| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     С грим в леглото 
 | 

|  
| Автор | 
Simona5 (непознат) |  
| Публикувано | 07.05.08 13:04 |  
             |  
           | 

Здравейте, не знам дали тук е уместно да пиша, но все пак бих искала да се обърна за съвет към вас. Проблема ми е, че досега приятелят ми никога не ме е виждал съвсем без грим. Винаги като сме си лягали заедно, все ще имам нещо малко, я молив, я спирала. Никога не съм била пред него съвсем, съвсем без капчица грим. Сега да не си помислите, че човек не може да ме познае без грим, не ми е такъв случая, но определено съм доста суетна. Та въпроса ми е имате ли някаква идея, как може да си легна с някакъв грим, който да не се размазва по чаршафите и да не е смешен.И въобще на вас случвало ли ви се е да имате подобни притеснения и как сте ги разрешавали.

|   |  

| 

|  
           | 

Притесняваш се гаджето да те види без грим?!хахаха
 И искаш ние да ти дадем идеи за "спален" грим?!хахаха
 Ти направо ме уби!!!
 А за това как вреди грима на кожата около очите , особено докато спиш да си чувала?!Това,че се размазва ти е най-малкият проблем!
 Леле,такава простотия скоро не бях чела!
  Welcome to the real world

|   |  

| 

|  
           | 

Леле,такава простотия скоро не бях чела! Доста злобно. Но благодаря за коментара, Марги.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: С грим в леглото 
[re: Simona5]
 | 

|  
| Автор | 
PPP (една) |  
| Публикувано | 08.05.08 17:00 |  
             |  
           | 

Крайно време приятелят ти да те види без грим.
 Иначе рискуваш да се сбръчкаш на 30 години безвъзвратно.
 А и мисля, че повечето мъже предпочитат да си лягат с жени без грим. Искам да кажа... харесват естествените неща.

|   |  

| 

|  
           | 

Ако вземеш неговото мнение, може би ще ти е много по-лесно да решиш какво да направиш с грима в леглото. Може и той да е мислил за това и да стане много лесно и близко като поговорите и нашите тук мнения да са излишни, както всъщност би трябвало да бъде. Наистина не е никак хубаво да се спи с непочистена кожа, за кожата, за очите, за теб. Иначе има и постоянен грим, ако много държиш да си гримирана, това е вариант, макар и не особено препоръчителен, а и все пак не забравяй, че ако това е човекът, заради когото си струва да си лягаш с грим, то той пък едва ли би го изискал или допуснал. Много интересен въпрос си задала. Благодаря ти. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
surfline  (СтихияБалканска) |  
| Публикувано | 09.05.08 15:04 |  
             |  
           | 

Ще си скапеш кожата така. Ако ти е чак такъв мерак да си с грим има 2 варианта
 1) изчакваш го да заспи, разгримирваш се и сутринта в 5 ч. се наклепваш наново (плюс е и че си измиваш зъбите)
 2) перманентен грим - аз лично бях няколко години с подчертани устни, но както вече са ти писали не е много за препоръчване, особено за младо момиче

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
nesivd (непознат
) |  
| Публикувано | 09.05.08 16:30 |  
             |  
           | 

здравей те,на 37 години съм, омъжена съм от 19 години и спя с грим по то4но само на о4ите спиралата не я махам за6тото запо4ват да ме сърбят о4ите ина4е лицето си по4иствам и слагам крем всяка ве4ер, но спиралата не я махам,свалям е сутрин и се гримирам на ново, и все о6те не съм се сбръ4кала,така 4е не казвайте на моми4ето 4е 6те се сбръ4ка.6том се притесняваш вземи си водоустой4ива спирала да не ти се размазва и спи спокойно без да се притеснява6 за 4ар6афите и от приятеля си или 4е 6те се сбръ4ка6

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
 | 

|  
| Автор | 
bggal (Kpucu) |  
| Публикувано | 09.05.08 20:14 |  
             |  
           | 

Aз лично освен след дискотека нещо да сьм била скапана, никога друг пьт не сьм си лягала с грим, даже и така в повечето (ако не всички) случай го махам, но има някога когато сьм на градус и гроги и се трупясвам, но както писах са много малко тези случай, а и никога не ме е било срам от което и да било гадже до което сьм лягала да ме види без грим.
 Много странно ми се струва, че ти си с почти свален грим и оставяш само спирала или молив - за какво - за твое си успокоение или просто за гьзарийка немога да разбера?!  с което единственото което правиш е да си тровиш очите, както са ти писали момичетата че не е хубаво да спиш с грим.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
[re: nesivd]
 | 

|  
| Автор | 
PPP (една) |  
| Публикувано | 10.05.08 12:00 |  
             |  
           | 

Започват да те сърбят очите и затова не си махаш спиралата???!!!!
 Явно разгримиращото ти средство не е подходящо за теб, а също имаш и много здрави мигли. Защото спането със спирала, особено водоустойчива основно скапва миглите. Начупват се и стават по-редки.
 Всеки знае себе си, но свалянето на грима преди лягане е едно от основните правила за добра и здрава кожа, която се поддържа по-дълго млада.

|   |  

| 

|  
           | 

Според мен основната ти идея трябва да е не какъв грим да сложиш, а как приятелят ти да те приеме такава, каквато си. 

Започни бавно, слагай все по-малко грим с времето и така разликата не се усеща, а и в крайна сметка ти ще се чувстваш по-свободно и добре около него, а не като някоя, която вечно има какво да крие. Не можеш да се скриеш - все някога ще вземеш душ при него, ще забравиш да сложиш някой грим, ще се размажеш, ще подхъркаш, подпръцнеш.. 

Човекът до теб трябва да може да те приема такава каквато си, в противен случай той не харесва теб, а външния ти вид, което би било притеснително

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |