Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:55 18.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Околоочен крем - докога?нови  
Автор Jennifer:) (приветлива)
Публикувано21.08.08 15:29

Здравейте!
Започнах да употребявам околоочния на Garnier - Ultra Lift.
Eто този:

Много съм доволна, има чудесен ефект.
Въпросът ми е колко дълго да го използвам?
Да не започне да става ленива кожата, както сме коментирали тук и да се отпусне?
Трябва ли да се правят някакви "почивки"?

Тема Re: Околоочен крем - докога?нови [re: Jennifer:)]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано22.08.08 11:27

За да не ти става "мързелива" кожата можеш на всеки 2-3 дни да редуваш минаване с кубче лед и след него памук напоен в хладка вода(не топла).
Околоочните кремове аз ги редувам с някое желе или гелче - един месец крем, два нещо по-лекичко.

Тема Re: Околоочен крем - докога? [re: surfline]  
Публикувано24.08.08 08:20

Благодаря ти, surfline.
Доста силен ми се струва Ultra Lift и ще последвам съвета ти да го сменям в интервал 1:2.

Тема Re: Околоочен крем - докога?нови [re: surfline]  
Автор MaмaMъpмopaнa (Котарана)
Публикувано24.08.08 11:31

А какво ще кажете за Eucerin Hydro-Balance околоочен крем?
Купих си го още зимата, но нямам спомен кога точно, може и началото да е било. Ползвам го почти всеки ден, освен ако не забравя когато бързам повече.
Общо взето нямам някакви видими проблеми, бръчки още не се забелязват, само сякаш тъмните "кръгове" под очите ми са по-забележими. Това по принцип, не от крема.
Та трябва ли да му правя някакви паузи на това кремче, може ли да се приеме за пауза замяната с обичайния крем за лице?
Преди него ползвах едно такова на Нивеа и честно казано бях много доволна от вида си. Но нищо не им разбирам и нямам идея кое е по-силно и кое по-слабо и кое просто пари на вятъра

Ти си сладка отрова, глътка самота
Ти си болка, която крия вътре в мен

Тема Re: Околоочен крем - докога?нови [re: Jennifer:)]  
Автор chanel19 (Soir De Lune)
Публикувано25.08.08 18:25

Лифтинг кремовете се ползват два пъти в годината, по една опаковка. Така ме посъветва една козметичка

Тема Re: Околоочен крем - докога?нови [re: chanel19]  
Публикувано25.08.08 21:23

Благодаря ти, не го знаех.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.