Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:00 12.11.25 
Технически науки
   >> Космонавтика
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Добре де , бихте ли ми отговорили ?  
Автор File99 (ентусиаст)
Публикувано09.03.02 19:07

Убедих се ,че тук в този клуб има наистина хора които разбират от космонавтика и именно към тях имам един много ...ама много сериозен въпрос да задам да видя те как ще отговорят на него ?
Въпросът е следният - кажете ми съществува ли апарат с големина 10-20 метра , които да виси в една точка от пространството на височина между 60 и 120 километра от земната повърхност в продължение на 45 минути без да мръдне ? Аз лично наблюдавах металическа сфера през телескоп , която не помръдна даже и минимално в продължение на 45 минути над София на 4 септември 1991 година . На базата на елементарни изчисления ако въпросният обект е бил 30 метра голям , то дистанцията между него и обективана на телескопа ми е 180 км , но понеже разбира се проведох много сериозно разследване по въпроса в продължение на години точно този тип сребристи сфери според статистиката са главно в три размера - 10, 15 и метра .
Та отново на въпросът - съществува ли някъде в САЩ или Русия завод , в който се произвеждат апарати с такива характеристики ? Не ми говорете само за балони , защото пиша по-малко от 3% от цялата история и мога 100% да ви уверя ,че няма никакъв шанс това да е било балон .

Тема Re: Добре де , бихте ли ми отговорили ?нови [re: File99]  
Авторeлeмar (Нерегистриран)
Публикувано09.03.02 22:15

На 180 километра не би могъл да видиш формата на обекта а и интересно как измери растоянието. Най-добре си провери телескопа за дефект.

Тема Напротивнови [re: eлeмar]  
Автор File99 (ентусиаст)
Публикувано09.03.02 22:45

Ако се вгледаш внимателно , ама много внимателно когато Слънцето е залязло вече и много далеч на запад самолет оставя следа и ти го виждаш , макар и като точица , на какво разстояние е според теб ако е на около 4 градуса над хоризонта ? Пътнически самолет с дължина по-малко от 30 метра е видим с просто око на 60-70 километра разстояние , а обекта над София не беше с конструкцията на самолет а на сфера - тоест плътен отразяващ светлина обект . С просто око се виждаше една адски малка сребриста точица на небето , а през 40х като съчма от лагер на голямо разстояние . При 30 метра в диаметър обем на дистанция 180 км и при отражение на слънчева светлина може да се обекта .
Друг е въпросът , че статистиката , която се води за точно този тип сребристи обекти сочи като най-голям засечен размер 20 метра , което автоматически принизява височината на зависването на 120 км , съответно при по-малки размери по-ниско завивисване .
Пак питам - какъв беше този апарат , който висеше над София на 4 септември 1991 следобяд ? Ако някои се опита да лансира някаква по-сериозна теория ще ви открия пълните детайли на наблюдението , които сега засега спестявам .

Тема Re: Напротивнови [re: File99]  
АвторGosho ot loziata (Нерегистриран)
Публикувано14.04.02 04:55

XA - xa mai nikoi niama da ti otgovori....
Vse pak - ne e li vazmojno da si imal niakakav defekt v binokala ti (teleskopa)!?

Автор ALlENCHO (Зеленичък)
Публикувано19.04.02 23:45

Аз бях.
Извинявай, ако съм те разтревожил

Марс ще бъде рай !
Р.Бредбъри

Тема Да , това е намек , обаче вие не знаетенови [re: ALlENCHO]  
Автор File99 (ентусиаст)
Публикувано16.06.02 20:54

Да , това е добър намек ,обаче вие не знаете какво колосално разследване проведох през последните 4 години включващо десетки оптически наблюдения , часове на ден ровене в Интернет и кореспонденция с огромен кръг хора в това число представители на няколко НЛО организации . Представляват ли за вас интерес резултатите , които постигнах от това мащабно целенасочено мероприятие ?

ssgestaponkvd@hotmail.com

Тема Re: Да , това е намек , обаче вие не знаетенови [re: File99]  
Автор lCE (Леден)
Публикувано23.06.02 12:00

Да - определено

Тема Nяма smisalнови [re: lCE]  
АвторUnknown (Нерегистриран)
Публикувано26.06.02 12:38

да се хабиш да търсиш истината тука....
Тукашните "космонавти" в тоя клуб (особено тези които са се ИЗХОДИЛИ по въпроса по-горе), разбират толкова от космонавтика, колкото и БАБА ми и всичките техни БАБИ взети накуп. (Ако се съди по дълбоко кометентните и изчерпателните им отгвори)

Жалко...

Автор funy77 (антифашист)
Публикувано30.12.20 12:14

не се занимавай с тия идиоти, бро.
we have other key

Колкото и да мразят разузнавателните служби, аз съм на тяхна страна.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.