Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 30.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Хубава козметика за мъже  
Автор eulenspiegel (непознат )
Публикувано10.01.11 19:01

Здравейте на всички,
прочетох доста от мненията в този клуб, но установих, че повечето от тях се отнасят за дамска козметика. Това всъщност не е учудващто, все пак мъжката козметика още не е толкова разпространена. Все пак искам да ви попитам за мнения относно добра мъжка козметика. Кои марки или козметични линии бихте ми препоръчали- на 31 години съм и първите бръчки вече се появяват

В момента съм се спрял на няколко продукта: Biotherm Aquapower като дневен крем, Age Fitness night като нощен крем и Age Fitness Yeux крем за очи.
Иначе ми бяха препоръчали и мъжката линия на Shiseido, но тях още не съм ги пробвал. Вие имате ли някакви препоръки? По принцип до сега много не съм си имал взимане-даване с кремчета за лице, ама вече почва да се налага
Много ще съм благодарен, ако имате някакъв съвет или просто споделите впечатленията си относно тази тема.

Тема Re: Хубава козметика за мъженови [re: eulenspiegel]  
Автор bebflower (блондинка)
Публикувано13.01.11 15:38

Здравей!

Предлагам ти да разгледаш мъжките серии на Сисле и Клиник. Не отминавай предложението за Шисейдо, техните продукти са много хубави. Предполагам, че се грижиш добре и за почистването на кожата си.

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано22.01.11 15:34

Мъжът ми използва от няколко години почти точно това, на което си се спрял. Доволен е. На Wunderkind също каза, че му харесват нещата. Иначе аз лично бих ти препоръчала да отидеш на козметик или кожен лекар - там най-добре ще диагностицират кожата ти и ще те насочат към какво има нужда.

Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано29.04.11 13:24

Вода и сапун - това е козметиката за мъже.

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Публикувано02.06.11 18:04

Е, нека им оставим и мазилата около бръсненето, кристали за изпотяването и малко парфюм.

Тема Re: Хубава козметика за мъженови [re: bebflower]  
Автор Black Wolf (ловец)
Публикувано17.06.11 15:45

Извинявай, ама ти за мъже ли говориш ли за п*****си?

Тема Re: Хубава козметика за мъженови [re: Black Wolf]  
Публикувано22.06.11 19:39

И ти извинявай, но не разбирам какво значат тези звездички. Явно е нещо глупаво, което те е срам да напишеш...

Тема Re: Хубава козметика за мъженови [re: bebflower]  
Автор Black Wolf (ловец)
Публикувано30.06.11 19:07

Не знам каква е политиката в клуба - може да триете такива неща.

Иначе за педелвайсите говорех.

Автор brightsky (непознат )
Публикувано17.08.11 22:32

хмм сектора е доста развит в момента,не е като преди..
честно казано аз съм пробвал доста от сериите,сега в момента ползвам Zirh Platinum и Shiseido, не са зле, в горният ценови сегмент са и аз лично не вярвам ,че мимичиските бръчки могат да изчезнат с козметични средства.Ползвам козметика за да имам по -отпочинал и освежен вид,поради навик и поради субективното усещане за комфорт след употребата на такива средства.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.