Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 12.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема търся един определен парфюмнови  
Автор sunstar (непознат )
Публикувано17.09.08 16:55

Много моля ако някой може да ме опъти къде мога да намеря един стар парфюм на Yve Saint Lauren казва се Ivress. От марката казават че не е прекратено производството, но нямам представа къде да търся. някой знае ли ?

Предварително благодаря

Тема Re: търся един определен парфюмнови [re: sunstar]  
Автор bebflower (ексблондинка)
Публикувано17.09.08 19:37

Здравей,
Предполагам става дума за Yvresse на Yves Saint Laurent?
Ако е за него, той не е чак толкова стар (от 1993год е). Все още се намира сравнително лесно, но мисля, че в България не се предлага. Има сайтове за парфюми, които го предлагат или ако пътуваш...
Аз също много го харесвам. :)
Успех в търсенето.

Тема Re: търся един определен парфюм [re: sunstar]  
Автор Cl (color index)
Публикувано17.09.08 21:19

Понеже в друга тема стана въпрос и дадох линк към Дъглас Германия.
Дъглас са закупили голям дял от Бюти Зоун в България.
Да кажа една случка от Германия: моя позната е фен на определен модел и опаковка на Шанел номер 5, но го нямаха в магазина. Казах и, че ако иска ще го поръчат и до 5 дни ще е в магазина. Тя се съгласи и след 5 дни отиде и си го взе. Гледах в сайта на Бюти и те представляват тази марка, така че би трябвало да могат да направят същото, но все пак сме в Булгаристан...

Тема Re: търся един определен парфюмнови [re: sunstar]  
Автор miroslava (мама на Димана)
Публикувано20.09.08 17:05

Доставката до Бг е безплатна, нещата идват за седмица до 10 дни!

Димана 25.06.2005

Тема Re: търся един определен парфюмнови [re: Cl]  
Автор bebflower (ексблондинка)
Публикувано22.09.08 13:14

Здравей,
В сайта на Бюти Зоун никъде не се казва, че те са представители на Ив Сен Лоран за България (защото не са) . Изброени са марките, които могат да се намерят при тях. Официален вносител и представител на продуктите са Прити Шоп, но именно те твърдят, че този парфюм вече го няма, няма и да го има, защото бил спрян. Не знам това вярно ли е или не (така се твърди за много неща), но все още се намира на някои места по белия свят. Тук са ми го намирали в един магазин, но беше преди две години, а последната ми опаковка е от Израел.

Тема Re: търся един определен парфюмнови [re: miroslava]  
Автор kamych (green)
Публикувано26.09.08 23:40

Направо е без пари тук!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.