|
Тема
|
FILORGA
|
|
Автор |
anna_22 (непознат
) |
Публикувано | 12.02.09 13:48 |
|
Здравейте, момичета
Намислила съм да си купя нощен крем NIGHT PEEL на Filorga - надявам се да подейства срещу повърхностни бръчки и неравности по лицето.
Ще се радвам ако някоя от вас го е ползвала и сподели.
А аз ще пиша след като го използвам
приятен ден на всички
| |
|
Не съм чувала тази марка. Ще следя темата с интерес.
| |
|
Здравей anna_22,
Имах по няколко мострички от крема, за който говориш и дневния от серията... Тоест ми стигнаха за около 2 седмици редовна употреба. Харесаха ми много. Кожата ми е смесена.
| |
|
Ето какво намерих, което ме заинтригува да потърся марката...
Световна иновация - Мезотерапия за лице, FILORGA вече в България!
Най-съвременната мезотерапия за лице е на френската фирма FILORGA - разработена от специалисти в естетичната медицина.
FILORGA разработва и произвежда противостареещи медицински продукти, проуванията са насочени към разработване на нови техналогии за борба с белезите на стареене - бръчки, загуба на плътност и еластичност на кожата, липса на блясък.
Мезотерапията съдържа хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, минерали и антиоксиданти - необходимите активни съставки за комплексно решение за последствията от стареенето. Третират се бръчки, отпусната кожа и повяхнал тен.
Резултатът е впечетляващ при третиране на финните бръчки тип пачи крак. Минералите възстановяват йонното равновесие в кожата и възвръщат блясъка и. Хиалуроновата киселина като основна съставка на мезотерапията запълва пространството между колагеновите фибри и така намаляват загубите на вода.
Мезотерапията е биологична и продължителна терапия.
| |
|
На колко години си?
Аз съм на 40 и ползвам дневният крем от няколко дена.Нямам особени впечатления.Явно не пасва добре на моята кожа,която е суха.Колкото и малко да сложа,не попива а се бели като"кир"
Тази серия е за жени на 40+
| |
|
|
|
|