|
Тема
|
Околоочен крем - докога?
|
|
Автор |
Jennifer:) (приветлива) |
Публикувано | 21.08.08 15:29 |
|
Здравейте!
Започнах да употребявам околоочния на Garnier - Ultra Lift.
Eто този:
Много съм доволна, има чудесен ефект.
Въпросът ми е колко дълго да го използвам?
Да не започне да става ленива кожата, както сме коментирали тук и да се отпусне?
Трябва ли да се правят някакви "почивки"?
| |
|
За да не ти става "мързелива" кожата можеш на всеки 2-3 дни да редуваш минаване с кубче лед и след него памук напоен в хладка вода(не топла).
Околоочните кремове аз ги редувам с някое желе или гелче - един месец крем, два нещо по-лекичко.
| |
|
Благодаря ти, surfline.
Доста силен ми се струва Ultra Lift и ще последвам съвета ти да го сменям в интервал 1:2.
| |
|
А какво ще кажете за Eucerin Hydro-Balance околоочен крем?
Купих си го още зимата, но нямам спомен кога точно, може и началото да е било. Ползвам го почти всеки ден, освен ако не забравя когато бързам повече.
Общо взето нямам някакви видими проблеми, бръчки още не се забелязват, само сякаш тъмните "кръгове" под очите ми са по-забележими. Това по принцип, не от крема.
Та трябва ли да му правя някакви паузи на това кремче, може ли да се приеме за пауза замяната с обичайния крем за лице?
Преди него ползвах едно такова на Нивеа и честно казано бях много доволна от вида си. Но нищо не им разбирам и нямам идея кое е по-силно и кое по-слабо и кое просто пари на вятъра
Ти си сладка отрова, глътка самота
Ти си болка, която крия вътре в мен
| |
|
Лифтинг кремовете се ползват два пъти в годината, по една опаковка. Така ме посъветва една козметичка
| |
|
Благодаря ти, не го знаех.
| |
|
|
|
|