|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
AROMA ORGANIC
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 16.09.08 10:30 |
|
Да споделя мнение за тази серия - взех си околоочния крем и съм доста приятно изненадана.
| |
Тема
|
Re: AROMA ORGANIC
[re: PPP]
|
|
Автор |
Cl (color index) |
Публикувано | 16.09.08 12:23 |
|
Мога ли да те помоля да напишеш съдържанието?
Със сигурност не е органик!
Но съм любопитен дали наистина е без консерванти?
| |
Тема
|
Re: AROMA ORGANIC
[re: Cl]
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 16.09.08 13:35 |
|
Хм, за жалост хвърлих кутийката, но ще погледна довечера дали има съставките върху тубичката.
| |
Тема
|
Съставки
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 17.09.08 09:49 |
|
AQUA, GLYCERIL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, ISOPROPIL PALMITATE, CAPRILIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLEA EUROPAEA OIL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLIMER, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN ISOLAURETH-4-PHOSPHATE, PEG-25 BUTIL VINILETHER/SODIUM MALEATE COPOLIMER, 1,2 HEXANEDIOL, CAPRYLIL GLYCOL, TROPOLONE, ETHILHEXIL ETHILHEXANOATE, ISOCETYL ALCOHOL, CERAMIDE 3, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, PARFUM, BHT, TETRASODIUM EDTA,CITRONELOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTHYLPHENYL METHILPROPIONAL, LINALOOL
| |
Тема
|
Re: Съставки
|
|
Автор |
Cl (color index) |
Публикувано | 17.09.08 11:33 |
|
вярно е, няма вещества, които да са изрично упоменати, че са консерванти.
но и не очаквай нищо особено за действие: активни съставки - серамид, вит Е, провит В5 (д-пантенол), и зехтин (ако и въобще може да се твърди, че е активна съставка).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 17.09.08 11:57 |
|
Усещам го добре върху кожата, добре попива, добра основа за грим. Е, то от крем с такава цена едва ли човек може да има големи очаквания, но понеже преди това пробвах един скъп на AVON, та ми раздразни очите и веднага по принципа на махалото си купих евтин. Но за евтин крем е доста добър.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cl (color index) |
Публикувано | 17.09.08 12:35 |
|
Да, кожата около очите е най-финната в човешкото тяло, а близостта с окото прави твърде възможна дразнимостта (при попадане)...
И си абсолютно права, че няма как евтин продукт да свърши нещо - но и скъпите могат да те подуят!
| |
|
На всеки крем на Ейвън задължително е упоменато , че трябва да се избягва зоната около очите и че ако все пак се случи трябва да се изплакне обилно с вода . Аз ползвам техни кремове и съм доволна . Ако Cl няма нищо против , ще постна съставките на един техен крем ,който също претендира , че е без консерванти да каже дали е така наистина .
Welcome to the real world
| |
|
Кремът на Ейвън, който не ми понесе на очите, е специално за очи!
| |
|
Не е ли по-добре да направиш нова тема, да не разводняваме тази!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|