Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:05 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Дезодорант-камъкнови  
Автор PPP (една)
Публикувано09.07.09 14:10

Момичета, купих си

и вече цяла седмица го ползвам. Много съм доволна. Не спира потенето, но убива бактериите. Потта не мирише. Много е приятен за кожата, няма миризма, води се естествен камък, нещо от рода на стипцата. Преди употреба се навлажнява. Става и за крака.
Има го и в течен вариант като рол-он.

Тема Re: Дезодорант-камъкнови [re: PPP]  
Автор Щe видя... (ще видя...)
Публикувано05.08.09 16:06

От този сайт ли си го купи или от магазин?
Каква е цената му ако е от магазин и колко пъти човек трябва да се " мие" с него

Тема Re: Дезодорант-камъкнови [re: Щe видя...]  
Автор PPP (една)
Публикувано06.08.09 10:19

Има го в Ремедиум-а в София. Цената му е 10 лв.
Слага се веднъж на ден на мокра кожа и нямаш грижи по-нататък. Може да се изпотиш и вмиришеш на всяко друго място, но не и там, където си се намазал. Няма дразнене и сърбежи (каквито ми причиняват другите ролони), няма бели петна, абсолютно попадение е този камък!

Автор Ognen_Demon ()
Публикувано31.08.09 11:07

жена ми ползва Рексона - това по-хубаво ли е?

Тема Re: Дезодорант-камъкнови [re: Ognen_Demon]  
Автор PPP (една)
Публикувано01.09.09 17:38

Доста по-хубаво, Рексоната освен това боядисва дрехите в бяло.

Автор lentiaika (neizvesten)
Публикувано05.11.09 10:47

Каква марка е? точно това на снимката ли, много ме заинтригувахте :) На снимката не изглежда като камък

Тема Re: Дезодорант-камък [re: lentiaika]  
Автор PPP (една)
Публикувано16.11.09 15:48

Да, точно като този на снимката. Има го и в течен вариант, но аз използвам натуралния, който е като кристал. Вече 4 месеца съм с него и нямам оплаквания.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.