|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Спешно ми е
|
|
| Автор |
danaia_nn () |
| Публикувано | 10.09.10 20:37 |
|
|
Върху блондор + платина, не знам марката, сложих тъмен лешник.
Мога ли пак да сложа блондор и платина. Опасно ли е?
Ако не е опасно, колко процента блондор?
Косата ми е дълга и малко се притеснявам.
Благодаря предварително!
| |
|
|
|
Твърде рисковано е да правиш подобни опити сама, посъветвай се с фризьор.
Единствената италианска дума, която знам, е Bvlgari.
| |
|
|
|
Е няма как дълга коса да я правя руса сама
Притеснява ме това, че повечето фризьори отказват да ми сбъднат съкровеното желание
И се питам къде е проблема, в това, че ги е страх ли? И от какво точно ги е страх, след като мен не ме е
| |
|
|
|
Руса да е, ако ще и метла
Слагай, и кажи какво ще се получи
Шегата настрана, всяко боядисване е органичен синтез вътре в косъма, и като е известно, че химическите съединения, от които се получават багрилата за коса, са канцерогенни, мисля е опасничко.
Редактирано от TCNQ на 13.09.10 12:28.
| |
|
|
|
страх ги е, да не ти съсипят косата с нова процедура, направена почти веднага след предната.
Единствената италианска дума, която знам, е Bvlgari.
| |
|
|
|
Здравей!
Може би е хубаво да изчакаш известно време, преди ново обезцветяване и боядисване на косата. Още повече, щом искаш да остане дълга. През това време е добре да я подхранваш интензивно външно и вътрешно. Лешникът ще се отмие до известна степен междувременно и после може да се направи онова, което желаеш без голяма опасност за косата ти.
Не става ясно с каква боя си правила платина, но в някои салони правят отнемане на поставената боя с разни масла. Бъдещите процедури могат да се направят с по-щадящи бои или пък след изсветляването да ползваш безамонячна за тониране. Има варианти, но трябва много да се внимава.
Успех!
| |
|
|
|
Е де
Разбира се, че ще се похваля, какъвто и да е резултата
Благодаря ти за отговора
| |
|
|
|
Да, отмива се и става още по-голяма красота
Надявам се съвсем да се отмие и направо да слагам руса боя. Май по-добре да изчакам наистина
| |
|
|
|
make up и превантивна защита, косата няма как да се подхрани
| |
|
|
|
Някъде ми казаха да сложа remover за изсветляване с 3-4 тона, имаш мнение за това
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|