|
Тема
|
ролки
|
|
Автор |
galp (непознат
) |
Публикувано | 19.06.08 11:12 |
|
Здравейте, някой знае ли от къде мога да намеря ролки за косаа, но метални.Тези дето едно време ги имаше.Тия новите никаква работа не вършат.
| |
Тема
|
Re: ролки
[re: galp]
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 23.06.08 12:10 |
|
Мисля, че няма шанс, много са стари и едва ли вече някой прави такива.
Защо не пробваш дунапренените, пластмасовите или пръчиците (онези гъвкавите, в-у които се увива косата), не разбирам защо да имаш проблем да станеш къдрава с тях.
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
|
Само дунапренови не ползвай. Косата се завързва страшно. Поне аз като съм пробвала. От пластмасовите с бодличките съм по-доволна. Имам и от онези дето се усукват, ама нещо не ми става стях добре.
България - няма невъзможни неща!
| |
Тема
|
[re: cтиxия]
|
|
Автор |
galp (непознат
) |
Публикувано | 24.06.08 13:23 |
|
пробвала съм с дунапрненени и много се заплитат, после не мога да си развия косата, аз съм с много дълга коса.С тия пластмасовите с бодличките същата работа.Бях си купила едни донапренени с метална пластина вътре където като ги завиеш стоят, ама те се сплескват и къдреното става много ситно
Може и такива някакви пластмасови ама без бодли и да са по-широки, ама не знам къде има такива , не съм виждалаа, а в нета не намерих нищо, пък ми трябват наистина много , че има и повод
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 24.06.08 14:12 |
|
Търси по малките павилиончета за козметика.
При дунапреновите ролки цаката е да не се опъва много косата като се навива, защото така се сплества дунапрена и косата се увива неправилно, оттам после се и заплита при ресането...Редактирано от PPP на 24.06.08 14:14.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
femina (Mис Kаприз) |
Публикувано | 24.06.08 14:34 |
|
Е, щом е заради един повод по-добре отиди на фризьор да те навие. По-малко нерви ще си създадеш, отколкото да търсиш ролки в тая жега, да се навиваш и т.н.
България - няма невъзможни неща!
| |
Тема
|
[re: femina]
|
|
Автор |
galp (непознат
) |
Публикувано | 26.06.08 15:02 |
|
може и така да направя накрая , ама не ми се искаше , нищо.благодаря ви момичета
| |
|
|
|
|