|  | | 

| 

| 

| Тема |  Mamka mu ,nachi..   |  |  | Автор | |Terroristka| (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.02.02 01:54 |  |  | 

..abe che ne sym svetilo v komputrite ne sym ,ama mozhe li takiva raboti svalih si counter-strike  pylna versia--- 100MB..svalih si niakakyv pach za half life 1108 ----  80MB...ciala nosht savaliam kato luda, a samata typa igra vyrhu koiato s einstalirat vsichki tezi neshta ne moga da ja svalia ot nikyde...
 biah na sto site-a vseki predlaga patchove, a nikoi se ne seshta che mozhe da niamam osnovata:(((((((((((((((

koito kazhe da mu e vechen zhivota v igrata:)

p.s. samo da ne e ot free.techno-link che ne moga ot tam da dyrpam

|  |  |  
             |  |  | 

mi ko da ti kaja ot free.techno-link.com ima Half-Life za durpane

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: sorry  [re: APC] |  |  | Автор | AWP (непознат) |  | Публикувано | 11.02.02 14:35 |  |  | 

xaxaxa mi triabva  ti half-life i triabva da is go kupish ne znam dali shte go ima niakade za download osven na niakoi bulgarski warez site
 ma vinagi mojesh da si go vzemesh piratka za 3-4 Lv. tui 4e niamash problemi

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: sorry
[re: AWP] |  |  | Автор | |SET| (запознат) |  | Публикувано | 16.02.02 12:49 |  |  | 

http://free.techno-link.com/seventh/@---===Gamez===---/Half-Life/
 e tuka ima

to po princip si4ki updati sa besplatni
 igrite sa s pari

ti hubava teroristka li si

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mamka mu ,nachi..  [re: |Terroristka|] |  |  | Автор | Anti-Terrorist (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.02.02 20:55 |  |  | 

Pishi na 084uzkvbrjaua1001@sneakemail.com - shte uredim (free pri tova).

|  |  |  
             | 

| Тема |  Problemi na CS  [re: |SET|] |  |  | Автор | iani1O3 (непознат
) |  | Публикувано | 05.06.07 09:26 |  |  | 

No vse pak ima na4ini da q iztegli6  pi6i na
 iani103@abv.bg

Редактирано от iani1O3 на 05.06.07 09:30. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Mamka mu ,nachi..  [re: |Terroristka|] |  |  | Автор | DRAGON4O (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.06.07 12:22 |  |  | 

Zna4i samo neznam obi4a6 li torrenti vliza6 v http://zamunda.net/ и там се регистрираш има почти всички игри сваляш с БИТКОМЕТ и си готова

|  |  |  
             |  |  | 

За 5 години ега се е ориентирала девойката, да ви еба в бавните.

se1024

|  |  |  |  

|   | 
 |