Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:46 02.11.25 
Игри
   >> Counter-Strike
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ?нови  
Автор SomethingWrong (изтръщеняк :))
Публикувано26.07.05 01:01

Този форум става все по-смотан и смотан! Всяка втора тема е свързана с хак! Абе.. Майка му.. Научете се да играете CS и няма да имате никакви проблеми! Какво като е влязъл някъв хакер някъде! Това оправдание ли ти е веднага и ти да пуснеш хака! И от там всеки.. и какво? Забавно ли ще е? По тая логика дай веднага всеки да прави мизерия! И аз мога такива неща! И почти всеки! Ама не е това начина! Като влезе някой хакер в играта просто го кикнете и точка по въпроса! Има няколко начина! Да го направи админа.. ама той направо ще го банне, да го направите вие! Или някой който е малко по-навътре с нещата да направи.. има един бъг :) Прави се и общо взето взимаш паролата на админа :Р От мисля и сами знаете! Влизате и се разпореждате! Но не ви го препоръчвам!
А сега ето ви!
Като видите хакер пишете listplayers и ще излезе списък със всички никове и заедно с тях номерче което отговаря на дадения ник! Виждате номерчето на вашето хакерче.. и зависи.. ако е CT всички CT-та тряа да пишат в конзолата vote x.. като x е номерчето на играча! Гласуват ли .. нарушителя е вЪН!!!
Аре тва беше от мен! Ако някой му тряа нещо да пише! Принципно имам всичко и знам всичко за CS!

Suffering shoud be creative!
Shoud give birth to something good and lovely!

Тема Re: AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ?нови [re: SomethingWrong]  
Автор Пpинцът koйтo бe пycтoтa (разбрал)
Публикувано26.07.05 13:40

Търся дюли. Имаш ли?

Иначе що да не играят с хак, нали всичко се прави за удоволствие. Тях им е кеф така, теб не, но нищо не можеш да направиш - чувствай се свободен да напуснеш сървъра. Ако ли можеш, направи го - те напускат.

Боен клуб мисли..

Пътят е бодлив и тесен.

Тема Re: AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ? [re: Пpинцът koйтo бe пyc]  
Автор SomethingWrong (изтръщеняк :))
Публикувано26.07.05 22:06

Aми за пък да играят! Играта е за да се играе честно! Хаковете са забранени и те нарушават това правило като ги ползват! Ама те понеже админите спят! Всички,,, и на оптилан и на ibgc.. и .. абе всичко!
А що ползват хак питаш ли? Щото са недъгави! Аре много ти здраве!

Suffering shoud be creative!
Shoud give birth to something good and lovely!

Публикувано27.07.05 00:46

Ей, пр0, я кажи.. гадно ли ти е като те убиват разни недъгави

Пътят е бодлив и тесен.

Автор B-52 ()
Публикувано27.07.05 11:55

тая игра трябва да я променят да се играе само с флашове и гранати

Тема Re: AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ?нови [re: B-52]  
Публикувано27.07.05 15:04

Ако тoва стане, ви обещавам първа титла на WCG

Пътят е бодлив и тесен.

Тема Re: helpнови [re: SomethingWrong]  
АвторPo_W_eR (Нерегистриран)
Публикувано20.01.06 17:14

vij napilno sam saglasen i spored mene ne rqbva da se posтipva тaka i imam edin vapros kam тebe - kakvo ozna4ava 'тhis server is using an older proтocol 46 тhen our clien' ako znae6 kak da opraq тova mi napi6i na po_w_er@abv.bg vqrvam znae6 6тoтo kaтo pro4eтoh napisanoтo oт тeb se uverih 4e razbira6 oт cs i si isтinski fen na nai velikaтa igra i vinagi hakeriтe dolu

Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано21.01.06 13:39

Форума се определя от хората,които пишат в него.Да,този е изключително скапан,тук битува мнението,че да си хакер е нещо допустимо...
Аз затова спрях да пиша тук-мисля това да ми е последното мнение.
Колкото и да е справедлив гнева ти,винаги ще се намери един умен принц със съмнително висше образование,който да умува и да се прави на интересен.
Модераторите също си толерират темите за хакове и чийтове - след още една седмица всеки що-годе читав играч,влязъл тук ще излиза точно след 45 стотни със смях.
Затова форумът прилича на клоака,даже и така мерише.
Айде,със здраве дами и господа от Клуб "Counter-Strike".

Тема Re: AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ?нови [re: Sarfa]  
Автор Гнyceн Cвят (БугаБуга)
Публикувано21.01.06 15:19

как ги сметна стотните ?

Тема Re: AБЕ КВО СТАВА ТУК бЕ?нови [re: Sarfa]  
Автор ss_Модератор (докторче)
Публикувано22.01.06 01:30

Къде пък видя да се толерират? Има една тема, да пишат децата, да се радват.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.