|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Въпросче
|
|
Автор |
astra76 () |
Публикувано | 19.05.08 19:30 |
|
Здравейте, бих искала да попитам какво представлява REVLON SKINLIGHTS SKIN ILLUMINATOR, и как се използва!
Тук има снимка:
Редактирано от astra76 на 19.05.08 19:48.
| |
|
Ползвам го доста време и много ми харесва.Странното е,че на снимката е различно?Освежава кожата,изравнява тена и има мн. приятен естествен блясък.Визуално опва ( според мен ) доста лицето.За жалост го спряха май от производство и има останали тук таме само и няма избор на цветовеА ако това е някакво ново производство - свиркай
| |
|
Ами само по скулите ли се нанася или е за цялото лице, действително има много нежен блясък, цвят праскова е, донесоха ми го от Англия, нямам представа дали е ново производство! Сега го разгледах по-подробно, но не видях дата на производство, иначе беше чисто ново, аз го разпечатах!
| |
|
На цялото лице.Много нежно и ефирно стои.Аз питах дали е ново заради снимката,която си сложила.Просто моето не изглежда така.Иначе и аз имам праскова и още 1 - розов се води.
| |
|
Aз ползвам кремчето, то е по-скоро лосиончето от тази серия и съм много доволна!!
То е с помпичка и си дозираш желаното количество.
Лицето, определено грейва от него. Засиява.
Освен това има и 15 ф-р, така че аз си го ползвам самостоятелно.
| |
|
Благодаря ви много за отговорите! И аз точно това търся - да "засияе" лицето!
А това ли имаш предвид за кремчето с помпичка?
или това:
Редактирано от astra76 на 21.05.08 20:18.
| |
|
Да, второто, което си дала като линк.
| |
|
Мерси!
| |
Тема
|
Re: Въпросче
[re: astra76]
|
|
Автор |
Lillie (~passing by~) |
Публикувано | 27.05.08 14:32 |
|
Продуктът наистина е страхотен, но за съжаление, доколкото разбрах, производството му вече е спряно. По Коледа съвсем случайно го намерих по щандовете в един магазин. Имаше два цвята - пинк и нейчъръл, взех си естествения и съм много доволна. Лесно и бързо се наняся, има леко и ефирно присътствие върху кожата, озарява и освежава, тъй като съдържа специални частици.
| |
Тема
|
Re: Въпросче
[re: astra76]
|
|
Автор |
Lillie (~passing by~) |
Публикувано | 27.05.08 14:34 |
|
От фейс илюминатора съм много доволна
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|