Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:32 04.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема silk.epilнови  
Автор chorlavata (brunetka)
Публикувано12.06.08 21:15

някой ползвал ли е новият епилатор на Браун? може ли да епилира триъгълника така както подмишниците и краката? мисля да си го закупя, но преди това е добре да съм уверена, че ще мога да спра да ходя на кола маска и изцяло да разчитам на него. вие, дами, ползвате ли такъв епилатор за най- нежните места? надежден ли е както епилацията при козметик?

Тема Re: silk.epilнови [re: chorlavata]  
Публикувано23.06.08 21:46

ето, вече втора седмица се епилирам с такава скубалка. гот е. почиства всичко. и триъгълника даже. само дето имам един въпрос. какъв успокояващ крем или балсам да ползвам след това? при козметичката всичко е ок. скубе, маже... но за у дома кво ще ми препоръчате?

Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано24.06.08 14:40

Аз ползвам крем "Здраве". Много успокоява кожата. За краката не го ползвам, защото трудно се размазва, само за по-малки участъци.

България - няма невъзможни неща!

Тема Re: silk.epil [re: chorlavata]  
Автор chanel19 (Soir De Lune)
Публикувано24.06.08 18:33

Емулсия на Талодерма без аромат EUDERMOL 8 за много суха кожа
(Глицерин, алантоин, пчелен восък, млечна киселина, урея – 8% )

Автор 4you2 (one)
Публикувано25.06.08 20:56

Доволна си значи??? Браво! И аз се каня да я взема, но не бях чувала отзиви!На каква цена я взе и откъде? Беше над 200 лв зимата

Въпроса е работа да върши, да не ти се възпалява кожата и косъмчетата да не растат обратно! Трудно. До сега не успявам да намеря!

Тема Re: silk.epilнови [re: 4you2]  
Публикувано25.06.08 21:45

взех си обикновена. на Ровента. не исках да се гръмна с много пари и да няма очакваният ефект. мислех да си поръчам онлайн, но размислих и реших, че ще е по- добре от магазин. попитах за екстрите на по- скъпите и се оказа, че разликата е нищожна. онези пускали струя хладен въздух за намаляване на болката. приставката за чувствителните места била като на обикновените, но с по- малко пинцети. с две думи за почти 50 лв, се почиствам навсякъде когато ми е удобно. каквато и да си вземеш скубането си е скубане и винаги боли.

след кола маската често ми растяха обратно. може би защото някои се късаха, а не се скубеха. даже трябва да израстат достатъчно, за да може да има добър ефект.за сега не наблюдавам подобни проблеми. колкото и малко да са се подали машинката ги хваща.

п.п. изпрати ли нежеланата гостенка?

Автор 4you2 (one)
Публикувано26.06.08 12:19

Тази сутрин си тръгна, миличка! Още не мога да се зарадвам като хората!
За някои може би изглеждам дребнава и дето се халосва, но повярвай ми - това е жива напаст!!!

Плюй в пазва и си щипни ухото, за да не ти идва на главата!
Хубав ден и винаги гладки крачета!

Автор kamych (green)
Публикувано28.06.08 00:09

Моят не е точно Силк.епил. Има охлаждаща ръкавица. Да имате идея как се ползва?

Тема Re: silk.epilнови [re: kamych]  
Публикувано28.06.08 18:21

ами, не. нямам идея как точно се ползва. за това си го купих от магазин, да мога да се допитам до консултантите там. обясниха ми разликите между различните марки и си направих избора. обясняват и кое как се ползва.
верно ли си го имаш и не знаеш как се ползва?

Тема Re: silk.epilнови [re: chanel19]  
Публикувано28.06.08 18:23

закупих си емулсията, която ми препоръча и наистина съм страшно доволна. Благодаря ти много!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.