:44 |
|
NTFS на Windows 2000 поддържа криптиране. А най-сигурно е да си заключвах кутията по някакъв начин, за да не гепат харда, щото гепат ли го - въпрос на време
Целта оправдава средствата
| |
Тема
|
[re: Lupi]
|
|
Автор | somamu (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.05.02 20:29 |
|
vij v nqkoi ot broevete na "software" vinagi ima programki za kriptirane. Samo ne mi e qsno zakakyv chep ti e da si kriptirash vindovsa.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MУTPA () |
Публикувано | 15.05.02 09:56 |
|
Хе хе,
Чак пък такъв софуер да има не съм чувал. Пък и да има, то ша е една мъкааа....Предполагам, че искаш да спиш спокойно, заради нелицензиран софтуер и други такива глупости.
Ако та нарочат, няма спасение, тъй че си джуркай спокойно и си намери добър адвокат.
| |
Тема
|
Недей да бъдеш толкова сигурен
[re: MУTPA]
|
|
Автор |
Pocu (Zoot) |
Публикувано | 16.05.02 16:07 |
|
С криптирана файлова система няма да можеш да разглеждаш съдържанието на хард диска, каквото и да правиш. Т.е. каквото и да правят 99% от хората. Просто защото този тип файлови системи не са особено популярни.
Какво ли съм се заобяснявала. Хора, които ползват Уиндоус, няма как да са чували за нещо подобно...
| |
Тема
|
Re: Недей да бъдеш толкова сигурен
[re: Pocu]
|
|
Автор |
OKL (базикчия) |
Публикувано | 16.05.02 16:21 |
|
ииииииииииииииххх, как прозвуча само последното ти изречение..
Човек се ражда от дупка, мисли за дупка и отива в дупка...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|