|
|
|
Тема
|
Някой ползвал ли е...
|
|
| Автор |
tetty71 (стрелец) |
| Публикувано | 03.07.08 22:11 |
|
|
продукти от фирмата The Body Shop? Основно ме интересуват шампоаните, балсамите и бялата козметика. Направи ми впечатление, че дневните им кремове имат слънчезащитен фактор 25, твърдят, че не ползват химии за производството си и са абсолютно натурални. Доколко е вярно?
www.thebodyshopinternational.com
| |
|
Тема
|
Re: Някой ползвал ли е...
[re: tetty71]
|
|
| Автор |
Cl (color index) |
| Публикувано | 04.07.08 08:28 |
|
|
1. Не съм ползвал.
2. The body shop е фирма, която не произвежда, а е франчайзинг бренд.
3. SPF 25 не е нищо неземно.
4. Абсолютно не е вярно- влизал съм в техни магазини в Германия и съм гледал продуктите, които се продават там- абсолютно обикновени продукти, но за сметка на това - много по-скъпи. Нищо общо с натурална козметика - най-много да имат някакво масълце или екстракт.
| |
|
|
|
някои от продуктите им са доста ароматизирани за моя вкус; ползвала съм и съм много доволна;
за натурална козметика бих препоръчала Dr. Hauschka, Lavera и Weleda
| |
|
|
|
Аз междувременно си купих някои неща за да ги пробвам - шампоан и балсам с коприва, лосион за тяло Манго, душ - гел с мед и липа. За лосиона вярно че е прекалено ароматизиран, но след няколко часа почти не се усеща. Шампоана и балсама обаче ми харесват.
За бялата козметика не мога да се престраша, на 37 години съм и нямам нито една бръчица, нито бял косъм ( от 6 години не си боядисвам косата ) и много внимавам какво ползвам.
| |
|
|
|
|