Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:43 02.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хапчета за тен? Има ли такива?нови  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано18.06.10 13:31

Здравейте!
Аз съм почитател на плажа (през лятото) и солариума (през зимата). Сега се говори за хапчета за тен (например като хранителна добавка за по-добър, наситен,дълготрен тен и т.н.). Бих искал да разбера нещо повече по въпроса, защото като питах в аптеката не можаха да ми кажат наименование на такива таблетки, а в интернет инфото е много бегло. Благодаря предварително.

Тема Re: Хапчета за тен? Има ли такива?нови [re: stoyanov]  
Автор TCNQ ()
Публикувано18.06.10 20:27

и срещу глупост също няма

Тема Re: Има ли такива хапчетанови [re: TCNQ]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано19.06.10 13:53

TCNQ,
Мисля, че по-голяма глупост от твоя отговор няма. Питал съм съвсем нормално въпрос и като не можеш да отговориш и не си запозната по темата няма нужда да се включваш, защото не си оригинална. Има такива продукти и вече съм си поръчал. За добър тен може да се пие и добавката Бетакаротин, а таблетките (хапчетата) се казват "Ултра тен" и се приемат 20-30 мин. преди плаж. Намерих ги в един сайт за спортни добавки и козметика...

Тема Re: Има ли такива хапчетанови [re: stoyanov]  
Автор TCNQ ()
Публикувано20.06.10 11:32

няма какво да напиша, и съм "той".
Само да спомена нещичко - в стомаха има силно киселинно рН, дължащо се на солната киселина, около 1.5 е.
Всяка глупост се заплаща - в случая с таблети

Тема Re: TCNQнови [re: TCNQ]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано20.06.10 16:20

Привет!

За това, че съм те объркал с "тя" се извинявам, но просто бих искал да споделя и да обсъдим съвсем нормално тази тема, а ти глупост било!? Зависи от гледната точка, нали? За мен например е глупост да ядеш месо, защото съм вегетарианец, но не бих тръгнал да съдя един човек, който яде месо. Въпрос на личен избор е. Едни хора са за хранителните добавки- други против и т.н. Ето ти си започнал да пишеш за киселинност в стомаха, но не можах да разбера това, което искаш да кажеш!?

Тема Re: TCNQнови [re: stoyanov]  
Автор TCNQ ()
Публикувано20.06.10 16:57

Г-н Стоянов, искате ли да сравните стомаха нагледно - вземете Кислол, което е с подобно съдържание на солна киселина, и в 1 литър оставете там една таблетка.
Не че няма хич полза от бетакаротена, но по-добре си хапвайте салатка от моркови - много по-полезно ще е - там има и баластни вещества!
Глупавото е, че си харчите парите за безсмислени неща!
Да казвам ли, че е модерно да не си тъмен, да казвам ли, че УВ-лъчите състаряват, да казвам ли, че единствената полза от това, е образуването на Вит Д в кожата, да казвам ли, че бетакаротена е липоразтворим и има опасност от предозиране, съответно - редица болести стоят на този път?
И моля, не сравнявайте вегетарианството с опасностите - глупостта с второто няма нищо общо с първото!

Тема Re: TCNQнови [re: TCNQ]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано20.06.10 19:10

Благодаря ви за изчерпателният отговор. Аз от години си приемам хранителни добавки и си ги комбинирам. Редовно посещавам фитнес, сауна и обичам да ходя на солариум и плаж. За добавките - имам много добър лекар приятел, който е на мнение -"Прекрасно е да се пият, стига да имаш пари да си ги купуваш! добавките не са за бедни хора". Препоръчват се също от доста сериозни специалисти в медицината. Разбира се има и такива, които са против. Винаги има някой против за всичко, което масово се възприема за полезно. Някой например излиза с тезата, че слънцето е най-големият враг на човека и призовава- пазете се!? Но без слънце няма живот! За тенът на кожата - зависи кой как се харесва. процедурите са полезни, но интензитетът е важен в случая... Аз съм бял по принцип, но със малко по-тъмна кожа изглеждам много по-добре... затова посещевам солариума и плажа през лятото. Вече казах - въпрос на личен избор.

Тема Re: TCNQнови [re: stoyanov]  
Автор TCNQ ()
Публикувано20.06.10 20:54

Аз за разлика от всички лекари (добре, че не ги титулува напразно доктори) прекрасно знам какво говоря, не взимам пари и стоя зад всяка своя дума!
Та - харчете си парите за всяка глупост и не търсете извинение по форумите!

Тема Re: Хапчета за тен? Има ли такива?нови [re: stoyanov]  
Автор bebflower (блондинка)
Публикувано23.06.10 11:20

Здравей!
Изглежда говориш за Oro Tan Sun Tanning Tablets, а може и други да има и да не съм запозната с тях. Все пак, TCNQ много хубава идея ти е дал, да заложиш на морковчетата. Сега има много вкусни и свежи, нежни морковчета ( не са като зимните). Един голям морковен сок сутрин може да направи чудеса, както и да предотврати нуждата от различни хранителни добавки. А ти сигурно и сам знаеш, че природосъобразният и здравословен тъмен тен не е целогодишен.
Успех!

Тема Re: Хапчета за тен? Има ли такива?нови [re: bebflower]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано24.06.10 11:37

bebflower, много ти благодаря за хубавият отговор, много си мила и любезна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.