|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Изрусяване
|
|
| Автор |
edna selianka (любопитна) |
| Публикувано | 20.07.09 00:12 |
|
|
До всички руси мацки.
Бих искала да си изруся косата - кестенява и до раменете, веднъж е къдрена, но отдавна.
Фризьорката ми каза, че мога да мина и само с блондор. Но аз искам цвят и то най-светлия.
Препоръчайте ми марка боя, моля ви се. Предполагам, че е по-добре да е безамонячна (не разбирам нищо от бои!!!).
След процедурата трябва ли да ползвам шампоан оцветител или нещо друго за поддържане на цвета и на косата?
Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.
| |
|
|
|
Здравей,
Аз съм много доволна от професионалните бои на L'Orea (след дълго търсене вече 4 години се боядисвам с тях)l. Може би е добре, поне в началото да те направи фризьор, за да стана това, което искаш. Имат доста серии, щадяща боя, изсветлители за всякакви цели (кичури,корени, боядисвана). Ако косата ти е по-плътна и търпи предварително изсветляване, ще е по-добре после да се нанася оттенък с безамонячна и бързо действаща боя, а ако си с фин косъм - направо с боя.
Ако искаш определен нюанс на русото - да, ще трябва да ползваш подходящ за целта шампоан. Те имат една серия Шайн Блонд, но и други марки предлагат подобни шампоани.
Успех!
| |
|
|
|
За боите, шампоаните, маските и балсамите е индивидуално според мен На мен косата ми е естествено чуплива към къдрава и от изрусяването много се изправяше. Боядисвах само корените 2-3 боядисвания и тогава цялата и така редувах. Не съм ползвала блондор.
"Има само едно нещо по-хубаво от купа с мед - две купи с мед." Мечо Пух
| |
|
|
|
Иди на фризьор да те направят, защото си кестенява, а кестенявите коси стават рижи или жълти. Според мен правилно те е посъветвала фризьорката - с блондор.
Имай предвид, че това изсветляване, което искаш ти - най-светлото, е ужасно стресиращо за косата, ако косата ти е по-слаба, можеш да останеш направо без коса. Бих ти дала съвет да започнеш с руси кичури и постепенно да стигнеш до русия цвят. А през това време ще видиш как се държи косата ти и издържа ли на това третиране.
| |
|
|
|
Предположих, че ще стане грозновато жълто, затова и попитах.
В такъв случай ще започна с лешник (тъмно русо) или някой друг по-близък до естествения ми цвят (за кичури имам предвид).
| |
|
|
|
OK, ще се доверя на L'Oreal за боята.
ПП. Още ме е яд на една тяхна скъпа спирала Carbon Gloss. Е, това нещо нямаше изчистване - проскубах се.
Няма да забравя и един лепкав околоочен крем, който на всичкото отгоре лютеше на очите! Шок!
| |
|
|
|
Твърдят, че професионалните им продукти за коса нямат нищо общо с другите... А упоритите спирали - с двуфазния лосион за очи.
Дано ти допадне боята и задължително при фризьор, който си знае работата.
Успех!
| |
|
|
|
Появиха се бои, които боядисват за 10 минути. Какво мислите за тях?
И какво мислите за боите на Garnier?
| |
|
|
|
Маце , ако нямаш бяла коса хич не я гори . След години ще се питаш къде ми е хубата , жива коса с блясък и кафеникав оттенък , и каква е тъз слама на главата ми кът каска , опърпана и одърпана , сякаш с патките съм са била .И каква е тъз мания всите да сте руси , не мога да разбера...То верно : русо , гладно - нема...ама има и : роди ме мамо тъпа , аз сама ще се изруся...Извинявай , нищо лично . Бъди себе си . Харесвай се такава , каквато си . Ти си единствена , уникална и неповторима .
| |
|
|
|
Подкрепям!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|