| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Хапчета за тен? Има ли такива? 
 | 

|  
| Автор | 
stoyanov (добрият) |  
| Публикувано | 18.06.10 13:31 |  
             |  
           | 

Здравейте!
 Аз съм почитател на плажа (през лятото) и солариума (през зимата). Сега се говори за хапчета за тен (например като хранителна добавка за по-добър, наситен,дълготрен тен и т.н.). Бих искал да разбера нещо повече по въпроса, защото като питах в аптеката не можаха да ми кажат наименование на такива таблетки, а в интернет инфото е много бегло. Благодаря предварително. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Хапчета за тен? Има ли такива? 
[re: stoyanov]
 | 

|  
| Автор | 
TCNQ () |  
| Публикувано | 18.06.10 20:27 |  
             |  
           | 

и срещу глупост също няма

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Има ли такива хапчета 
[re: TCNQ]
 | 

|  
| Автор | 
stoyanov (добрият) |  
| Публикувано | 19.06.10 13:53 |  
             |  
           | 

TCNQ,
 Мисля, че по-голяма глупост от твоя отговор няма. Питал съм съвсем нормално въпрос и като не можеш да отговориш и не си запозната по темата няма нужда да се включваш, защото не си оригинална. Има такива продукти и вече съм си поръчал. За добър тен може да се пие и добавката Бетакаротин, а таблетките (хапчетата) се казват "Ултра тен" и се приемат 20-30 мин. преди плаж. Намерих ги в един сайт за спортни добавки и козметика...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Има ли такива хапчета 
 | 

|  
| Автор | 
TCNQ () |  
| Публикувано | 20.06.10 11:32 |  
             |  
           | 

няма какво да напиша, и съм "той".
 Само да спомена нещичко - в стомаха има силно киселинно рН, дължащо се на солната киселина, около 1.5 е. 
 Всяка глупост се заплаща - в случая с таблети

|   |  

| 

|  
           | 

Привет!  За това, че съм те объркал с "тя" се извинявам, но просто бих искал да споделя и да обсъдим съвсем нормално тази тема, а ти глупост било!? Зависи от гледната точка, нали? За мен например е глупост да ядеш месо, защото съм вегетарианец, но не бих тръгнал да  съдя един човек, който яде месо. Въпрос на личен избор е. Едни хора са за хранителните добавки- други против и т.н. Ето ти си започнал да пишеш за киселинност в стомаха, но не можах да разбера това, което искаш да кажеш!? 

|   |  

| 

|  
           | 

Г-н Стоянов, искате ли да сравните стомаха нагледно - вземете Кислол, което е с подобно съдържание на солна киселина, и в 1 литър оставете там една таблетка.
 Не че няма хич полза от бетакаротена, но по-добре си хапвайте салатка от моркови - много по-полезно ще е - там има и баластни вещества!
 Глупавото е, че си харчите парите за безсмислени неща!
 Да казвам ли, че е модерно да не си тъмен, да казвам ли, че УВ-лъчите състаряват, да казвам ли, че единствената полза от това, е образуването на Вит Д в кожата, да казвам ли, че бетакаротена е липоразтворим и има опасност от предозиране, съответно - редица болести стоят на този път?
 И моля, не сравнявайте вегетарианството с опасностите - глупостта с второто няма нищо общо с първото!

|   |  

| 

|  
           | 

Благодаря ви за изчерпателният отговор. Аз от години си приемам хранителни добавки и си ги комбинирам. Редовно посещавам фитнес, сауна и обичам да ходя на солариум и плаж.  За добавките - имам много добър лекар приятел, който е на мнение -"Прекрасно е да се пият, стига да имаш пари да си ги купуваш! добавките не са за бедни хора". Препоръчват се също от доста сериозни специалисти в медицината. Разбира се има и такива, които са против. Винаги има някой против за всичко, което масово се възприема за полезно. Някой например излиза с тезата, че слънцето е най-големият враг на човека и призовава- пазете се!? Но без слънце няма живот! За тенът на кожата - зависи кой как се харесва.  процедурите са полезни, но интензитетът е важен в случая... Аз съм бял по принцип, но  със малко по-тъмна кожа изглеждам много по-добре... затова посещевам солариума и плажа през лятото.  Вече казах - въпрос на личен избор. 

|   |  

| 

|  
           | 

Аз за разлика от всички лекари (добре, че не ги титулува напразно доктори) прекрасно знам какво говоря, не взимам пари и стоя зад всяка своя дума!
 Та - харчете си парите за всяка глупост и не търсете извинение по форумите!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
bebflower (блондинка) |  
| Публикувано | 23.06.10 11:20 |  
             |  
           | 

Здравей!
  Изглежда говориш за Oro Tan Sun Tanning Tablets, а може и други да има и да не съм запозната с тях. Все пак, TCNQ много хубава идея ти е дал, да заложиш на морковчетата. Сега има много вкусни и свежи, нежни морковчета ( не са като зимните). Един голям морковен сок сутрин може да направи чудеса, както и да  предотврати нуждата от различни хранителни добавки. А ти сигурно и сам знаеш, че природосъобразният и здравословен тъмен тен не е целогодишен. 
 Успех! 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: bebflower]
 | 

|  
| Автор | 
stoyanov (добрият) |  
| Публикувано | 24.06.10 11:37 |  
             |  
           | 

bebflower, много ти благодаря за хубавият отговор, много си мила и любезна. 

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |