Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 13.08.26 
Игри
   >> Counter-Strike
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема HACK's цел, идеи ...  
Автор[cb] - diesel (Нерегистриран)
Публикувано07.06.04 12:20

ей ЛАМУСИ!!!

писнало ми е от задници с хакове. разни малолетни гъзари, дето не могат да държат мишката, но ми сцепват задника. писнало ми е да вляза да поиграя и некви загубеняци, играещи от 3 дена да ме разпиляват по картата. тоя CD е едно голямо нищо. хората винаги са осведомени къде се намирам и не им представлява трудност да се придвижат до мен по наи-незабелязания начин до позиция за стрелба.
не мога и да си ги напсувам като света тия смотани цензуратори ...
има и друг момент, ако играят на една страна с мен. тогава мога просто да стоя и да чакам да свърши играта, защото шансовете ми да се намеся в търкал се ликвидират от наличието на тия хак персони.

или всички трябва да играят с хакс, за да се ликвидират предимствата от които се ползват "хакерчетата" или да се намери решение което да не позволява тия лайна да се ползват. или отделни servs само за хакс. докато има CD ще има и хакове, които го прескачат, спор няма, като вирусите и антивиеусите-ИНДУСТРИЯ.

дайте некви идеи

!поздрави!

Тема Re: HACK's цел, идеи ...нови [re: [cb] - diesel]  
АвторValencia fOr3v3r (Нерегистриран)
Публикувано07.06.04 20:19

hmm abe to ima HLGuard ne e lo6a ama Cheatarite sa navsqkade!Ima edno ne6to - mislq 4e 4rez AMX mod moje da se dava voteban toest kogato ima nekoi s hack kazva6 na drugite da votvat za nego i toi avtomati4no se banva.

Автор sarafova (търсеща работа)
Публикувано07.06.04 21:58

Единствения хак, който върви през този C-D e wall-hack... не виждам това как спомага да те разпиляват разни ламуси, тебе, великия пр0

"Тя се двоуми, тя се колебае
Казано с две думи - Жена е!"

Расин

Тема Re: HACK's цел, идеи ...нови [re: sarafova]  
Автор[cb] - diesel (Нерегистриран)
Публикувано08.06.04 07:35

abe za drugo si govorim. kolkoto do vote 257/No. Nick/ ... bots
a za cd ne e wall hack

Тема Глупости Сарафованови [re: sarafova]  
Автор Пpинцът koйтo бe пycтoтa (разбрал)
Публикувано08.06.04 13:25

Не е само wall hack-a, който минава през C-D. Много са.

Пътят е бодлив и тесен.

АвторpraytOme (Нерегистриран)
Публикувано08.06.04 18:12

Kude igrae6 v kafe ili OnLine v Internet?
Az igraja predimno v Internet ,imam "ljubimi" Serveri v koito Adminite sa to4ni
ili serveri kudeto se sre6tat po malko kompleksari :-)
Ako vidja 4e ima kompleksari na servera, az izlizam i si tursja drug,i ne se zanimavam s "gluposti" (jadosvam,psuvam i taka na tatuka)

Ako kompleksarja e v moja team i Frendli Fire e ON , az go Killvam v na4aloto na vseki krug :-D
Kak go killvam li ??? Mi mnogo prosto :-))) Hakovete sa napraveni taka 4e nekadurnika si nastroiva "Auto Aiming"a ("avtomati4noto prizelvane")za "vrajeskijat" Team, i ti kato si v negovijat Team ,toj go njama tva predimstvo na hacka :-)))))
I poneje e nekadurnik,go killva6 otnositelno lesno!!!!!! :-D
Ako se premesti vuv drugijat Team i ti se mesti6 i produljava6 da go tormozi6,dokato ne go poburka6 i toi napusne servera :-)))
Spomnjam si edin put mi otne 20 Minuti dokato izgonim edin nekadurnik i sled vseki 3 kill toi se meste6e v drugijat Team.........kakto i az :-)))

I az igraja predimno vuv "VAC" (ValveAntiCheat)Serveri ,za6toto tam ako bude "xvanat" njakoi nekadurnik polu4ava 1 godina Bann na vsi4ki VAC Security Server :-)))
I moje 1 Godina da igrae MoorHun i da trenira OfLinne xa xa xa

Ama znai 4e s HalfLife 2 idva i CounterStrike 2 a a tam 6te bude o6te po trudno za nekadurnizite za6toto
1vo)igrata 6te e skupa. Okolo 50 Evro
2ro)6te ima drugi "ID Keys"
3to)Za "sega6nijat" CS ima mnogo "svobodni "Keys" a puk moje6 i da izpolzva6 "Key"a na njakoja ot drugite stari modifikazii na HalfLife...te stavat ,li4no sum go probval:-)
4)Nekadurnizite sa i skrundzi ot men da znae6,i te njama vseki put da tur4at do magazina da si kopuvat igrata nanovo ,za6toto sa bannvani za 1 Godina ot Counter Strike Serveri i im trjabva nov "ID Key" :-)

Jelaja ti prijatni emozii i po malko nekadurnizi v (za men) Nai dobrata OnLine igra!
Have a nice day!
<prayt0me>

Тема Глупости пишеш ти...нови [re: Пpинцът koйтo бe пyc]  
Публикувано09.06.04 01:02

не ми викай глупости, а ако можеш кажи кои са тия "много"...?! имам предвид, че не минават най-опасните, т.е. че няма aim-hack и няма speed-hack.

Расин

Тема Re: HACK's цел, идеи ...нови [re: praytOme]  
Публикувано09.06.04 01:05

ахахахахах аве, бан-а не е по cd-key, а по IP

Расин

Автор praytOme (непознат)
Публикувано09.06.04 12:23

Автор: sarafova - ахахахахах аве, бан-а не е по cd-key, а по IP

sarafova ti kude jivee6................. na Lunata ???
Ama vajnoto za teb javno e ....... da kaje6 kakvato i da e glupost ama samo i samo da napi6e6 ne6to!

http://www.steampowered.com/index.php
http://www.counter-strike.net/
http://www.counter-strike.de

hmmm wer lesen kann is klar im forteil
Za teb sarafova go prevejdam: ( koito moje da 4ete ima goljamo predimstvo pred ostanalite)
Have a nice Day

Автор bateventzi (winer)
Публикувано17.06.04 14:35

Ама... :)) гъско, нали се сещаш че СД излиза през една седмица, именно защото постоянно се появяват хакове дето го прескачат. Стига си плюла, нещо много ги защитаваш дебилите.
Та потемата... аз именно заради дебилите играя в ма3х в локалните сървъри, щото там сме си само матричари.
Аре със здраве.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.