|
|
|
Тема
|
Добре де , бихте ли ми отговорили ?
|
|
| Автор |
File99 (ентусиаст) |
| Публикувано | 09.03.02 19:07 |
|
|
Убедих се ,че тук в този клуб има наистина хора които разбират от космонавтика и именно към тях имам един много ...ама много сериозен въпрос да задам да видя те как ще отговорят на него ?
Въпросът е следният - кажете ми съществува ли апарат с големина 10-20 метра , които да виси в една точка от пространството на височина между 60 и 120 километра от земната повърхност в продължение на 45 минути без да мръдне ? Аз лично наблюдавах металическа сфера през телескоп , която не помръдна даже и минимално в продължение на 45 минути над София на 4 септември 1991 година . На базата на елементарни изчисления ако въпросният обект е бил 30 метра голям , то дистанцията между него и обективана на телескопа ми е 180 км , но понеже разбира се проведох много сериозно разследване по въпроса в продължение на години точно този тип сребристи сфери според статистиката са главно в три размера - 10, 15 и метра .
Та отново на въпросът - съществува ли някъде в САЩ или Русия завод , в който се произвеждат апарати с такива характеристики ? Не ми говорете само за балони , защото пиша по-малко от 3% от цялата история и мога 100% да ви уверя ,че няма никакъв шанс това да е било балон .
| |
|
Тема
|
Re: Добре де , бихте ли ми отговорили ?
[re: File99]
|
|
| Автор | eлeмar (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.03.02 22:15 |
|
|
На 180 километра не би могъл да видиш формата на обекта а и интересно как измери растоянието. Най-добре си провери телескопа за дефект.
| |
|
|
|
Ако се вгледаш внимателно , ама много внимателно когато Слънцето е залязло вече и много далеч на запад самолет оставя следа и ти го виждаш , макар и като точица , на какво разстояние е според теб ако е на около 4 градуса над хоризонта ? Пътнически самолет с дължина по-малко от 30 метра е видим с просто око на 60-70 километра разстояние , а обекта над София не беше с конструкцията на самолет а на сфера - тоест плътен отразяващ светлина обект . С просто око се виждаше една адски малка сребриста точица на небето , а през 40х като съчма от лагер на голямо разстояние . При 30 метра в диаметър обем на дистанция 180 км и при отражение на слънчева светлина може да се обекта .
Друг е въпросът , че статистиката , която се води за точно този тип сребристи обекти сочи като най-голям засечен размер 20 метра , което автоматически принизява височината на зависването на 120 км , съответно при по-малки размери по-ниско завивисване .
Пак питам - какъв беше този апарат , който висеше над София на 4 септември 1991 следобяд ? Ако някои се опита да лансира някаква по-сериозна теория ще ви открия пълните детайли на наблюдението , които сега засега спестявам .
| |
|
Тема
|
Re: Напротив
|
|
| Автор | Gosho ot loziata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.04.02 04:55 |
|
|
XA - xa mai nikoi niama da ti otgovori....
Vse pak - ne e li vazmojno da si imal niakakav defekt v binokala ti (teleskopa)!?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ALlENCHO (Зеленичък) |
| Публикувано | 19.04.02 23:45 |
|
|
Аз бях.
Извинявай, ако съм те разтревожил
Марс ще бъде рай !
Р.Бредбъри
| |
|
Тема
|
Да , това е намек , обаче вие не знаете
[re: ALlENCHO]
|
|
| Автор |
File99 (ентусиаст) |
| Публикувано | 16.06.02 20:54 |
|
|
Да , това е добър намек ,обаче вие не знаете какво колосално разследване проведох през последните 4 години включващо десетки оптически наблюдения , часове на ден ровене в Интернет и кореспонденция с огромен кръг хора в това число представители на няколко НЛО организации . Представляват ли за вас интерес резултатите , които постигнах от това мащабно целенасочено мероприятие ?
ssgestaponkvd@hotmail.com
| |
|
Тема
|
Re: Да , това е намек , обаче вие не знаете
|
|
| Автор |
lCE (Леден) |
| Публикувано | 23.06.02 12:00 |
|
|
Да - определено 
| |
|
Тема
|
Nяма smisal
[re: lCE]
|
|
| Автор | Unknown (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.06.02 12:38 |
|
|
да се хабиш да търсиш истината тука....
Тукашните "космонавти" в тоя клуб (особено тези които са се ИЗХОДИЛИ по въпроса по-горе), разбират толкова от космонавтика, колкото и БАБА ми и всичките техни БАБИ взети накуп. (Ако се съди по дълбоко кометентните и изчерпателните им отгвори)
Жалко...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
funy77 (антифашист) |
| Публикувано | 30.12.20 12:14 |
|
|
не се занимавай с тия идиоти, бро.
we have other key
Колкото и да мразят разузнавателните служби, аз съм на тяхна страна.
| |
|
|
|
|